I afventing af fredagsbønnen den 25 januar....
Opdatering 2 februar se også Hodja Kulturberigelse i Kölln og PI News: Kalk: Die Trauer islamisiert sich

Efter at den marokkanske gaderøver Salih forblødte i byen Kalk efter at to unge tyskere med held forsvarede sig mod de to marokkanske indvandreres røveriske angreb, er der startet noget nær en intifada i byen.

I dag den 25 januar efter fredagsbønnen vil det vise sig om der vil ske en yderlige eskalering af den spændte situation i byen Kalk nær Köln, efter at politiet har nægtet at sigte en ung Tysker, og i stedet for slog fast at der var tale om lovligt selvforsvar. Det har i øvrigt vist sig at både den 20 årige Michael D. og hans 17 årige ven Kevin selv var indvandrere; såkaldte Rusland Deutschen. Altså etniske tyskere der er immigreret fra Rusland.

Det øger dillemmaet for de politisk korrekte, nu er der nemlig ligepludseligt noget der minder om et internt indvandreropgør, hvor der ikke længere kan scores de sædvanlige
billige points.

Kalk demo Salih Hingerichtet
Flere gange har der hersket oprørsstemning blandt de fremmede i byen Kalk

Den 20 årige Michael D. der stak voldsmanden ned i forsvar for sin 17 år gamle kammerat Kevin E.

Anklagemyndighederne erklærede at dette her var et klart tilfælde af lovligt selvforsvar.

En vidneerklæring der er kommet til senere bekræfter nu også de to tyskeres version af historien.

Foruden det, står det nu også næsten klart at de to indvandrere havde observeret at Kevin og Michael havde hævet penge i en kontantautomat inden de besluttede at overfalde de to sagesløse unge.

 

Retfærdighed Ins'allhah
Og igen er vi vidne til de fremmedes sære form for moral. Man hører jo ellers altid om hvor meget de er enige i at de kriminelle elementer skal straffes, og skal straffes hård, fordi de bringer skam over de andre muhamedanere.

Men når der så er en lejlighed hvor indvandrerne kunne vise deres gode og strenge lovmoral, med tilhængere af dødsstraf, stening, pisk og andet sharia, så er der lige pludseligt andre boller på suppen.

Hvis man ellers skulle tro på de fremmedes udtalelser, så burde de jo have sagt: "Fint, han fik det han havde fortjent. Han var en gemen og voldelig røver, der udplyndrede de mennesker der havde givet ham og hans familie husly."

Vores ære er reddet, takke være Michael D., der fjernede denne skamplet fra vores retskafne muslimske samfund. Ins'allah.

Men nej. De vantros liv er ikke en tøddel værd, og heller forsvare en røver og potentiel morder end at indrømme deres forbrydelser.

Og skulle det virkeligt være en helt forkert misforståelse fra allahs side at Salih uforvarende kom til at dø, så burde de fremmede dog i det mindste kunne forstå at tyskerne er generelt ret sure på dem for alle de utallige andre overfald voldtægter og knivstikkerier de beriger samfundet med. Men nej, de ejer ikke for to kroner selverkendelse eller skam i livet.

   
  Serkan A Hamburger U Bahnhof Überfall
  Serkan A. Deltog i overfaldet på pensionisten i U Bahn i Hamborg.
Han skal mentalundersøges.
   
  Michael Temme
Michael Temme - Politidirektør
 

"..Den marokkanske generalkonsul har selv fået lejlighed til at se på vores arbejde."

Ja men helt ærligt; det skulle vel ikke være første gang vi blev ubehageligt overrasket over muhamedanske diplomater og imamers måde at reagere på. Jeg husker godt den egyptiske ambassadør fra muhammedsagen..

Der ser ud til at være en stor opbakning i den tyske befolkning bag Michael D, der først havde forsøgt at undgå en eskalation, og senere omgående havde åndsnærværelse nok til at ringe efter hjælp via sin mobiltelefon.

Desuden er der frygt for at indvandrerne vil overfalde to to unge tyskere eller deres familier der bor i kvarteret.

De fleste tyskere længes efter at man nu for en gangs skyld tager fløjlshandskerne af og giver de fremmede voldsforbrydere hvad de har godt af uden det sædvanlige ynk.

