Højreekstremt one man show (oversat fra Der Spiegel)

En af Tysklands mest synlige højreekstremister er blevet dømt til 10 måneders fængsel, for at hilse på en jødisk interviewer med 'Heil Hitler'.

Horst Mahler
Horst Mahler
Martyr ?
Michel Friedman alias Paolo Pinkel
Michel Friedman alias
Paolo Pinkel

Michel Friedman tidligere formand for Zentralrat der Juden i Tyskland, repræsentant for CDU, vicepræsident af World Jewish Congress, og TV vært med eget program, brugte navnet Paolo Pinkel når han afbrudt af kokain snifferi nød selskabet af ukrainske sexslaver. Han blev anholdt efter en østeuropæiske organisation der beskæftigede sig med menneskehandel blev sprængt. Han blev behandlet med fløjlshandsker af den tyske justits, slap
med en minimal bøde, men blev dog fyret fra sit job som TV vært, og smidt ud af de jødiske organisationer. Det varede dog ikke længe før han igen var tilbage på den tyske scene med et nyt job som programvært. I skarp kontrast med det storsind der i Tyskland vises overfor kriminelle Jøder, blev den populære TV værtinde Eva Herman fyret på gråt papir og behandlet som skidt da hun kom for skade til at sige at familiepolitikken i det tredje rige var bedre end den der føres i Tyskland i dag.
(Berufsverbot
for at forsvare familieværdier.)

Om retstilstand og retspraksis i Tyskland
Günter Deckert i Danmark 2 maj 2008

Den tyske forfatter og tidligere NPD leder Günter Deckert taler for Dansk Selskab for Fri Historisk Forskning. Deckert fortæller om tysk retspraksis.

Intro af Dr. phil. Christian Lindtner. Deckerts tale (engelsk) begynder 7 minutter ind i forløbet.

Tyske Günter Deckert holdte et glimrende og oplysende foredrag om de fuldstændige vanvittige juridiske tilstande i Tyskland og Europa. Det blev klart for alle, at vi i Danmark, indtil videre, nyder en særstilling, som er værd at bevare og kæmpe for! Günter Deckert har alt i alt tilbragt 5 år i fængsel for 'tankeforbrydelser'.
Mere hos DSFHF Symposium om den europæiske justits forfald (dødt link)

En dommer kaldte Horst Mahler 'totalt uforbederligt' efter han i retten igen åbenlyst benægtede holocaust.

En byret i Erding, udenfor München, fandt at Horst Mahler havde brudt loven da han hilste journalisten Michel Friedman med ordene: 'Heil Hitler, hr. Friedman.'

Friedman der tidligere havde været vicepræsident for tysklands Jødiske Råd (Zentralrat der Juden in Deutschland), mødtes i oktober 2007 med Horst Mahler i et lufthavnshotel, for at tale med ham for den tyske udgave af bladet Vanity Fair.

En måned senere bragte bladet interviewet ucensureret, med en indledende undskyldning: 'Vi publicerer dette interview, fordi vi tror at det vil give en enestående udstilling af tysk højreorienteret filosofi -- selv hvis Mahler siger ting der er forbudt i Tyskland: (Han) benægter holocaust og bruger Hitler hilsen.'

Mahler begyndte interviewet med, 'Heil Hitler hr. Friedman.' Friedman meldte senere Mahler til politiet. 1)

Mahler [er advokat] forsvarede sig selv under retssagen, benægtede igen holocaust i retten i mandags, og blev beordret til at forlade lokalet af dommeren, der kaldte ham 'totalt uforbederligt'.

Nazisymboler, ros af Hitler og benægtelse af holocaust er 'grundlovsstridigt' i Tyskland, og derfor forbudt. Men at bryde disse love er ikke noget nyt for Mahler.

Da han begyndte på afsoningen af en fængselsdom for en lignende forbrydelse i 2006, heilede han lige udenfor porten. Han havde lige afsonet dommen da han mødte Friedman i oktober.

180 graders højresving

Begge mænd er højtprofilerede. Friedman er en 52 årig TV personlighed der i 2003 måtte fratræde sin stilling som vicepræsident for det jødiske råd, efter en skandale der involverede stoffer og prostituerede. Hans forældre blev reddet fra Auschwitz af den tyske forretningsmand Otto Schindler 2).

