Rothschild spøger igen

En institution der overvåger kampagnebidrag har beskyldt den republikanske nominerede for præsidentposten John McCain for at have forbrudt sig mod valglovene, ved at acceptere kampagne-bidrag fra to prominente indbyggere af London.

 
John McCain ved grædemuren
  Et nyt krigseventyr mod Iran rykker nærmere hvis han bliver valgt, og millioner af illegale immigranter fra Mexico vil kunne glæde sig. McCain er en udenrigspolitisk høg, og en indenrigspolitisk 'liberal'. Hvide amerikanske nationalister vil heller stemme på den sorte Obama end på McCain.
Mange danske patrioter har stadigvæk ikke fattet et kuk, og erklærer fortsat deres opbakning til zioniststøtten McCain...
   
  John McCain
  John McCain

Det er en støtte lunch der blev afholdt i London's Spencer House, under McCains korte besøg til England det drejer sig om.

Lord Rothschild og Nathaniel Rothschild stod på invitationen som værter til begivenheden, og angiver at begivenheden var muliggjort med deres 'venlige tilladelse' (kind permission).

Judicial Watch, en organisation der har holder til i Washington, var ansvarlig for offentliggørelsen af Hillary Clintons Hvide Hus aftaler (White House schedules), har bedt amerikanske valgobservatører om at undersøge om Rothschild-familien på upassende vis har sponsoreret kampagne-bidrags-indsamlingen.

Det er forbudt for amerikanske politiske kampagner at modtage bidrag fra udenlandske statsborgere.

"Spørgsmålet er, om Rothschild-familien betalte for begivenheden, lokalerne, maden eller andre relaterede omkostninger," sagde Tom Fitton, formand for Judicial Watch.

Billetpriserne for at deltage i lunchen lå mellem 1.000 og 2.000 dollars, og den krævede påklædning var "jakkesæt", fortalte Washington Post i marts.

McCains kampagne undlod umiddelbart at besvare et opkald hvor i der blev bedt om en kommentar.

Judicial Watch klagede også til de amerikanske valgautoriteter, den føderale valgkommission, over Elton Johns involvering i Clintons kampagne.

Organisationen hævdede at den britiske rockstjerne brød de amerikanske kampagnelove ved at optræde ved en pengeindsamling til fordel for senatoren fra New York.

Clinton-kampagnen mente til gengæld at loven tillod den britiske musiker frivilligt at bruge sin tid til at opfordre amerikanere til at give bidrag.

Det er usandsynligt at den føderale kommission vil handle snarligt i forbindelse med organisationens klage over McCain.

Den har for tiden hænderne fuld som resultat af politisk uenighed mellem det demokratisk ledede Senat og Bush regeringen, og mangler et beslutningsdygtigt antal medlemmer til at handle.

 

Oversat fra: The Guardian 29 april 2008 - McCain accused of accepting improper donations from Rothschilds

Relateret:
Balder Blog april 3, 2008 - Krigsprofitør Lord Jacob Rothschild støtter den republikanske præsidentkandidat John McCain (Michael Collins Piper — American Free Press)

Balder Blog Dec 8, 2007 - England - Labour i Krise - Jødiske Penge til Labour for adelstitler og Israelvenlig udenrigspolitik


Balders artikler om Jøder, holocaust, antisemitsme, jødehad, jødeforfølgelse, revisionisme, jødisk censur, jødisk kultur


Print Post