For mange gange er de fremmede sluppet med latterlige milde domme for at overfalde og maltraktere tyskere.

Der er ikke meget sympati til hverken Saleh eller hans familie, der til gengæld heller ikke ser ud til at tage i betragtning hvad grunden var til det der hændte, og tilsyneladende
kun kan spille helt uskyldig og totalt uvidende om Salihs kriminelle løbebane.

Det kom dog frem at røveren tidligere har haft med politiet at gøre, men ikke nøjagtigt hvad.

Retfærdighed

Men indvandrerne i byen er nu gået helt amok og har ved flere lejligheder forårsaget store opløb med skilte og megafoner, hvor der kræves 'retfærdighed'.

Måske er det det der har fået statsadvokaturet til at forklare at sagen stadigvæk undersøges. Man lod dog straks slippe ud at der efter deres mening indtil videre ikke var anledning til at revurdere deres syn på sagen.

Man kan håbe på at anklagemyndighederne vil være i stand til at bevare roen, under det pres der sikkert er under opsejling fra islamiske kredse, multikulteliten og pressen.

På den anden side vil ethvert tilbagetog igen styrke muhamedanernes offerrolle og vildskab og ikke lægge den tilsigtede dæmper på deres kriminelle udfoldelser.

Og stemningen blandt tyskerne kan vel bedst beskrives på den samme smukke og simple måde som den berømte krigshelt John Rambo udtryktede det:

They Drew First Blood, Not Me

Det bliver spændende at se om myndighederne vil kunne stå distancen, og derved trækker en tydelig streg i sandet overfor indvandrerne, at nu er det slut med gratis overfald på de vantro scheiss-deutschen.

Det bidrager nok til myndighedernes umiddelbare overraskende beslutsomme optræden i denne sag at en anden episode med et udsædvanligt groft overfald hvor to indvandrere svært
mishandlede en gammel pensionist på en station. [Se videoen nederst i artiklen]

Episoden blev filmet af overvågningskameraer og sendt ud i TV, hvor gerningen har kaldt på fordømmelse og afsky.

For at det ikke skal være løgn har den marokkanske konsul besøgt politistationen for at se til at alting er foregået efter reglerne, hvilket man da også var tvunget til at indrømme.

Ved 19 tiden var det igen så vidt, og Kalker Hauptstraße måtte spærres af for trafik. Men et massivt politiopbud forrådte at det denne gang skulle gå anderledes end de forudgående dage, hvor rasende unge muhamedanere i timevis hærgede gaderne.

En massiv politikæde tvang de omkring 200 unge væk fra kørebanen, og sørgede for at den spøgelsesagtige happening begrænsede sig til sidegaden, hvor den døde indvandrer blev mindet med blomster og billeder.

I mellemtiden tog nogle af dem megafonen og lovede under stort bifald af pøbelen at komme igen hver aften, indtil de får hvad de forstår under retfærdighed.

Efter en time opløste forsamlingen sig.

En larmende march som i de foregående aftener blev det ikke til, hvilket tydeligvis var følge af den massive polititilstedeværelse og dens håndfaste optræden denne gang.

 

Her en video hvor man tydeligt hører de karakteristiske Allah Uh Akbar krigsråb: Video

 


Mehr Videos auf EXPRESS-TV
Datum: 24.01.2008 - Gedenkmarsch in Kalk

 

Interessant bliver det bliver det efter fredagsbønnen i den tæt beliggende arabiske moske i Taunusstraße.

  Salih - Marokko Einwanderer
  Det fortælles at Salih var en god muslim

Reaktionerne vil fortælle et eller andet om hvordan denne indflydelsesrige imam fra en af de største moskeer i Köln vil forholde sig positivt til overholdelse af tysk lovgivning, eller om han vil komme med mere ophidsende snak.

Moskeen ligger ubemærket bag en grøntbutik og strækker sig over fire baggårde hvor der om nødvendigt kan være 2.000 personer.

 

Kilde: Politically Incorrect 23 januar 2008 - Am Schrein des Raubers

Express - Wieder Protest auf der Straße

Balder Blog - 21 januar 2008 - Ung Tysker stikker marokkansk overfaldsmand ihjel og går fri. Lovlig nødværge siger anklagemyndigederne
München december 2007 - Tysk pensionist mishandles og angribes i metroen af to indvandrere

Print Post