Canadisk Human Rights Commission afsløret.

Ét specielt ondskabsfuldt indlæg, efterladt af en anonym bruger der angriber Canadas første sorte parlamentsmedlem på den højreorienterede hjemmeside freedomsite.org. lød således:

 
Anne Cools

Cools hører ikke hjemme i vores Parlament

Ikke kun er den canadiske senator Anne Cools neger, hun er også indvandrer!

Og hun er også en stor-prækende kusse.

Hun hører ikke hjemme i Canada. Mit Anglo-Germanske folk var her før Canada blev fandtes, og hendes slags har mast sig ind, forurenet racen, og har tvunget deres lort ned i halsen på os.

Det er tid til at gå tilbage til den tid da kvindelige nigger-importer kendte deres plads.. Og den plads var IKKE i offentligheden.

Underskrevet af: 90sAreOver

Dette citat fra en kommentator på freedomsite.org tilskrev Jonathan Kay Richard Warman, og bakkede denne påstand op med internet dato stempler mm. leveret af eksperten Bernard Klatt

  Richard Warman
Richard Warman
(efter eget udsagn ikke jødisk)

Richard Warman har været her; Han påstår at han har fået ejerskab over Jonathan Kayes artikel, og forsøger på alle mulige måder at få indholdet væk fra nettet. F.eks. ved at beklage sig hos webhotelejeren.

Det kræver dog blot en søgning for at finde den engelsksprogede version.

Den nu slettede artikel var: Oversat og kompileret efter National Post 18 februar 2008 - Jonathan Kay on Richard Warman and Canada's phony-racism industry (jeg har ikke oversat det hele)

På National Post har man også kendskab til Warmans arbejde som internet-nazi:

Richard Warman, the serial hate-speech complainant whose case against webmaster Marc Lemire will be heard in Federal Court Tuesday on a constitutional appeal, is known by many false names.

The grandest is Canada's Hatefinder-General, a mocking epithet coined by celebrity human rights victim and columnist Mark Steyn. The most improbable is Mary Dufford, as whom he corresponded with Eldon Warman, no relation, a radical anti-Semitic "de-tax" activist, seeking to confirm his receipt of legal documents.

AxeToGrind, as whom Mr. Warman posted 33 messages on the white supremacist Vanguard News Network between 2004 and 2005, seems to speak for itself. Pogue Mahone, his handle for 93 posts on the white power site Stormfront, means "kiss my arse" in Gaelic.

But the longest-lasting alias is Lucy, or Lucie, in honour of Lucie Aubrac, who died in 2007, and was a hero of the French Resistance against the Nazis. Læs resten her:

English National Post 13 december 2011 - Undercover work debated in hate hearing

Se i øvrigt:

English Richardwarman.com - Documenting the Maximum Disruption campaign of Richard Bruce Warman

English On Warman using fake names in a covert operations

Example: "Axetogrind

Richard Warman allegedly posted the following under a sign that read "WHITE REVOLUTION, The Only Solution"

"I agree. Keep up the good work Commander Schoep! 88 [Heil Hitler]"

'Lucy'

Warman alledgedly pretends to be a WOMAN named "Lucie" on the "neo-Nazi" Vanguard News Network (VNNForum) to post messages.  VNN's main page described the site as "No Jews ... Just Right"


Afsløreren afsløret

Kommentar: Ja det var jo en meget interessant artikel, der fint kan komme med i rubrikken om afsløringerne af de mange falske hatecrimes der så godt som altid bliver slået stort op i medierne når de bliver anmeldt, men sjældent får særlig meget opmærksomhed når de bliver afsløret.

Falsk hate crime i megaformat

Nu er det så Richard Warman én af Canadas mest kendte, roste, frygtede og mest effektive 'antiracister', der er så bange for det frie ord, at han har gjort censur af Internettet som et af sine hovedprioriteter, der blev afsløret ved denne lejlighed. Et falsk hate crime i megaformat..

Forfatteren af artiklen Jonathan Kay er Managing Editor af avisen Toronto National Post og en regelmæssig bidragsyder til Jewish World Review, hvor han bl.a. skriver apologier for Israels militære politik.

Jeg anser det derfor for højst sandsynligt at Jonathan Kay selv er Jøde.

Det forklarer måske også hans underlige krumspring der hvor han kommer ind på Ernst Zündel.

