Ortodokse Jøder satte ild til hundredvis af eksemplarer af Det Nye Testamente i den seneste voldshandling mod kristne missionærer i det Hellige Land.

Uzi Ahron viceborgmester i byen Or Yahuda der har omkring 34.00 indbyggere, sagde at missionærer havde spredt Det Nye Testamente i Or Yehuda.

Video: Nazisterne brænder bøger i 1933

Tyskernes uvane med at brænde bøger fortsætter den dag i dag:

'Dommeren dømte forlægger Grabert til en bøde på 30.000 mark, og beordrede alle kopier af den tyske kemiker Germar Rudolfs bog 'Grundlagen zur Zeitgeschichte', på engelsk 'Dissecting the Holocaust', tilintetgjort. [Dommeren betvivlede ikke værkets videnskabelige værdi!]

German Court Order: Scientific Work Must Burn!

 
Jødiske ekstremister brænder Evangeliet

Uzi Ahron sagde han havde fået klager, hvorefter han var kørt gennem byen i en højtalervogn mens han opfordrede folk til at aflevere bøgerne til yeshiva studenterne, der gik fra dør til dør for at indsamle dem.

Bøgerne blev smidt i en stak nær en synagoge, hvorefter der blev sat ild til dem.

Ifølge avisen Maariv havde hundredvis af Yeshiva studenter deltaget i løjerne.

Det benægtede viceborgmesteren, der dog ikke selv havde været til stede ved afbrændingen af den hellige skrift.

Han sagde at han fortrød bogafbrændingen, og kaldte det en pligt at brænde materiale der kunne få Jøder til at konvertere, men sagde også at han ikke tog afstand fra dem der brændte bøgerne [?], men at han tog afstand fra dem der havde spredt dem.

Calev Myers, en advokat der repræsenterer Messianske Jøder, der er Jøder der accepterer Jesus som deres frelser, krævede i et interview med den israelske hærs radio, at de involverede i bogbrændingen blev stillet til regnskab. Han anslå at der er omkring 10.000 Messianske Jøder i Israel, hvor de også er kendt som 'Jøder for Jesus'.

Flere overgreb

Tidligere i år blev sønnen af en prominent Kristen missionær alvorligt kvæstet da en brevbombe der blev afleveret i familiens hjem på Vestbredden eksploderede i hans hænder.

Sidste år brød brandstiftere ind i en kirke i Jerusalem der blev brugt af de Messianske Jøder, og satte ild til bygningen. Den samme kirke blev også for 25 år siden brændt ned af jødiske ekstremister.

At udrense det onde i blandt os

Viceborgmester Uzi Ahron tilhører det religiøse Shas parti. Shas repræsentanter i Or Yehuda siger at missionærenes arbejde i byen er imod israelsk lov. Ahron forsvarede sin handlinger som han 'var stolt af', og forsvarede sig med at det var nødvendigt at 'udrense det onde i blandt os'.

Dr. Zuroff fra Simon Wiesenthal centeret sagde at afbrændingen af bøgerne gav negative associationer til holocaust:

Det ville have været bedre hvis man havde fundet en anden måde hvorpå man kunne være kommet af med bøgerne - men hovedproblemet, missionærene bliver ved med at være der.

Vi må respektere Islam og Kristendommens hellige skrifter, men vi må ikke tillade at missionærer retter sig mod vores ungdom.


Kommentar af Reverend Ted Pike:

At brænde det Nye Testamente i det 'demokratiske' Israel

Er denne afbrænding et isoleret tilfælde af fanatisme?

Nej. Afbrænding af Det Nye Testamente er en religiøs pligt ifølge judaismens højeste autoritet, den Babyloniske Talmud.

I den står 'de kristnes [minim] skrifter fortjener at blive brændt, selv om Guds hellige navn forekommer i dem, for hedenskab er mindre farlig end Kristendom [minuth].' (Shabbethai 116) (Se, U.S. Government, Talmud Mock New Testament")

Overrabbinatet i Jerusalem, der er den officielle repræsentant af staten Israel opretholder det talmudiske synspunkt.

Hvad med den israelske regering? Vil den strafforfølge de religiøse fanatikere der i stigende omfang overtræder de kristne Jøders rettigheder? Dette er usandsynligt. Den israelske regering forsvarer ikke forfulgte kristne Jøder, selv om forfølgelsen til side sætter deres rettigheder som israelske borgere. Den officielle holdning er at sådanne missionærer ikke har ret til at forkynde, konsekvenserne bliver overladt til lokale embedsmænd og politiets forgodtbefindende (Se "Christians
in Israel: An Endangered Species
")

Forsøg på at overbevise folk om religiøse ting bliver kaldt 'at trække sine holdninger hen over hovedet på andre', og 'at dræbe folks sjæle'.

Den 'moderne' israelske stats skam er, at den er ved at vende tilbage til middelalderlig religiøsitet. Det fører verden baglæns.

Oversat fra: Truth Tellers Org 22 maj 2008 - Burning New Testaments in “Democratic” Israel

 

Kilder til nyhedsartiklen:

FOX News 20 maj 2008 - Orthodox Jews Burn New Testaments Given by Christian Missionaries in Israel

Haaretz 20 maj 2008 - Orthodox Jewish youths burn New Testaments in Or Yehuda

Jerusalem Post 20 maj 2008 - Or Yehuda deputy mayor: I'm sorry about burning New Testaments

Relateret: Balder.org - Kristne protesterer mod overgreb fra Jøder i Jerusalem


Kommentar Balder: Det er søreme flot at høre fra Wiesenthal Centerets repræsentant at Evangeliet ikke må forkyndes for den jødiske ungdom. Bare han dog selv ville lade være med at hjernevaske vores ungdom med sin holocaust religion.


Balders artikler om Jøder, holocaust, benægtelse, fornægtelse, antisemitsme, jødehad, jødeforfølgelse, revisionisme, jødisk censur, jødisk kultur


Print Post
Posted af Balder 21 May 2008 under Holocaust , Religion | | Direkte link | English Translation | Deutsche Übersetzung |