Kurt Westergaards krav om fogedforbud sender forvirrende signaler

 
profeten muhammed

Kurt Westergaards beslutning om at få nedlagt et fogedforbud mod brug af hans berømte tegning af muhammed med turban fremkalder adskillige spørgsmål.

Tidligere har Kurt Westergaard vist at han tilsyneladende ikke helt retter sig efter PETs opfordringer om at holde lav profil, hvilket tyder på selvstændig tankevirksomhed.

Vi ved dog intet om hvad PET eventuelt har fortalt Kurt om Stop Islamiseringen af Danmark (SIAD) og Stop the Islamisation of Europe (SIOE).

Vi har tidligere under Lars Findsens ledelse været vidne til at PET har strøet om sig med politiserende udmeldinger samt falsk information, og har opfordret folk til at blive væk fra demonstrationer.

Forud for en demonstration i Odense nogle år tilbage f.eks. kunne vi læse følgende:

Hvis man overvejer at demonstrere mod de muslimske reaktioner på Muhammed-tegningerne, så risikerer man at blive spændt for højreekstremisternes vogn.

Politiets Efterretningstjeneste råder folk til at tænke sig rigtigt
godt om
, før de deltager i demonstrationer vendt mod muslimer.

- Det er noget, vi er optaget af. Hvis den slags gennemføres, kan det medvirke til, at situationen eskalerer yderligere, siger chefen for PET, Lars Findsen.

 
 
 
 

Anders Gravers interview på TV2 Nord

 
Anders Gravers SIOE
   
 
 

Kurt Westergaard via telefonen:

Tegningen hører hjemme i en bestemt sammenhæng, den viser terrorister der bruger dele af islam som deres åndelige sprængstof

Den går går ikke på islam eller muslimer som sådan..

Spørgsmål: Hvad går den gravide Burka bombekvinde ud på Kurt?

   
  Oluf Jørgensen Journalisthøjskolen - Jurist
Oluf Jørgensen fra systempressens fabrik for produktion af 'ansvarlige' multikultur-venlige gutmenschen skulle selvfølgelig også give sit besyv med.

Det er selvfølgelig ikke til at vide om PET har bearbejdet Kurt Westergaard, men utænkeligt er det i hvert fald ikke.

Det vi ser nu, er hvordan man nu forsøger at knægte ytringsfriheden med alternative metoder, og for mig kommer det ikke som nogen overraskelse. Der er mange muligheder for censur-lystne magthavere uden åbent at skulle bekende sig til censur. At påberåbe sig ophavsretten er kun én af dem.

Hvad tegningen bliver brugt til er ikke Kurts ansvar

Det er en selvfølge at man ikke kan drage Kurt Westergaard til ansvar for hvad tegningen bliver brugt til, og at Kurt Westergaard ikke nødvendigvis er enig med alle der bruger hans tegning, lige så lidt som man forventer at en kunstner bakker op om brugen af OMA margarine, blot fordi man bruger hans musik i en reklame for dette produkt.

Det er en skam Kurt Westergaard nu lader sig spænde foran censurvognen (eller gør det af egen drift), og han skaber forvirring ved ikke at have modsat sig at tegningen bliver anvendt over hele verden, og har ladet den uforstyrret blive vist på alverdens TV skærme og i alverdens aviser, for nu at kræve at kunne bestemme i hvilken sammenhæng den må blive brugt i Danmark.

Kurt Westergaard kunne i stedet for at nedlægge et fogedforbud, have nøjedes med at erklære sig uenig med SIOE folkene og deres demonstration.

Kurts tegning er blevet folkeeje

Men Kurt Westergaards tegning, som Anders Gravers så rigtigt sagde i TV i går, er blevet et symbol på opgøret med islamiseringen af vesterlandet, lige meget om Kurt Westergaard kan lide dette eller ej.

At Kurt Westergaard har taget dette skridt, er ikke mindst bemærkelsesværdig, set i lyset af hans egne udtalelser.