Det kunne på overfladen se ud til Jonathan Kay ikke kender ret meget til Ernst Zündel, hans ideer og hans udsagn. For Zündel er jo ikke ligefrem kendt for nedsættende, forhånende udsagn eller racistiske bemærkninger, men ytrer sig i et særdeles civiliseret og afdæmpet sprog.

Der er så vidt jeg har set intet had at spore noget steds, medmindre man betegner det som 'had', at ville føre en diskussion om hvilke umenneskeligheder Tyskerne under anden verdenskrig nu egentlig var skyldige i, og hvilke påstande er ondsindet propaganda og opspind.

 

Ethvert principielt og ærligt forsvar for ytringsfriheden ville selvfølgelig inkludere et forsvar for Ernst Zündel, David Irving, Gerd Honsik, Siegfried Verbeke, Robert Faurisson, Vincent Reynouard, Jürgen Graf, Wolfgang Fröhlich, Germar Rudolf, Pedro Varela, og andre forfulgte forfattere og dissidenters ytringsfrihed, uanset eventuel uenighed i deres synspunkter.

Derfor er Jonathan Kays indlæg ikke andet end blot ét eksempel mere på, at visse mennesker der giver den som forkæmpere for ytringsfriheden, i virkeligheden kun ønsker at erstatte den eksisterende dobbeltmoral med en dobbeltmoral de selv kan godkende.

Og denne tankegang er ikke ny, og findes ikke mindst i jødiske kredse, hvor man nu også langt om længe er begyndt at indse at ødelæggelsen af de vestlige samfund, som mange af dem har bidraget til med hjerte og sjæl, er begyndt at blive en fare for dem selv og for omdrejningspunktet for deres etnisk, religiøse, og kulturelle mytologi; staten Israel.
(I Tyskland er disse grupper lidt længere om at vågne op.)

Når Jøder bliver ramt...

 
  Rob Breakenridge
Interviews Ezra Levant - Part 1
 
  Rob Breakenridge
Interviews Ezra Levant - Part 2

Det seneste eksempel er også fra Canada, er Jøde og hedder Ezra Levant, og hans argumentation viser en slående lighed med Jonathan Kays, selv om Levant dog ikke som Jonathan Kay eksplicit gør opmærksom på at han mener censur og forfølgelse af personer som Ernst Zündel ville i orden. Men også hans argumentation tackler dette problem fra en praktisk og ikke fra en ærlig og principiel synsvinkel: Man skulle ikke have forfulgt Zündel for ikke at give ham reklame.

Man kan så argumentere for at de mange Jøders pludselige interesse for ytringsfrihedens er et fremskridt.

Men det er i hvert fald ikke noget stort fremskridt at erstatte den ene løgn med den anden, og det er højst usikkert om denne nye solidaritet vil strække sig til også at ville bekæmpe anden indvandring end den lige den muhamedanske, der er til særlig fare for Jødedommen.

Foreløbig består Jødernes 'opbakning' kun i en forholdsvis lavmælt støtte mod islamiseringen og i at koble indvandringsmodstanden til den af amerikanerne og deres bagmænds hypede 'krig mod terror' og en global hetz imod så godt som alle (arabiske og andre) stater der kunne tænkes at udgøre en trussel for Israel.

Dog har disse kredse formået at igangsætte en velgennemtænkt form for organiseret hatespeech, hvor nationalsindede Europæere bliver lokket til i deres afmagt at undlade at skelne skidt fra kanel, og til at lade sig spænde for Zionisternes vogn. Den samme vogn som startede det hele.

Man skal nemlig ikke være i tvivl om, at multikultlobbyen omgående vil finde på nye grupper af fremmede de kan slæbe ind i landet, skulle vi være så heldige at fornuften en gang vil slå så meget igennem, at det vil føre til at der bliver lagt en særlig bremse på muhamedansk indvandring.

Ondet skal fjernes med roden, alt andet er symptombekæmpelse

Det er derfor hele den multikulturelle ideologi der skal gøres op med, det vil sige at der skal gøres op med dens forløjede ideologiske kerne, og dèr er en dobbeltmoral der skal yde en særlig beskyttelse til jødiske interesser af den ene og den anden art, mere til skade end gavn.

To be or not to be

Nu nærmer vi os med stor hast den næste fase; den totale udslettelse. Sådanne advarsler bortforklares ofte som konspirationsteorier eller paranoide forestillinger, men historien er ikke andet end én lang række af den slags opgør. Bare fordi den nye utopi har fået et nyt navn og nye virkemidler og symboler, betyder det ikke at den er mere levedygtig end alle sine kuldsejlede forgængere.

