Når det kommer til forsøg på at opnå 'kompensation' med baggrund i påståede naziforbrydelser og andre påfund har en del jødiske organisationer gjort sig bemærket.

Mary Mcaleese
Mary Mcaleese

Nu er det Simon Wiesenthal Centeret der i sin jagt på nye pengekilder har påstået at de genstande som et irsk museum i Limerick udstillede stammede fra forfølgelse af rige jødiske familier under det Tredje Rige.

Museet er ejet af John and Gertrude Hunt og påstandene har vist sig at være falske.

Den irske Præsident, Mary Mcaleese har sagt at museets handlemåde har skadet museets anseelse. Hun sagde også at hun havde haft meget respekt for Simon Wiesenthal da han var yngre.

Simon Wiesenthal Centeret er en organisation til fordel for jødiske, israelske og zionistiske og ofte multikulturelle interesser, der gerne fremstår som en almennyttig humanitær virksomhed.

Organisationen blander sig i alt muligt rund omkring i verden, fra den væbnede konflikt omkring det besatte Palæstina til suveræne staters behandling af indvandrere og flygtninge, og ikke mindst alt hvad der kan betragtes som jødiske interesser.

Mac Wiesenthal

Organisationen lever bl.a. af Auschwitz og Holocaust propaganda og forstår at indynde sig alle mulige steder hvor den vitterlig ikke burde være.

Organisationer som Wiesenthal Centerets indflydelse kan i karakter delvis sammenlignes med ventreekstremisternes organisationer som DEMOS og REDOX, dog med meget mere gennemslagskraft penge og magt end kommunisterne. De har adgang til medieredaktioner, politiske fora, nationale, internationale, NGOer, aktivistgrupper osv.

Centerets aktiviteter er direkte fjendtligsindet overfor Europæernes frihedsrettigheder og er en af de mange private støtte organisationer for staten Israel.

Simon Wiesenthal

Centerets nu afdøde stifter 'nazi-jægeren' Simon Wiesenthal er taget i en lang række fadæser, en utroværdig biografi forfølgelse af uskyldige mennesker, forfalskede billeder, tvivlsomme historier, osv.

Seneste episode med Wiesenthal Centeret i Danmark var da man, i øvrigt på et forkert grundlag, delvis givet af de allerede nævnte venstrefløjsorganisationer eller deres netværk, protesterede mod at tildele Erik Haaest et stipendium.

Som vi kunne berette igår den 21 januar i forbindelse med skakgeniet Bobby Fischers bortgang havde Wiesenthals talmudiske hadcenter også forsøgt at blande sig i hvem det frie nordiske islandske folk skulle beære med et fristed fra jødisk og anden forfølgelse.

Kilder:

RTE News 21 januar 2008 - President criticises claims against museum

Limerick Blogger 21 januar 2008 - Irish President Name of Simon Wiesenthal has been diminished


Tidligere:

Limerick museum at centre of looted Nazi art claims

THE leading anti-Nazi group, the Simon Wiesenthal center, has called for an inquiry into the contents of the Hunt Museum in Limerick after linking the former owners of the collection to "notorious dealers in art looted by the Nazis". Arthur Beesley, Political Reporter, reports

Limerick museum at centre of looted Nazi art claims


Balders artikler om Jøder, holocaust, antisemitsme, jødehad, jødeforfølgelse, revisionisme, jødisk censur, jødisk kultur


Print Post