Kevin Plum blev 19 år

Da den 19-årige Kevin Plum i fredags gik hjem fra et NPD-møde i byen Stolberg i Nordrhein-Westfalen, vidste han ikke at denne aften skulle blive hans sidste. Kevin var ikke selv medlem af det nationalistiske parti NPD, men betegnede sig selv som politisk højreorienteret og han var taget med en kammerat til mødet.

Da Kevin og hans 17 årige kammerat var på vej hjem, blev de angrebet verbalt af en flok på mindst 4 udlændinge. Da de svarede igen, gik to af de fremmede til angreb med teleskopknipler og en af dem stak derefter Kevin Plum 4 gange med en kniv.

Kevin var derefter i stand til at rejse sig op og gå nogle få meter hvorefter han sank sammen på gaden, han blev kørt på sygehuset, men døde umiddelbart efter ankomsten. Hans kammerat blev hårdt såret ved overfaldet, men overlevede.

Siden har det tyske politi anholdt 2 arabere, hvoraf den ene har tilstået mordet. Det drejer sig her om en 18-årig “statsløs” person. [der er vist tale om 'Libanesere' = Palæstinensere - Balder]

Stolberg - Das war Mord!!!
Se mediernes skandaløse dækning
 
Med engelske undertekster - English subtitles

I lørdags samlede 200 patrioter sig til en spontan demonstration i Stolberg, hvor man lagde blomster og kranse ved mordstedet.

Ved denne lejlighed krævede lederen af NPD i Stolberg at politiet udleverede araberne til de forsamlede patrioter, hvilket dog ikke skete.

Der er nu planlagt to demonstationer i Stolberg, en arrangeret af uafhængige patrioter på lørdag og en arrangeret af NPD lørdag den 26. april.

Fra Altermedia Danmark

Kilder: Altermedia Tyskland Altermedia Tyskland

Om demonstrationen lørdag den 12 april: Stolberg demonstration

 

 


Poltitichikane i stedet for fakkeltog, det var jo kun en tysker der blev dræbt

Ved en mindemarch der blev afholdt den 12 april blev deltagerne chikaneret af politiet; bl.a. blev en del folk anholdt for maskering. Maskeringen bestod i at de bar solbriller!

Mere hos Der Nonkonformist 13 april 2008

Der planlægges en mindemarch lørdag den 26 april 2008 - Trauer Marsch Stolberg
(10.00 Uhr Treffen / 11.00 Uhr Beginn - Treffpunkt: Bahnhof Altstadt )

Hetze gegen die NPD trägt 'mörderische Früchte'


Print Post