Kommunismen, og ikke mindst de kommunistiske ideologer og deres bødler, revolutionernes pengelånere, Freuds psykoanalyse, Frankfurterskolen, Coudenhoven Kalergis filosemitiske totalitarisme, herhjemme Georg Brandes, og i resten af Europa alle hans paralleller, den endeløse række af 'antiracistiske organisationer', 'menneskerettighedsorganisationer', den ekstreme feminisme, antikristne og talrige andre organiserede bevægelser der har bidraget til vores nuværende katastrofetilstand trænger til en kritisk undersøgelse.

1) Jeg kender ikke noget til David Ahenakew. Jim Keegstra er revisionist men jeg kender ikke noget til hans baggrund, omdømme, kvaliter eller mangler derpå.


Relateret:

Ezra Levant & Canada's Hate Police

By Jacob Sullum

February 16, 2008 -- LAST month, when an officer of the Alberta Human Rights and Citizenship Commission interrogated him about his decision to reprint the notorious Muhammad cartoons that originally appeared in the Danish newspaper Jyllands-Posten, Ezra Levant did not try to ingratiate himself.

Read the rest: New York Post 16 februar - Canada's Hate Police

 

Updates:

Snaphanen 12 juni 2008 - Steyn-Processen: Ytringsfrihed i Canada vs. USA Dansk

Balder.Org 10 juni 2008 - Jewish Involvement in Immigration and Hate Speech Legislation - Canada English

Ezra Levant May 27 2008 - Richard Warman puts teenaged girl in danger, admits he just “doesn’t care” English

Balder Blog jun 18, 2008 - Ezra Levant (oversættelse) Jøder og censur, af Ezra Levant 15. juni 2008 Dansk

Balder Blog jun 18, 2008 - Latino Jødisk Koalition I Usa: Jøderne Allierer Sig Med De Nye Indvandrere Dansk

Falske Hatecrimes


10 juni 2010 Dansk USA - Neger arresteret for hagekors, Ku Klux Klan-graffiti og racistiske slogans (Kevin Sizemore)
10 nov 2009 Dansk England: Opspind - Nynazistisk komplot oversvømmer England med skydevåben og sprængstoffer, skreg britisk presse
04 sep 2009 Dansk England, islamist Noor Ramjanally: BNP folk kidnappede mig - Arresteret for falsk anmeldelse
17 juli 2009 Dansk Tyskland: Tyrkere malede hagekors på deres restaurant og satte ild til
14 apr 2009 Dansk Tyskland: Politiet advarer politikere og medier mod at gøre højreekstremister til syndebukke
13 feb 2009 Dansk Schweiz: brazilianeren Paula Oliveira var ikke gravid - nynazistisk skinhead overfald var opdigtet 
11 jan 2009 Dansk Passau - Tyskland: Knivstukket nazi-jæger Mannichl nu selv under mistanke
04 jan 2009 Dansk Tyskland: Gravskænderen fra Passau - TV2 viderebefordrer løgne om knivstikkerhistorie
28 dec 2008 Dansk Knivoverfald på gravskænderen fra Passau alligevel ikke begået af nynazister
20 nov 2008 Dansk USA: Dyron Hart; neger ‘forklædt som hvid’ sender racistiske trusler
20 nov 2008 Dansk Muslima Safia Z. Jilani indgiver falsk anmeldelse om opdigtet overfald
15 nov 2008 English Germany, Mittweida - Rebecca Katzschmann ‘Victim of neo-Nazi hate crime’ sentenced 
08 okt 2008 Dansk Baltimore: Falske hadeforbrydelser - Jøder anholdt for antisemitisk grafitti
03 mar 2008 Dansk Falsk hate crime afsløret - Sydafrikanske studenters ydmygelse af sorte rengøringsfolk var fup
20 feb 2008 Dansk Falske hatecrimes begået af førende Canadisk ‘antiracist’ Richard Warman
24 jan 2008 Dansk Bølge af antisemitiske incidenter i New York - Ivan Ivanov var Mossad agent!
26 dec 2007 Dansk Tyskland, Mittweida - Nynazister ridsede et hagekors i huden på deres offer Rebecca Katzschmann
03 dec 2007 Dansk Racistisk Hate Crime begået af det stakkels sorte offer selv
22 nov 2007 Dansk Jüdische Journalistin Sarah Marshak gefasst für Hakenkreuz Schmierereien
21 nov 2007 Dansk Antisemitisk Hate Crime fup - Jødisk journalistelev malede selv hagekors
15 nov 2006 Dansk Breanne Coventry Snell, student på New Hampshire Universitetet indgav falsk anmeldelse
       