Således har Kurt Westergaard selv ikke lagt fingrene imellem med sine seneste udmeldinger.

Kurt nøjes ikke selv med at henvende sig til islamisk terrorisme

Ganske for nyligt meldte Kurt Westergaard ud til den hollandske avis De Volkskrant, at den hollandske parlamentariker Geert Wilders burde vise sin anti-muslimske film.

Og at Kurt Westergaard da også selv går langt videre i sin islamkritik, end blot at fokussere på islamisk terrorisme, viser hans egen nye tegning af en burkaklædt kvinde med en bombe i maven(og som derved henviser til den demografiske bombe), der var for skrap kost selv for Jyllands Posten.

Lige nøjagtigt Geert Wilders ideer og fremgangsmåder ligner i allerhøjeste grad det Anders Gravers og SIOE folkene repræsenterer, så hvor den store forskel ligger begravet skylder Kurt Westergaard at fortælle os. Geert Wilders beskrives som en ekstremist af de politiske korrekte dhimmier på lige fod med Anders Gravers.

Kurts krav om et fogedforbud var unødvendigt, ulogisk, og sender forvirrende signaler.

Tvivlsomt fogedforbud

Fogedforbuddets opretholdelse vil også vise sig at være tvivlsom: vil man kunne forbyde folk at tage aviser med Kurts tegning med og vise dem frem ved demonstrationer?

Jeg tror desværre at dette fogedforbud er lempet igennem i en fart, netop for at tækkes speciale interesser der ønsker at lægge låg på sagen; interesser der mener at ytringsfriheden er forbeholdt de fine: parlamentarikere, tegnere og skribenter ved 'anerkendte' aviser, og fjollede kunstnere der ønsker at få del i den publicitet som henvisninger til islamiske lange tæer giver.

Så kan vi høre danske politikere levere dybtfølte og emotionelle taler i forsvaret for ytringsfriheden og 'de danske kunstnere i Berlin'.

Men når det gælder almindelige danskere, så har de åbenbart bare at stikke piben ind, finde sig i at deres demonstrationer bliver flyttet, aflyst, eller blot chikaneret ihjel, ved at vende det blinde øje til når den rødfascistiske hob går til angreb.

Lad være med at falde dit folk i ryggen Kurt

Vi elsker dig Kurt, også uden at kræve eller forvente at du står helt og holdent på vores 'strammer side', men lad dog for fremtiden være at falde de danskere i ryggen, der ønsker at gøre en aktiv indsats mod islams fremmarch og den dermed forbundne farer for vores vestlige civilisation og ytringsfriheden.

Betragt din tegning som en gave til det danske folk.

Update: Balder Blog March 29, 2008 - Kurt Westergaard’s Retreat - Stockholm Syndrome Or Hypocrisy?


Modstandsbevægelsen Stop Islamiseringen af Danmark 20 marts 2008 - Kommentar til Kurt Westergaard: Hvor er det dog lavt

Scantiger har en kort kommentar den 14 marts 2008 der slutter på samme måde som mit - Er der copyright på Dannebrog?

KWs tegning er lige nu det tætteste vi kommer på et aktuelt nationalflag. Altså: Tak for gaven, Kurt. Du er ikke Gud i Dannebrogs himmel, men kunne du dog ikke lade os beholde vores gave?

Update 28 marts 2008 Hodjas Blog - Kurt Westergaard og Flemming Rose skuffer (Kurt Westergaard med mere jura mod Wilders)

Demonstrationen:

Uriasposten 17 marts 2008 - Et klassisk scenario: Højreorienterede demonstrerer lovligt og antastes fysisk

Rødfascisternes venner: Daniel Nyboe Andersen (Radikale Venstre) - 15 marsts 2008 - Tale mod racisme 15 marts 2008 Louise Plads i Aalborg

Simon Peter- Fotos fra SIAD demonstrationen

Berlingske Tidende 16 marts 2008 - Westergaards tegning blev – næsten – vist frem