Mahler er en 72 årig advokat der har en lang historie med provokationer mod tyske sensibiliteter. I 70'erne var han med til at stifte den venstreekstreme Rote Armee Fraktion, som kommunist der var i opposition til Vesttysklands så kaldte fascistiske stat. Han tilbragte 17 år i fængsel, for hans involvering i forskellig RAF relateret kriminalitet.

Senere svingede han til det ekstreme højre, og for en tid, efter år 2000 tjente han som advokat for det nynazistiske NPD.

Anklagepunkterne mod Mahler omfatter tilskyndelse til oprør, brug af håndbevægelser fra en grundlovsstridig bevægelse og 'kriminel fornærmelse'.

Under interviewet sagde han blandt andet: 'Hitler var en befrier af det tyske folk. Han bliver dæmoniseret som den der slap Satan løs'.

Hans udtalelser vakte bestyrtelse i hele landet, og en holocaust overlevende anlagde sidste november sag mod Vanity Fair for at have givet Mahler en platform til at udbrede sine ekstremistiske budskaber.

Oversat fra:

Deutsch Der Spiegel International 29 april 2008 - German Sentenced to 10 Months for Hitler Greeting

1) Den tidligere leder af det tyske NPD Günter Deckert blev idømt 5 måneders fængsel, fordi han en gang kom til at sige 'at Friedman da bare kunne flytte til Israel, hvis han ikke brød sig om at være i Tyskland'.

2) Hvordan erhvervede Michel Friedman den tyske nationalitet? Hans forældre der var født i Polen, flygtede til Frankrig hvor Friedman blev født i 1956 i Paris. Hans forældre flyttede til Frankfurt am Main i 1966. På grund af underlige tyske regler der siger at Jøder der har 'tilknytning til tysk kultur' har ret til den tyske nationalitet, kunne Friedman blive tysk statsborger, da hans forældre talte jiddisk, der betragtes som en tysk dialekt.

Mere om Michel Friedman

  Vanity Fair - Mahler
Vanity Fair
  Tekstversion af interviewet
Archieve.org | English translation: Michel Friedman interviews Horst Mahler (I - V)

Friedman gik imod sine CDU partifæller da de modsatte sig dobbelte statsborgerskaber, ville have Hitlers 'Mein Kampf' forbudt i hele Europa, og har ifølge mange observatører gjort mere for at fremme antisemitismen i Tyskland end nogen anden nulevende person.

Hans aggresivitet, arrogance og selvoptagethed er legendarisk, og er trods mange forsøg på at fremstå som noget andet, mest optaget af sig selv. Det sidste er også blevet bemærket af Friedmans især i neokonservative højrekredse højt værdsatte stammefælle Henryk M. Broder.


Kommentar: Hvad man end må mene om Horst Mahler, én ting er sikker; manden har s'gu nosser.

Relateret:

Horst Mahler forklarer her blandt andet at det var troen på holocaust der fik ham til at gå ind i Rote Armee Fraktion:
Mosaisk Upps - Horst Mahler - I anledning af Auschwitzdag

Balder.org - jan 31 2008 - Horst Mahler, Sylvia Stolz - Mannheim - Vanity Fair interview Michel Friedman

Balder Blog 26 februar 2009 - Tyskland: Sådan ordner man holocaustbenægtere - 6 års fængsel for 72 årige Horst Mahler

Balder Blog 22 maj 2008 - Tyskland - Horst Mahler dømt til 10 måneders fængsel for at heile

Mosaisk Upps - Horst Mahler: Zum Auschwitztag

Horst Mahler im Gespräch mit Michel Friedman 1.Teil - Part 1 (YouTube)
Resten af de i alt 9 dele finder man her

Shoabloger 2013 - Michel Friedman interviews Horst Mahler - Part I

Shoabloger 2013 - Michel Friedman interviews Horst Mahler – Part II

Shoabloger 2013 - Michel Friedman interviews Horst Mahler – Part III

Shoabloger 2013 - Michel Friedman interviews Horst Mahler – Part IV

Shoabloger 2013 - Michel Friedman interviews Horst Mahler – Part V

Den forhenværende vicechef af det jødiske centralråd Michel Friedman kritiserede Roland Kochs valgkamp som fremmedfjendsk:
Balder Blog jan 14 2008 - Tyskland - Jødernes Råd holder med multikulti mafiaen

Kristeligt Dagblad 14 maj 2008 - Nynazister bodygards for prominent jøde (Michel Friedman!)


Print Post