      External:
  10 juni 2010 English Wane 8 juni 2010 - Arrest made in graffiti case - (Kevin Sizemore - Negro)
  10 april 2010 Dansk B.T. - Skolelærer afslører sandheden - Tiger Woods løj om racisme-overfald
  27 jan 2010 Dansk Pakistani convicted for arson and painting swastikas on his own property. Big outrage over 'Nazi hate crime' before.
Vaterland - 2008 Brandanschlag auf eine Imbissbude in Karow, Hakenkreuze aufgeschmiert gehörte einem Pakistani
  04 dec 2009 Dansk Junge Freihei 4 december 2009 - 50 Jahre BRD - Stasi ließ NS-Symbole an Häuserwänden plazieren
  23 nov 2009 Dansk Sieh
an, sieh an – Dresdener Synagogen-Bemaler ein Algerier!
('Neo-Nazi' Swastika on synagoge made by Algerian) | Neues zum Fall Hakenkreuz=Judenstern an der Dresdner Synagoge
  30 sep 2009 English Richmond Times - Frantz Cadet sentenced in fake hate-mail campaign (Political refugee from Haiti, Frantz Cadet, 48 - Southside Nazarene Church in Chesterfield County)
  26 sep 2009 English OC Register - Swastikas and racial slurs painted at elementary school Foothill Ranch Elementary School.
  06 sep 2009 English New York Daily News - Arrest in L.I. church Hispanic hate crime case: Suspect is Hispanic
  04 sep 2009 English Daily Mail - Muslim community leader Noor Ramjanally arrested for making up BNP kidnap story Dansk PI
  24 feb 2009 Dansk Junikredsen - Heksejagt på højrevold
  09 okt 2008 English 3 Jews charged in Pikesville vandalism (Beth Tfiloh Congregation High - Matthew Ian Saunders, Daniel Alexander Diaz) Baltimore
  02 okt 2006 Dansk Deutschland - Wissing Rocknacht 18 jähriger Junge von Nazis überfallen: Hakenkreutz in den Bauch gerissen (post 11)
  01 jan 2005 English Nazis trash Jew's home
  10 okt 2004 English Woman Charged In Swastika Graffiti Spree (Olga Abramovich, 49)
  05 jul 2004 English New Zealand 16 graves attacked in historic Wellington cemetery
  10 jun 2004 English Anti Semitic note left on train
  24 aug 2004 English Jewish soup kitchen burns in Paris
  11 aug 2004 English France Jewish cemetery desecrated - Jew arrested
ca. 2004 Dansk Mosaik Upps - Opdigtede antisemitiske hate crimes
  13 jul 2004 English Frenchwoman Marie L Says She Lied About Anti-Semitic Attack
  29 dec 2002 Dansk 14-jährige Tochter eines Kubaners überfallen - Hakenkreuz in die wange geschnitten (post 11)
  10 jun 2002 English Pig's head left at Hillel Jewish center
  17 dec 2000 Dansk Die Welt - Sieben folgenschwere Irrtümer (7 Hate crime hoaxes in Germany)
  08 dec 2000 Dansk Araber verübten Brandanschlag auf die Düsseldorfer Synagoge
  23 nov 2000 Dansk Sebniz Neonazis ertränken sechsjährigen Joseph Abdulla
  2001 Dansk 30 Jahre alter Potsdamer - Mißhandlung durch Skinheads (post 11)
  jan 2001 Dansk Deutschland Brandenburg - 33-jährigen Malayserin von Nazis entführt (post 11)
  aug 2000 Dansk Deutschland - München 24 jährigen Tunesier in von 4 vier Glatzen verprügelt (post 11)
  1994 English Germany - Halle Elke Jäger girl in wheelchair attacked and cut with knives
  1994 Dansk Deutschland - Halle Elke Jäger Mädchen in Rollstuhl angegriffen von Neo-Nazis 10.000 demonstrierten gegen Rechte Gewalt
  1993 Dansk 17 jähriges tyrkisches Mädchen von Skinheads überfallen
       
    English More Hate Crime Hoaxes: Racisme Antiblanc

Balder.org - Artikler om - Holocaust, Zionism, Judaisme, Jødisk Censur, Israel Lobby, Forfølgelse, Revisionisme, benægtelse, Holocaustbenægtelse

 


Print Post