Politiken 15 marts 2008 - Politi måtte køre demonstranter væk

Jyllands Posten 15 marts 2008 - Politiet kørte demonstranter væk

Jyllands Posten 15 marts 2008 - Politiet tager ingen chancer i Aalborg


Relateret:

Balder Blog 27 Feb 2010 - Denmark: Politicians and media enraged with editor bowing down to Muslim world (Excusing for Mohammed Cartoons)

Balder Blog 2 Jan 2010 - Denmark: Mohammed Cartoonist Kurt Westergaard attacked by Somali immigrant

Balder Blog 05 Feb 2009 - Video - Cartoonist Gregorius Nekschot interviewed by Danish and Norwegian
TV

(4)

Balder Blog 02 Apr 2008 - Ulrik Haagerups censur-forsøg og Tine Gøtzsches reklame for anti-Wilders hjemmesider

Balder.org Mar 29 2008 - Kurt Westergaard’s Retreat - Stockholm Syndrome Or Hypocrisy?

Balder Blog Mar 27 2008 - Fitna The Movie by Geert Wilders

Balder.org Mar 18 2008 - Geert Wilders in Denmark Mar 18 2008 - Two TV interviews, English spoken

Dansk Balder Blog Mar 15 2008 - SIAD Demo Fogedforbud - Kurt Westergaards veje og vildveje (Video Westergaard & Gravers)

Balder Blog Mar 10 2008 - Cartoonist Kurt Westergaard to Dutch Newspaper Volkskrant: Show Wilders’ anti-Koran film

Balder.org Feb 29 2008 - Danish politicians don't bend to Muslim threats - Danish TV News Feb 29 2008 - English subtitles

Balder.org Feb 29 2008 - Gregorius Nekschot Interview - Danish TV 28 Feb 2008

Balder Blog Feb 27 2008 - Kurt Westergaard is a Hero of Free Speech - The Viking Spirit of the North

Balder.org Sep 24 2006 - Kurt Westergaard would do it again - Interview with cartoonist Kurt Westergaard and fundamentalist Imam Kasem Ahmed

Balder.org Sep 24 2006 - Jyllands Postens tegner ville gøre det igen discussion mellem Kurt Westergaard og Kasem Ahmad

Balder.org Feb 23 2008 - Video English subtitles - Interview about murder plot to kill Muhammed cartoon artist Kurt Westergaard

Balder Blog Feb 28 2008 - Mohammed Cartoonist’s wife Gitte Westergaard fired from municipal kindergarten job

Balder Blog Feb 19 2008 - Hotel throws out endangered muhammed cartoonist Kurt Westergaard (Also contains some observations about the Danish Police Intelligence Service PET)

Dansk Balder Blog Feb 13 2008 - Weekendavisens Pernille Bramming: Kurt Westergaards tegning er hatespeech

Balder.org Dec 17 2006 - Outlandish, an 'ethnic' rap boy's band based in Denmark demands Islamic rules

Balder.org Oct 23 2006 - Danish Islam Expert Tina Magaard Warns Prime Minister And Danish Secret Service

Balder.org Oct 13 2006 - Martin Rosengaard Knudsen And Sixten Tobias Kai Nielsen - Defending Denmark

Balder.org Oct 13 2006 - Defaming The Prophet Mohammed National Sport In Denmark

Balder.org Oct 7 2006 - Danish Peoples Party Youth Muhammed Cartoon Contest


Political Mavens, 19 Feb 2008 - Socialists stand up to Hizb-ut Tahir - Cartoonist asked to leave hotel

Feb 2 2008 - Danish Security and Intelligence Service (PET) Statement in connection with the counter terrorism operation in Aarhus on the 12th of Feb 2008

The Prodosphere - Islam And The War Against Freedom Of Expression

Face of Mohammed - The koran and the Life of Mohammed, the book by Kaare Bluitgen which started it all

Face of Muhammed - The twelve Jyllands Posten Cartoons

 


Print Post