'Tyske børn har tendens til at udvise holocausttræthed,' sagde Benedikt Haller, en talsmand fra det tyske udenrigsministerium, der tjener som den tyske regerings specielle udsending for 'relationer med jødiske grupperinger og emner der relaterer til antisemitisme'.

Bemærkningen faldt én dag før den officielle åbning i Berlin af et kontoret fra 'Task Force on International Cooperation on Holocaust Education Remembrance and Research', en gruppe der har 'til formål at stimulere samarbejde om holocaust-mindeaktiviteter i hele Europa'.

Organisationen som blev oprettet for ca. ti år siden og som indtil nu har opereret informelt, vil være repræsenteret i 25 lande rund om i verden, derunder EU staterne, USA, Argentina og Israel.

[..]

Engagerede lærere smurte for tykt på

 
Holocausttræthed i Tyskland

Haller antydede at nogle lærere fra den 'engagerede generation' i deres iver for at fortælle holocausthistorien smurte lidt for 'tykt på'.

Haller kom med sin åbenhjertige erklæring efter at have bemærket den 'enorme mængde' af holocaustliteratur og forskning i Tyskland, som han for længe siden havde holdt op med at forsøge at holde styr på.

Han citerede en tysk avistegning publiceret på den 60'ende årsdag for Hitlers magtovertagelse, der viste en tysker i en bogbutik der var ved at sprænges af bøger om holocaust.

Hallers bemærkninger blev senere kritiseret som 'uanbragt' af amerikanske opdragere.

Hæppekorsleder 'svigtede sit hold'

‘En talsmand for en sådan udsøgt gruppe som dette ‘task force’ burde gå foran i bestræbelserne på at stimulere holocaust erindring, og ikke modarbejde det’ sagde Bernita M. King, historie-professor ved Miami Dade College. Han burde være den største leder af heppekoret’, sagde King.

Susan Myers, direktør for holocaustmuseet i Houston:

Dette er det forkerte budskab at sende ud når der stadigvæk er så meget arbejde der skal gøres.
Mens antisemitismen vokser, er dette ikke tidspunktet til at sagtne farten.
Dette er ikke budskabet som man vil at overlevende1) i deres livs efterår skal høre.

Sylvia Wygoda direktør for 'Georgia Commission on the Holocaust':

Som barn af en overlevende er det uforståeligt at skulle høre at der er en træthed, ikke kun angående holocaust men også angående antisemitisme.'

En repræsentant for Los Angeles afdelingen af den New York baserede American Jewish Committee direktøren Seth Brysk sagde at Haller rapporterede om 'et fænomen der findes i landet'.

[..]

 

William Shulman, præsident for den New York baserede 'Association of Holocaust Organizations' og medlem af den amerikanske delegation af 'udrykningsstyrken' sagde at der var tegn på at der fandtes en holocausttræthed, men at det var uklart i hvilken udstrækning.

Andre tyske undervisere gik ikke så langt som til at tale om 'overmætning', men sagde at tyske teenagere var velinformeret om holocaust.

'Mange kommer med attituden 'vi ved det hele allerede', sagde Norbert Kampe direktør af 'Memorial and Educational Site' ved Wannseekonferencens Hus, en luksusvilla i en Berliner forstad hvor førende SS skikkelser mødtes i januar 1942 for at diskutere udryddelsen af Jøderne.

Den tyske udenrigsminister Dr. Frank-Walter Steinmeier vil på tirsdag tale ved indvielsen af det nye holocaustmindekontor.

Uddrag af Jerusalem Post 12 marts 2009 - Berlin official: German kids tired of Holocaust

1) 'Holocaustoverlevende' betyder i jødisk terminologi enher Jøde der levede i et område der blev besat af Tyskland under anden verdenskrig, det er således ikke nødvendigt at have lidt overlast for at klassificere for betegnelsen.


Kommentar:

Ja det er ikke første gang tyske undervisere giver udtryk for at Tyskerne er dødtrætte af at høre på den jødiske propagandamaskine, hvis mere og mere desperate religiøse vanvid ser ud til at øges med kvadratet på det antal år vi fjerner os fra de historiske begivenheder.

Således kunne Balder Blog den 10 maj 2007 berette at Josef Kraus formand for det tyske lærerforbund gav præsidenten af Bundesrepublikken, undskyld, præsidenten af ’Zentralrat der Juden’, Charlotte Knobloch, en klar afvisning på hendes sædvanlige krav om mere holocaustundervisning.

Endnu tidligere har en af tysklands præsidentfruer (husker ikke om det var Herzog eller Rau) udtrykt kritik af den overdrevet meget 'holocaustundervisning' de tyske skole-elever bliver udsat for.

  Holocaustvoldtægt i USA
  Øverst ses Sue Klau i færd med psykisk voldtægt af små børn. I stedet for at lege med uskyldige dyrefigurer, skal de små børn lære at identificere sig med et holocaustoffer. Lige som Sarkozy forestillede sig det.
 

Kunst og Sjæl: Skolebørn i hele Texas og Oklahoma har dekoreret sommerfugle som del af museets lektieplan om holocaust.

Projektet skal minde om '1,5 millioner myrdede jødiske børn'. Man kunne vel spørge sig om det for amerikanske børn måske kunne være mere passende at minde de myrdede indianske børn eller negerslaverne. Men nej, ifølge de jødiske hjernevaskere der står bag dette tiltag, er det vigtigste man kan lære her i verden uanset national historie, religion eller etnisk herkomst, at lære om jødernes holocaustfortælling. Læs den syge historie her.

