Flerkoneri for danskernes skattepenge

Mens mange danske pensionister frister en kummerlig tilværelse har en iraker trukket den helt store gevinst, blot fordi han har været ansat hos de danske styrker i Irak.
(billederne står ikke i direkte relation til artiklen)

De danske myndigheder står for et helt ufatteligt svineri med de danske skatteborgers penge, idet de organiserer de fremmedes grove udnyttelse af danskerne på en måde, som man ikke ville tro, hvis det ikke nu var kommet frem i offentligheden.

Myndighederne sjofler direkte de danske skatteborgere af hensyn til de fremmede.

Kristeligt Dagblad skriver den 5. marts således følgende:

 
Signe Smith Nielsen
Institut For Folkesundhedsvidenskab
Flygtninge industrien har travlt

Den irakiske tolk er med sine børn og to koner blevet bosat i en kommune i Jylland i to forskellige lejligheder, som han pendler frem og tilbage imellem hver dag.

Kommunen må betale to gange starthjælp, fordi der i sagsbehandlingen skal være tale om to familier. To koner og tre børn i to forskellige lejligheder på kommunens regning.

Det er blevet hverdag for den irakiske tolk, hvis sag blev landskendt, da han kom til Danmark med sin familie i juli sidste år, efter han i fire år havde arbejdet som tolk for de danske styrker i Basra i Irak.

I dag lever familien i en hemmeligholdt kommune i Jylland, som Kristeligt Dagblad har fået kendskab til.

Den tidligere tolks to koner bor i hver sin lejlighed med cirka en kilometers afstand, og han pendler derfor frem og tilbage hver dag mellem lejlighederne for på skift at overnatte og være sammen med hele familien.

 
Jørgen Chemnitz
Asylchef Røde Kors

Ja, mens danskerne ikke kan få anvist en bolig af kommunen, så lægger en fremmed familie fra Irak beslag på to.

Det er så svinsk, at det kriger til himlen, og det må høre op.

At irakeren er en tidligere tolk for nogle støttepædagoger i Irak er ikke en acceptabel grund til dette vanvittige misbrug af danskernes boliger og penge, og irakeren med samt hans to familier burde omgående sendes tilbage til Irak.

Vi må som danske borgere spørge os selv, hvor går grænsen for, hvad vi skal findes os i af myndighedernes misbrug og vanvid til fordel for de fremmede?

Fra Radio Holger 6. marts 2008

Hør hele programmet: En krigserklæring mod danskerne (mp3)


Print Post