Fra hele Europa - Nyheder fra medlemsstaterne - 18/04/2008

Europæiske visioner: Visionæren Coudenhove-Kalergi med Otto von Habsburg.

  This post in English
 
  Otto von Habsburg med lederen af Det Europæiske Akademi i Berlin, Eckart Stratenschulte (th.).
   
 
   
   
  Coudenhove Kalergi Coin - 10 Euro

Offentlig diskussion i Det Europæiske Hus i Berlin om den europæiske visionær Richard Coudenhove-Kalergi.

'Den der ikke er optimist i det europæiske arbejde, vil altid stå på den forkerte side.'

Dette var kun én af aftenens kernesætninger, der blev fremført af Otto von Habsburg, ærespræsident af den Paneuropæiske Union, og søn af den sidste østrigske kejser.

I en samtale med Eckart Stratenschulte, lederen af Det Europæiske Akademi, præsenterede den 95 årige en samling skrifter fra den europæiske visionær Richard Coudenhove-Kalergi (1894-1972).

Stifteren af den Paneuropæiske Union var mentor og forbillede for Otto von Habsburg.

Heinz Wimpissinger, Generalsekretær af Coudenhove-Kalergi Europa Selskabet fremførte at von Habsburg havde videreført den allerede i 1922 formulerede vision af den frie sammenslutning af alle europæiske stater.

Tiden mellem 1979 og 1999, hvor han var delegeret og til sidst alderspræsident af det europæiske parlament, betegnede kejsersønnen da også som de lykkeligste år i sit liv.

Eckart Stratenschulte talte også om den legendariske 'Paneuropæiske picnic i august 1989 i den ungarske grænseby Sopron, der førte til den spontane åbning af jerntæppet og masseflugten af DDR-borgere til vesten. Denne begivenhed havde Otto von Habsburg selv været med til at forberede.

Sin mentor Coudenhove-Kalergi beskrev han som 'en total uselvisk mand', der vidste at han kun kunne forberede men ikke kunne være med til at forme den europæiske fremtid. Von Habsburg selv ser sig selv som den 'professionelle optimist', der ikke lader sig slå omkuld af modgang.

'Gennem 95 år har jeg set meget langsomt vokse, som i dag anses for en selvfølge.'

Også Gerhard Sabathil, leder af repræsentantskabet for den europæiske kommission, der denne aften tog afsked fra sin tid i Berlin, fortalte at han med stor optimisme vil gå i gang med den nye opgave der venter ham som direktør for planlægning og strategi af den overordnede kommission for udenlandske relationer i Bryssel.

Oversat fra:

ec-europa.eu - Europäische Visionen: Der Vordenker Coudenhove-Kalergi


Update January 3 2013 inserted:

 
  Herman van Rompuy - Kalergi Prize - 16 November 2012 - Pan Europa Bewegung - Bilderberger
Just days before the announcement was made, Van Rompuy attended a dinner organized by the Bilderberg Group in Brussels, where he met with top Bilderberg steering committee members and gave a speech about implementing a raft of new taxes, including airline tax, fuel duty tax and value added tax, all of which will form an EU tax that goes straight to Brussels.

The President of the European Council Herman Van Rompuy was awarded the European Prize Coudenhove-Kalergi 2012 on 16 November 2012 at a special congress in Vienna to celebrate 90 years of the Pan-Europa movement. The prize is awarded biennially to leading personalities for their extraordinary commitment in the European unification process.  

The decisive factor in awarding the prize was the balanced way in which President Van Rompuy had assumed the new post of President of the European Council established by the Lisbon Treaty. He had performed this very sensitive leadership and coordination role in a determined but conciliatory fashion, and stress was put on his skilful arbitration in European affairs and unfailing commitment to European ethical values.

In his acceptance speech Mr Van Rompuy described Europe's unification as a project for peace. The idea, which was also at the centre of Coudenhove-Kalergi's work, has lost nothing of its importance 90 years later.  

[..]

The Prize winners since 2000 have included the Chancellor of the Federal Republic of Germany Angela Merkel (2010) and Vaira Vike-Freiberga, the President of Latvia (2006).