Frankrigs jødiske præsident Nicolas Sarkozy kom også i stærk modvind med et vanvittigt forslagtil hjernevask her i Februar måned.

De jødiske etnocentrikere der driver disse mange holocaustmuseer og de utallige 'Holocaust Memorial' organisationer, underafdelinger og kuppelorganisationer, skyder de seneste årtier op som paddehatte på en fugtig efterårsplæne, er fuldstændigt samvittighedsløse; ikke en gang børn i børnehavealderen skal gå glip af holocaust-rædslerne.

Det er blandt andet via disse utallige organisationer, Zionisterne formår at infiltrere i store tal i statslige og overstatslige 'racisme centre', hvor de søger at modarbejde fri historisk forskning, promovere Internetcensur, og hvad de ellers mener der tjener Israel og Jøderne bedst.

Dette fællesskab mellem jødiske og kulturradikale interesser der som oftest bliver slutresultatet af de samlede bestræbelser, er årsag til så godt som alle de knebellove der er indført og vedvarende forsøges indført i EU-USA, primært for at lovfæste indførelsen af det multikulturelle / multietniske samfund i de vestlige fædrelande.

At dette er til stor skade for alle os der ønsker at bevare nationalstaten, og modarbejder den muhamedanske masseimmigration, behøver vil de fleste der tilhører den nationale fløj i allerbredeste forstand vel være enig med mig i.

Ikke mindst derfor er det rystende at nationalsindede blogs og hjemmesider ind i mellem kan være så meget på vildspor, at man bringer reklame for 'Auschwitzdag', og sågar artikler hvori der opfordres til at støtte den jødiske psykoterrorbevægelse ADL.

ADL er som det burde være bekendt foruden at være en fanatisk zionistisk kampgruppe, (hvis ledere endda kan finde på at benægte det armenske holocaust), er en af de mest ivrige forkæmpere for immigration og især en af de mest ivrige forkæmpere for Internetcensur. (ADL = underafdeling af B'nai Brith der er repræsenteret i mange lande, deriblandt Danmark).

Hvordan dette rimer med glødende forvar for ytringsfriheden i muhammedsagen og lignende, er for mig et spørgsmålstegn, især da nogle af de nævnte ellers normalt ser ud til at være nogenlunde velorienterede og intellektuelt kapable.

Men hvad, vi ser marxisten Villy Søvndal kopiere højrefløjens retorik, inklusive strategisk anbragte henvisninger til holocaust og antisemitisme, og vi ser nationalsindede foretagender raskvæk promovere kulturradikale slogans på deres hjemmesider.

 

 
Holocaustuddannelse

Som padehatte skyder de op (organisationer nævnt i denne artikel)

 • Task Force on International Cooperation on Holocaust Education Remembrance and Research
 • Den tyske regerings specielle udsending for relationer med jødiske grupperinger
 • Georgia Commission on the Holocaust
 • Los Angeles afdelingen af den New York baserede American Jewish Committee
 • Association of Holocaust Organizations
 • Memorial and Educational Site
 •  

  'Tax de-duc-ta-ble Cha-ri-ty Or-ga-ni-za-tions'


  Relateret:

  Balder Blog 12 marts 2010 - Psykisk voldtægt i England: Skolebørn i tårer; truet med tvangsfjernelse som led i 'holocaustundervisning'

  Balder Blog 8 marts 2010 - Hillary Clinton benægter holocaust - Obama på tilbagetog, tyrkiske trusler og jødisk lobbyisme

  Balder Blog 7 marts 2010 - USA: jødiske ADL argeste modstander af anerkendelse af tyrkernes armenske holocaust

  Balder Blog 29 januar 2010 - Peter Eyre: Hvor mange andre holocaust har der været, og hvorfor bliver de ikke mindet?

  Balder Blog 27 januar 2010 - EU: Morten Kjærum vil udnytte ‘holocaust undervisning’ til at fremme menneskerettigheder version EU

  Balder Blog 14 februar 2008 - Frankrig: Sarkozy traumatiserer franske skolebørn med holocaustpropaganda

  Jøder vil have mere hjernevask - Tysk lærerforbund; nok er nok.
  Balder Blog 10 maj 2007 - Josef Kraus fra det tyske lærerforbund giver Zentralrat der Juden præsident Charlotte Knoblauch fingeren

  Skolebøger lyver - Falske holocaust påstande afsløret: i kvindeafdelingen i koncentrationslejren Mauthausen var der ikke kun 20 overlevende ud af 577 indsatte, men kun 9 dødsfald under de 577 indsatte. Altså en dødsrate ikke på 95 % men på 1,6 %. Ikke des to mindre kan påstande som denne (95% af lejrens indsatte døde) stadigvæk findes i østrigske skolebøger. Men nu har Dr. Roman Sandgruber, besluttet at sørge for de rette kendsgerninger kommer på bordet, "for ikke at levne angrebspunkte for den obskure hob af holocaust-benægtere". Med andre ord; Hvis ikke det var for revisionisterne, ville man bare fortsætte med at lyve..
  Balder Blog 24 januar 2007 - Østrigsk avis indrømmer nu at regeringspublikation lyver om koncentrationslejren Mauthausen


  Mosaisk.com er tilbage

  Lad mig benytte denne lejlighed til at fortælle om den glædelige genkomst af Upps - Mosaisk.com den meget velorienterede informative hjemmeside, der efter en pressehetz for nogle år siden pludseligt forsvandt fra Internettet.


  Balders artikler om Jøder, holocaust, antisemitisme, jødehad, jødeforfølgelse, revisionisme, jødisk censur, jødisk kultur


  Print Post