Pressen giver de højreorienterede skylden, men sammenstemmende beretninger fra både NPD venlige kredse og stærkt anti-NPD orienterede bloggere fortæller en hel anden historie.

I en Der Spiegel artikel om balladen i Hamburg kan man læse følgende:

Brutale gadekampe, dusinvis af anholdte og sårede: Politiet i Hamburg viser sig chokeret over den nøgne vold fra højreekstremisterne.

De tyske medier har vist en del billeder og videos, og både NPD tilhængerne og de, pro-zionistiske og anti-islamiske bloggere som f.eks. den meget besøgte blog Politically Incorrect (PI), opfordrer publikum at se godt på billederne og optagelserne, hvorfra det tydeligvis fremgår at det er rødfascister og indvandrerne der begår de handlinger der bliver vist.

I øvrigt skulle ca. en tredjedel af alle anholdte være indvandrere.

For en gangs skyld er meldingerne enslydende:
Politi og presse lyver, og fører en konsekvent politik der ser gennem fingrene med rødfascisternes gerninger, mens der slås ned med en jernnæve på alt hvad der kommer fra højre.

Nogle af anti-NPD tyskerne sammenligner den organiserede løgn fra politi, presse og politikere med nazisternes propaganda og lynjustits. Man vedkender også at NPD folkene som regel opfører sig temmelig korrekt, fordi den mindste anledning ville få politiet til at reagere voldsomt, og fordi der for det meste altid står en stor overmagt af rødfascister parat.

Altså lige nøjagtigt som i Danmark, som da vi så Jonni Hansen blive kastet voldsomt ned på jorden, med efterfølgende ekstraordinær lang varetægt og senere vanvittig dom, og med SIAD demonstrationer, hvor pressen gør alt for at dæmonisere demonstranterne og undlader at fortælle om rødfascisternes overgreb.

Kommentar #24 mullah-milch på PI Net:

Forestiller man sig at denne slags fascisme var udgået fra NPD og ikke fra Antifa-aktivister, da havde vi i Tyskland omgående fået indført nødretstilstand og speciallove (Ermächtigungsgesetze) gennemført af vore rød-grønne meningsdiktatorer så nogle aktivistvenlige folkefortrampere ville kunne profilere sig i 'kampen mod højreekstremisme'.

Det er sjældent at man hører principielle forsvar for 'die braunen' som NPD tilhængerne plejer at blive kaldt på denne blog, men nu er der sågar folk der mener at selv det ikke særligt vellidte NDP har krav på demokratiske rettigheder.

Det er altså tydeligt at mediernes propagandistiske løgne gennemskues, og får en stik modsat virkning.

Jeg er allerede nået så langt at jeg i dette tilfælde ikke en gang har interesseret mig for systempressens historie. Hele handlingsforløbet er så velkendt, at jeg mere eller mindre vælger at stole på disse to blogs udlægninger, og gerne vil skåne mig selv for det forudsigelige bræk og løgn som systempressens professionelle hadspredere formentlig har bikset sammen.

Jeg orker i denne omgang ikke at komme med en mere udførlig beretning på dansk, og ovenstående skal ikke forstås som noget dybdeborende forsøg på at komme frem til hele historien om 1 maj balladen i Tyskland, men forstår man tysk kan man læse mere hos:

Politically Uncorrect (PI) - Verzweifelte Gegenwehr

Der Nonkonformist - Das war der 01. Mai in Hamburg

Der Nonkonformist maj 2 - Freies Netz Altenburg: 1. Mai - Für jeden etwas dabei!


Forbyde 1 maj?

Det var i øvrigt interesant at læse et sted mellem kommentarerne, at det var Nazisterne der i Tyskland genindførte 1 maj fejringen som 'Tag der Arbeit' i 1933 efter den pga. uenighed mellem Socialdemokraterne og Kommunisterne havde været afskaffet i 1919. Jeg læste også for nyligt at traditionen med den olymiske fakkelstafet skulle være opfundet af Hitler. Aner selvfølgelig ikke hvorvidt disse ting er sande.

Men skulle vi ikke for en sikkerheds skyld forbyde både 1 maj fejringen og den olympiske stafet?


Print Post