More:

European Council 19 November 2012 - President Van Rompuy is awarded European Prize Coudenhove-Kalergi 2012

Balder.org 30 november 2013 - November 12, 2012 - The award of the Coudenhove-Kalergi Prize to EU President Van Rompuy

End Update


 
  Læs: Udvalgte citater fra Coudenhove-Kalergis Praktischer Idealismus (dansk)
   
 
  Gerd Honsik, forfatteren af denne overordentlig interessante bog, afsoner for tiden en dom på 18 måneders fængsel, efter at være blevet udleveret til den østrigske justits fra sit eksil i Spanien. Bogen indeholder foruden forfatterens synspunkter, et sand væld af oplysninger om historiske tildragelser der vil være ukendte for de fleste.

Kommentar:

Der annonceres 'diskussion om Coudenhove-Kalergi'..

Men hvad fik vi at vide om denne mands 'visionære ideer' ideer i denne artikel?

Så godt som intet! Og det er med gode grunde, for Coudenhove-Kalergi, der udviklede sine ideer omkring samtidigt med at Nazisterne udviklede deres, er ophavsmand til en dybt forkastelig ideologi, der er både elitær, racistisk og totalitær.

Forbudt i Tyskland - Fortielse af sandheden om Coudenhove-Kalergis totalitære superstat

Og dette i en grad at den bog hvor 'visionæren' Coudenhove-Kalergi lod sine tanker mest uhæmmet komme til udtryk; 'Praktischer Idealismus' er forbudt i Tyskland, og bogen nævnes ingen steder på hverken EU eller den Paneuropæiske bevægelses hjemmesider.

I modsætning til Adolf Hitler, der anså Arierne for at være den overlegne race, foreslår Coudenhove-Kalergi Jøderne som 'den åndelige Führerrasse', og i modsætning til Hitler, der gerne ville holde det tyske folk raceren, forestiller Coudenhove-Kalergi sig at Europæerne skal blive til en 'negroid blandingsrace'. Med Jøderne og medlemmerne af den gamle adel som ledere.

Og det er lige præcis hvad EU projektet går ud på.

Storkapitalen, mediemoguler; en udemokratisk udpeget elite, bestående af Bilderbergere, internationale finansfyrster som Rockefeller og Rothschild, frimurere, medlemmer af gamle adelsslægter, kongehuse og storindustrielle tilsat en perlerække af Jøder (for så vidt de ikke allerede findes blandt førnævnte grupper), skal føre og forføre folkemasserne der ikke anses for tilstrækkeligt værdige til at udfylde andre roller end den som forbrugere, tjenere og legetøj for eliten, der kan manipuleres med og flyttes rund med som det passer herskerne.

New World Order

Efter Lissabontraktaten bliver vedtaget er der kun borgerkrigen tilbage som mulighed for at slippe væk fra dette sataniske diktatur, der vil være det mest effektive som verden nogensinde har set, på grund af de tekniske muligheder der er for at kontrollere masserne gennem mediemanipulation, overvågning og effektive politistyrker med avancerede ikke dødelige våben.

Hitlers vision var vand ved siden af hvad vore EU venner og deres globale bagmænd pønser på.

Mere om Coudenhove-Kalergi:

Balder Org 14 dec 2007 - Dansk oversættelse af udvalgte citater fra Coudenhove-Kalergis Praktischer Idealismus | English, Deutsch, Espagnol, Polski, Nederlands

English version of this article:

Balder Blog april 28 2008 - April 18 2008 - The EU honors racist philosopher Coudenhove-Kalergi, architect of the EU dictatorship

Balder.org 30 november 2013 - November 12, 2012 - The award of the Coudenhove-Kalergi Prize to EU President Van Rompuy

Relateret:

Nationell.nu 9 maj 2012 - Europadagen den 9 maj – dagen då vi firar den judiska Förintelsen av Europa

Freemasons, Jabulon, Königlicher Bogen vom Unsinn 6 januar 2012 - Graf Richard Nikolaus Coudenhove-Kalergi

Der Honigmann 13 juni 2010 - EUs Vater: Der Bilderberg-Kapitalismus – EUs Mutter: Der Sovjet-Kommunismus – EUs Gatte: der Islam – Kinder: Diktatur und Korruption

Politiken 24 april - Folk holdes i uvidenhed, traktaten skal luskes igennem


Balder.org - Articles about Eurabia, Euromediterranean, Barcelona Declaration, Unlimited Immigration to Europe. English Deutsch Dansk English

Balder.org - Articles about Holocaust, Zionism, Judaism, Jewish Censorship, Israel Lobby, persecution, Revisionism, Holocaust denial

 


Print Post