Bobby Fischer havde noget kørende med Jøderne, eller Jøderne havde noget kørende med ham.

Bobby der selv efter jødiske regler til fulde opfylder betingelserne for at være Jøde, da han er født af en jødisk mor, mente vist det var Jøderne der stod bag USAs ihærdige forsøg på at straffe ham for ikke at have ageret som sit lands livegne slave ved at overtræde det embargo som USA lagde på Juguslavien.

Bobby Fischer

Bobby overtrådte de amerikanske regler og spillede den berømte match mod Boris Spassky i Jugoslavien i 1992 hvorefter han var jaget vildt for de nævenyttige amerikanere der i langt fra alt er frihedens vogtere.

Simon Wiesenthals betændte institut var også ud efter Bobby; som man kan læse ud af brevet og masser af andre eksempler betragter dette zionistiske bastion det som sin ret at blande sig i forskellige landes fremmedpolitik.

Her protesterer Wiesenthal Centret mod at Island giver asyl og statsborgerskab til skageniet, fordi han tilsyneladene ikke er enige med dem i en del ting.

Det er vist kun nogle få måneder siden at Wiesenthal Centeret stak sin lange næse ind i interne danske anliggender da Erik Haaest havde fået et ydmygt stipendium.

March 7, 2005

Wiesenthal Center Protests Icelandic Citizenship Granted to Holocaust Denier Bobby Fisher

The Simon Wiesenthal Center today protested the granting of Icelandic citizenship to former world chess champion Bobby Fisher, noting that his Holocaust denial and notoriously anti-Semitic views were in violation of Icelandic law.

In a statement issued today in Jerusalem, the Center's Israel director Dr. Efraim Zuroff called upon the Icelandic authorities to rescind their decision, noting that since Fisher's arrival in the country he has already violated Icelandic law which forbids incitement based on "nationality, color, race, religion or sexual orientation."

According to Zuroff:

"All one had to do is listen to Fisher's outrageously anti-Semitic comments at this Friday news conference to realize that Iceland had admitted a world class bigot who will bring no honor to his new home. In this regard, Iceland which offered a haven for over four decades to Estonian Nazi war criminal Edvald Hinriksson (Evald Mikson) is continuing its tradition of serving as a haven for notorious anti-Semites"

For more information call 00-972-50-7'214'156

Originalen der er indscannet kan ses her på Bobby's eget site. Eller her hvis det skulle svigte.


Balders artikler om Jøder, holocaust, antisemitsme, jødehad, jødeforfølgelse, revisionisme, jødisk censur, jødisk kultur


Print Post