Igen soldater dræbt i Afganistan - Forsvarede de Danmark?

Posted By Balder On March 18, 2008 @ 08:04 In Dansk Politik, EU - Globalisering, Storpolitik | Comments Disabled

 
Christian Jørgen Grundt Damholt
Kaptajn -
[1] Dræbt i Afghanistan
 
Sonny Kappel Jakobsen
Sergent -
[1] Dræbt i Afghanistan
   
 
Forenede Nationer = NWO

Redde hele verden, eller få orden i eget hus først?

Endnu et par danske soldater er blevet dræbt i Afghanistan, og en lang række politikere, militærfolk og andre udtaler deres beklagelse af tabet, og det er jo helt naturligt.

Men det er hverken rimeligt eller naturligt, når man påstår, at de pågældende soldater er faldet for Danmarks sikkerhed, for det er en total misforståelse.

Uanset hvor mange terrorister de danske soldater dræber i Afghanistan, så bidrager det overhovedet ikke til sikkerheden i Danmark.

Al erfaring med terrorismen i Vesteuropa siger nemlig klart, at terroristerne ikke er nogen, der kommer rejsende til fra Afghanistan eller andre asiatiske lande i det øjeblik, der skal udføres en terrorhandling, nej, terroristerne er allerede i Vesteuropa, for de er kommet med den muhamedanske indvandring.

Og derfor kan man heller ikke gøre en indsats for danskernes sikkerhed i Afghanistan, den indsats skal gøres i de danske byområder.

Men den danske regering er lige så tåbelig som den amerikanske; når de muhamedanske terrorister slår til og myrder sagesløse borgere eller truer med det, så sender man soldater ud landet for at bekæmpe terroristerne, skønt de pågældende muhamedanske terrorister bliver rekrutteret, finansieret og trænet i det muhamedanske indvandrermiljø.

Der er simpelthen ingen mening i den form for kamp!

Man ved udmærket, at terrortruslen reelt kommer indefra, men alligevel sender man sine soldater langt bort til Asien for at udkæmpe en udsigtsløs anti-partisan krig.

Det er så vanvittigt, at det skriger til himlen.

Man vil simpelthen ikke bekæmpe terrortruslen, skønt denne helt kunne fjernes bare ved en hjemsendelse af alle de muhamedanske indvandrere, for skønt ikke alle muhamedanere er terrorister, så er alle terrorister muhamedanere.

Nej, jeg beklager, men de to danske soldater er ikke faldet for danskernes sikkerhed, som danske soldater burde, de er faldet som et led i politikernes vildledning af folket, når man bilder offentligheden ind, at man opnår sikkerhed på Nørrebro eller i Gellerup ved at sende soldater til Afghanistan.

Fra [2] Radio Holger 17 marts 2008 (tekst 145) | Hør [3] hele udsendelsen Mp3 7,5 MB

 


Article printed from Balder Blog: http://blog.balder.org

URL to article: http://blog.balder.org/?p=379

URLs in this post:
[1] Dræbt i Afghanistan: http://forsvaret.dk/HOK/Nyt+og+Presse/ISAF/Mindeord.htm
[2] Radio Holger 17 marts 2008: http://www.radioholger.dk/tekster/tekst145.htm
[3] hele udsendelsen Mp3 7,5 MB: http://www.radioholger.dk/webradio/RadioHolger-20080317.mp3