Muhamedanere bosat i England praler af hvad de allerede nu opfatter som deres sejr: Jyllands Postens tegninger blev ikke trykt i England, og regeringen har været meget kritisk overfor de lande hvor de har været publiceret.

Dr. Patrick Sookhdeo født som muhamedaner men konverteret til Kristendommen, kritiserer den engelske regerings forsoningspolitik overfor muhamedanerne for at skabe en farlig præcedens. Læs mere.

Det nyeste kort i invasionskrigen: registreret partnerskab udnyttes bevidst for at få opholdstilladelse. Nedenstående advokater og tre andre der ikke blev nævnt fortalte reportere fra avisen Sunday Times der havde udgivet sig for indvandrere om det nyeste trick til at opnå opholdstilladelse. Læs mere.

Akbar Malik of Malik Law Chambers, Malik House, 233 Bethnal Green Road, London E2 6AB
Dr. Ruby Bhattacharya, ARMB Solicitors, 88 Brick La Whitechapel London E1 6RL
Irene Anin, Welbeck Anin Solicitors, 92 Coldharbour Lane, London, SE5 9PUDavid Irving
3 år ubetinget fængsel!
Hvor er protesterne fra Jyllands Posten og de andre fortalere for ytringsfrihed?

Editor Steve Blakes kloge ord om den tragiske dom på tre års fængsel til historikeren David Irving for nogle ting han har sagt for 17 år siden.
Ting der i øvrigt uden undtagelse bliver fremstillet illoyalt i så godt som alle medier. Den Østrigske praksis er vel hvad der venter os allesammen hvis muhamedanerne og Seidenfadenerne får deres vilje. Det ser ud til at undskyldningen om at 'det ikke må ske igen', bliver brugt lige netop til at få det til at ske igen. Læs mere |Nation-States Gone Wild: The Persecution of David Irving | Freedom on trial By Mark Oliver  UK news

Hør hvad David Irving selv siger
i et telefon interview fra det Østrigske fængsel, hvor Irving nu holdes indespærret i isolation på 3e måned uden radio, TV, eller aviser. Interviewet gennemføres af en journalist fra det engelske More4News. Irving inden domsafsigelsen | Irving kort efter at dommen på tre år ubetinget fængsel er blevet afsagt | BBC artikel og Audio interview 3 marts 2006

I Danmark har folk jo travl med Muhammedkrisen, og frygten om at blive placeret blandt det 'dårlige selskab' afholder nok også mange fra at erklære støtte til David Irving og de mange andre der er forfulgt, fængslet i Tyskland, Østrig, Frankrig, Belgien. Ingen protester. Konklusionen må vel være at mange af dem der kræver ytringsfriheden uden det lille men til sidst, i sidste ende ikke er meget bedre end de venstreorienterede forfattere, der også synes at mene at det kun er opportunt at kæmpe for ytringsfriheden når det gælder en særlig gruppe de selv sympatiserer med, i dette tilfælde folk med en anden hudfarve, særlige kunstneriske talenter, eller andet der skiller dem fra resten af befolkningen.

Fårene skal skilles fra bukkene siger Anders Fogh Rasmussen, og det er de fleste højrebloggere, nogle enkelte venstrebloggere og så mig selv vel meget enige i. Muhammedtegningerne har været med til at  afsløre et fantastisk stort del af det intellektuelle parnas' fromme fraser og erklæringer som værende intet mere end noget flot gavepapir som det berømte 'men' er pakket ind i. Irving sagen afslører indtil videre, at det samme 'men' desværre kultiveres af flere end Seidenfaden regeringen.

 Dansk Selskab for Fri Historisk Forskning, i mediamunden Dansk Holocaustbenægter Selskab er indtil videre et af de få steder hvor jeg har hørt om aktiv støtte til fordel for David Irvings menneskerettigheder og ytringsfrihed. Og det skal de kun have ros for. Hvor bliver de andre?

Erklæring: Til de lovgivende myndigheder i Tyskland, Østrig og Frankrig

 Er ytringsfriheden ikke vigtig nok til at blive forsvaret, også hvis man riskerer noget ved det?


Print Post