Opdatering:

Sagen er igen aktuel på grund af en fransk sigtelse mod den danske filminstruktør Lars von Trier (Hartmann). Franske personer eller organisationer har anklaget Lars von Trier for forherligelse af Nazismen. Mere om den latterlige anklage og de besynderlige love der ligger til grund for dem her på:

Uriasposten 6 oktober 2011 - Lars von Trier afhørt af Nordsjællands Politi pga. nazi-kommentar under Cannes-festivalen

Opdatering

Hvem der tror at det kun er muslimer og deres sære forestillinger, deres trusler og fanatisme der er til fare for ytringsfriheden, skal blot læse denne historie. Konsekvenserne er langt mere vidtgående end selv et eventuelt forbud mod at tegne muhammed ville være.

Jean Marie Le Pen dømt for udtalelser fra 2005

Den modige patriot Jean Marie Le Pen er af de forrykte franske myndigheder og domstole blevet anklaget og dømt for noget så komplet latterligt, at man næppe tror det.

 
  Jean-Marie Le Pen og datter

Le Pen havde i 2005 i et interview i Le Monde sagt, at den tyske besættelse i 1940-45 ikke var særlig umenneskelig, og denne personlige mening måtte Le Pen åbenbart ikke udtrykke, for han blev anklaget og idømt 3 måneders betinget fængsel og en bøde på 10.000 euro.

Dette er da fantastisk; folk har ikke længere lov til at have en personlig mening, heller ikke i Frankrig, og hvis man har, så bliver man anklaget og dømt af den juridiske pøbel.

Det er således helt klart, at juristerne er en hindring for friheden i Frankrig, således som juristerne også er i mange andre lande.

Undertrykkelsen af den personlige frihed er total, når man ikke må have nogen anden mening end statens officielle om historiske tildragelser.

Det komiske er i øvrigt, at Le Pen faktisk har helt ret, og mange historikere har nu også efterfølgende givet ham ret og protesteret mod dommen, for besættelsen af Frankrig kostede ikke mere end 267.000 civile livet, og mener man, at det er mange, så skal man lige sammenligne med tabene i Polen og Sovjetunionen og samtidigt tænke på, at langt størsteparten af disse døde faktisk omkom under de allieredes bombardementer i forbindelse med invasionen i 1944.

Der har aldrig været tvivl om disse officielle franske tabstal, der er godkendt både af den franske befrielsesregering og den amerikanske regering.

Men skulle man alligevel mene, at Le Pen har uret i sin påstand, så må man forhåbentlig også mene, at folk har ret til at udtrykke deres personlige opfattelse af sag, hvad enten denne sag er af historisk natur eller ej, for er det egentlig ikke det, der lovprises i form af demokratiet?

Men i praksis er demokratiet under afvikling i mange europæiske lande, hvor man har indført en række officielle sandheder, og folk bliver dømt for at udtrykke deres personlige mening, hvis denne mening går imod den officielle sandhed.

Og er det ikke også tilfældet her i landet, hvor vi bliver undertrykt ved hjælp af censurparagraffen 266b?

Vi kan jo heller ikke sige vor ærlige mening, hvis emnet er de fremmede, simpelthen fordi den juridiske pøbel har stillet sig til fremmedvennernes disposition og udfører deres beskidte arbejde, hvad jeg jo selv har fået at føle adskillige gange.

Der er for mig ingen tvivl om, at folkets frihed knægtes af lovgivningen og domstolene ved hjælp af den såkaldte racismeparagraf, og at vi bliver nødt til at komme ud af politikernes og juristernes kvælergreb, hvis vi vil friheden.

Fra Radio Holger 13 februar 2008 - Den genopståede Muhammed-krise (tekst)

Hør / download indslaget om Le Pen og den franske dom her (1,5 MB - Mp3)

Hør / download hele udsendelsen 16 minutter (7,5 MB MP3 )

Relateret:

Balder Blog 22 juli 2011 - Lars von Trier ‘I am a Nazi’ stunt paid off - ‘Melancholia’ becoming box office success

Balder Blog 11 mai 2011 - Frankrig: LICRA - Jødisk meningsterror-institut forfølger EU-politiker Bruno Gollnisch for advarsler mod Islam

Balder Blog 16 januar 2011 - Denmark: Legal expert Jacob Mchangama - EU’s Framework Decision will end freedom of speech

Balder Blog 26 juni 2010 - Oliver Stone: Jødisk dominerede medier forhindrer saglig diskussion om Hitler og holocaust

Balder Blog 7 maj 2009 - Ved hjælp af Holocaust skal demokratiet afskaffes - EU vedtager særlov for at standse EU modstandere

Balder Blog 10 marts 2009 - Aymeric Chauprade - Fransk professor fyret på grund af 9/11 konspirationsteori

Balder Blog 24 oktober 2008 - Franske, italienske og tyske historikere vil af med holocaust-benægter-love

Balder Blog 11 oktober 2008 - Balder sagde det, nu kan Asger Aamund også se det (muslimsk censur efter jødisk forbillede)

Balder Blog 30 juli 2008 - LICRA Jødisk ‘anti-racistisk’ organisation trækker fransk bladtegner i retten

Balder Blog 1 juli 2008 - Fransk dissident på flugt efter fængselsdom og økonomisk ruin

Balder Blog 17 februar 2008 - Frankrig: Sarkozy traumatiserer franske skolebørn med holocaustpropaganda

Balder Blog 18 april 2007 - Denmark Justice Minister Lene Espersen accepts EU deal introducing censorship in Denmark

Balder Blog 2 april 2007 - Brigitte Zypries tysk justitsminister - Lovforslag afskaffer ytringsfriheden i EU efter tysk model


Print Post