The Times febuar 19, 2008

  Yisrael Perry
Yisrael Perry

Jerusalem - En domstol i Jerusalem har dømt en israelsk advokat til 12 års fængsel efter at have dømt ham skyldig i at frasvindle snesevis af holocaustoverlevende de penge de modtog fra Tyskland i kompensation.

Retten dømte også Perry til en bøde på 5,5 million dollars for en række anklager, deriblandt at stjæle 200 millioner dollars fra overlevende fra Nazi koncentrationslejre.

Perry havde oprettet en organisation der havde til formål at hjælpe med at opnå pensioner fra Tysklands sociale kasser i de tidlige 90ere, skrev dommeren i sin begrundelse for dommen.

Perry svindlede sig til millioner i præmier som hans klienter troede blev videregivet til forsikringsselskaber.

Snesevis af holocaustoverlevende og deres efterkommere blev offer for bedrageriet.

Perry begik en synd og handlede illegalt, for at sige det mild, og skadede andre mennesker.

'Han svindlede og bedrog og begik alvorlig kriminalitet i årevis,' skrev dommer Zeharya Kaspi.

Israel og vesttyskland underskrev en aftale i 1952 hvorved Israel og overlevende fra nazilejre og forfølgelse modtog milliarder i erstatning.

I 90erne anlagde tusindvis af jødiske overlevende sager mod Tyskland og andre europæiske lande for forsikringskrav fra holocausttiden.

Oversat fra: The Times Feb 19, 2008 - Holocaust lawyer jailed for fraud

Flere detaljer: Australian Jewish news - Israeli lawyer who stole from Holocaust survivors is jailed


Ja Jøderne har profiteret ganske godt fra holocaustdyrkelsen, der har fået en slags myte op og stå om at Jøderne var de eneste ofre for naziregimet. Ikke kun fik de oprettet deres egen stat med retfærdiggørelse i 'holocaust', nej de kan fortsat træde international lov og FN resolutioner med fødderne med denne begrundelse.

De langt flere millioner ikke jødiske ofre og deres efterkommere kan skyde en hvid pind efter erstatning, og Jøderne eksploiterer fortsat guldgruben ved ustandselig at gøre nye krav gældende.

Nu er man bl.a. i gang med at stævne bl.a. USA for ikke at have bombet tilførselslinjen til kz-lejrene.

Danmark blev afkrævet en undskyldning for at have nægtet nogle ganske få Jøder indrejse før krigen. Og legen er sikkert ikke slut i nu, for efterkommere af 'holocaustoverlevende', forsøger nu også at få erstatning for deres psykiske problemer ved at sagsøge i øst og vest.

Derefter kan vi forvente krav fra alle mulige ofre for vestens tidligere koloniseringspolitik, efterkommere af negerslaver osv., for Jødernes givtige strategier og målbevidst dyrkelse af offerrollen er model og eksempel til efterfølgelse for mange såkaldte 'forfulgte minoriteter' overalt i verden.


Print Post
Posted af Balder 20 Feb 2008 under Holocaust | | Direkte link | English Translation | Deutsche Übersetzung |