Efterhånden som de gamle sovjetiske arkiver åbnes, så bliver det klart, hvor mange forrykte historier, det er lykkes for den kommunistiske propagandamaskine at bilde folk ind, ja, også i Vesteuropa, hvor man også blankt har accepteret de sovjetiske skrækhistorier.


Billede fra massegrav i Katyn; et massemord som tyskerne blev dømt for under Nürnberg processen. Helt op til 1989 benægtede Sovjet Unionen kommunisternes skyld. Det meste af det Polske officerskorps døde i dette holocaust.

Under anden verdenskrig kørte den sovjetiske propagandamaskine på fuldt tryk og den var hovedsageligt rettet mod tyskerne, og maskinen producerede utallige afsindige løgnehistorier, der den i dag går som troværdig historieskrivning både i Øst- og Vest-europa.

Men nu er estiske, lettiske og litauiske forskere begyndt at protestere og henvise til de åbnede sovjetiske arkiver, der klart viser behovet for en fuldstændig omskrivning af historien.

Men nu sker der så det mærkelige, at netop i Tyskland nægter myndighederne, at der kan være behov for en omskrivning af historien, ikke fordi de tyske myndigheder drager oplysningerne fra de åbnede sovjetiske arkiver i tvivl, men bare fordi det vil løsne myndighedernes greb om historieskrivningen.

Det er utroligt nok sådan, at det såkaldte demokratiske Tyskland udøver en lige så stor censur over historieskrivningen, som man gjorde i Sovjetunionen under Stalin.

Og et sådant land er med i EU – hvordan er det nu man siger – EU, en sammenslutning af demokratiske stater?

Men der er intet demokratisk ved den tyske forbundsrepublik, staten er et socialdemokratisk-kristeligt diktatur, der nøje kontrollerer historieskrivningen og forbyder genoptryk af over 10.000 forskellige bøger. [Blandt andet denne]

Fra Radio Holger Internet 12 februar 2008 - Download hele udsendelsen; mp3 8,5 MB
I udsendelsen behandles yderligere SIADs antiracisme, Intifadaen på Nørrebro, Rowan Williams. Pia og de Intellektuelle, ovenstående artikel , og Israelske historier om Europæernes racisme. Det hele kan også læses her. (Siden ser ikke godt ud i Firefox, og tip for bedre læsbarhed; marker hele teksten med musen eller Ctrl A.) RadioHolger.dk


Relateret:

På trods af at kommunisternes skyld nu er indrømmet af de russiske myndigheder, trives løgnen om at det var tyskerne der var ansvarlige for massemordet på det polske officerskorps der er kendt som Katyn massakren i bedste velgående.

The Economist 7 februar 2008 - In denial Russia revives a vicious lie

Katyn Memorial Wall

Balder.org - Artikler om - Holocaust, Zionism, Judaisme, Jødisk Censur, Israel Lobby, Forfølgelse, Revisionisme, benægtelse, Holocaustbenægtelse


Print Post
Posted af Balder 12 Feb 2008 under Censur , Holocaust | | Direkte link | English Translation | Deutsche Übersetzung |