Roland Koch - CDU
Roland Koch

Delstaten Hessens ministerpræsident Roland Koch fra det Kristendemokratiske parti CDU høstede for nyligt stort bifald da han ganske politisk ukorrekt nævnte Tysklands indvandrerproblemer ved navn, og foreslog bl.a. udvisning af kriminelle fremmede som led i bekæmpelse af den stærkt stigende voldelige indvandrerkriminalitet i Tyskland.

Koch tog udgangspunkt i to unge indvandreres modbydelige overfald på en 76 år gammel pensionist i metroen i München for sin kampagne mod indvandrervold, og fik opbakning af mange delegerede.

Koch sidste uge i Bild:

Hvor meget skal vi finde os i fra en lille gruppe voldelige unge, der ofte har fremmed baggrund?

Vi har brugt alt for meget tid på at vise en merkværdig form for sociologisk forståelse for grupper der som etniske minoriteter bevidst udøver vold.

Stephan Kramer
Stephan Kramer

Stephan Kramer, generalsekretær af det tyske Zentralrat der Juden sagde at Koch brugte de samme slagord som det ekstremt højreorienterede tyske parti NPD.

Standarden af Roland Kochs valgkamp er ikke ret forskellig fra NPDs valgkamp. Det er uansvarligt når politikere leger med ilden.

Kramer kritiserede også Koch for at have foreslået hårdere straffe for kriminelle unge, og kaldte det for populisme.

Den jødiske forening fik støtte af den forhenværende kansler socialdemokraten Gerhard Schröder der nu har en vellønnet stilling i et energisselskab. Schröder havde på en partikonference i Hamborg kritiseret den 'xenofobiske valgkamp' og sagde at den fremmedfjendske kampagne skadede Tysklands ansigt uadtil.

Deutsche Welle:

Efter at have været væk fra tysk politik i lang tid lancerede fhv. kansler Schröder et voldsomt angreb på Kansler Merkel og Roland Koch, den kristdemokratiske præsident af delstaten Hessen, og beskyldte dem for at opfordre til racehad og ødelægge tysklands ansigt udadtil.

Mere hos Deutsche Welle: German Ex-Chancellor Criticizes Xenophobic Election Campaign


B

De jødiske foreninger lægger ikke skjul på at de gerne ser intellektuelle dissidenter som 'holocaustbenægtere' bag lås og slå og helst i mange år, fordi de efter Jødernes mening fornærmer døde og endnu levende holocaustofre og deres efterkommere i et endnu ukendt antal af generationer.

Gerhard Schröder & Juden
Gerhard Schröder & 'rådgivere'?

Overfor indvandrende flokke af voldskriminelle er den talmudiske hævngerrighed og kravene om to tre eller fire øjne for én tand eller en fingernegl, afløst af en næsten kristenagtig tilkendegivelser af tilgivelse og næstekærlighed.

Den 31 december 2007 havde Veritas Universalis en artikel om en oprørende stigning i antallet af overgreb på Jøder fra muslimernenes side. (Frankrig: nye muslimske overfald på jøder).

Jeg følte mig foranlediget til at påpege at det var en beklagelig udvikling, men at de franske Jøder stort set ligger som de har redt.

Det samme ser vi i Tyskland, hvor den organiserede Jødedom gør alt for at standse tyskere fra alle lejres forsøg på at begrænse indvandringen og de skader den forårsager.

Også i Tyskland klager Jøderne uophørligt over stigende antisemitisme og overgreb, der som alle andre steder for den allerstørste part stammer fra muhamedanske indvandrere og deres efterkommere, men når tyskerne vil prøve at gøre noget for at standse overgrebene på den samlede tyske befolkning, så går Jøderne til angreb på dem.

Det kunne godt se ud til at det semitiske had overfor de nationalsindede Europæere er større end frygten for at få et par på menorahen fra en flok muhamedanske forbrydere på vej til synagogen, tv-byen eller redaktionslokalet.


Efter jeg havde skrevet ovenstående fandt jeg en artikel af samme strækning men noget mere formfuldendt end det jeg har præsteret. [Den indsatte tekst/billede hører ikke med]

Hør Kaj Wilhelmsens kommentar (2½ minut mp3) eller læs det hernede:

I Tyskland bliver de jødiske organisationers holdning mere og mere ejendommelig, og nu synes det nærmest som om, at disse organisationer ligefrem vil forsvare de fremmede forbrydere i landet.

Den 8. januar kan man se følgende notits i den internationale presse:

»En af Tysklands ledende politikere angribes for at føre en »forløjet« valgkamp af landets jødiske menighed.

Det jødiske Centralråd kritiserer delstaten Hessens ministerpræsident Roland Koch, der har krævet en hårdere behandling af kriminelle unge med indvandrer-baggrund.

  Friedman karikatur - Ruft an
Friedman Cartoon - Ruft an!
 

Kölner Stadt Anzeiger: Michel Friedman kritiserer Kochs valgkamp

Den forhenværende vicechef af det jødiske centralråd Michel Friedman kritiserede Roland Kochs valgkamp som fremmedfjendsk.

Ministerpræsidenten er koldblodig og iskold og tager med i købet at højreradikale vælgere føler sig bekræftet.

Friedman der igen har fået sig en position i medierne, var tidligere kommet i modvind på grund af indblanding i kokain og bordel sager.

Kölner Stadt Anzeiger - Friedman kritisiert Kochs Wahlkampf

Der er valg i Hessen 27. januar, og Koch, der tilhører det borgerlige CDU, har gjort voldelige, unge indvandrere til et hovedtema i sin kampagne. Baggrunden er en række grove overfald i Frankfurt og andre byer de seneste uger.

Ifølge Centralrådets generalsekretær Stephan Kramer adskiller Kochs valgkamp sig »knapt nok fra NPDs«. Kramer advarer mod at øge fordomme mod udlændinge.

Der er allerede tegn på, at »især NPD og andre højreorienterede grupper udnytter debatten,« siger han til nyhedsbureauet ddp. Kramer mener desuden, at det er »uansvarligt, når politikere leger med ilden.«

Koch har krævet hårdere straffe og hurtigere udvisning af voldelige indvandrere. Han går også ind for opdragelseslejre efter amerikansk forbillede1), hvor unge kriminelle opdrages
med hårde metoder. Borgerlige vælgere menes tiltrukket af hans forslag, mens det socialdemokratiske SPD kalder dem populistiske.«

Det jødiske centralråds holdning er helt uforståelig, for hvad i alverden gør det, at NPD også har foreslået tilsvarende indgreb mod de kriminelle fremmede, når bare disse indgreb virker. Ønsker det jødiske centralråd virkelig hellere, at indvandrerforbrydere skal terrorisere hele Tyskland, end at NPD skal have opbakning til et forslag.

Hader det jødiske centralråd NPD så meget, at alt andet er ligegyldigt? Er det bedre, at tilfældige tyskere bliver overfaldet og stukket ned af fremmede forbrydere, end at man giver NPD ret i noget som helst?

Det jødiske centralråds holdning er overordentlig uklog, for giver man folk indtrykket af, at jøderne i Tyskland gør fælles sag med indvandrerforbryderne i deres kriminelle overgreb mod tyskerne, så vil det absolut ikke gavne jødernes fremtidige anseelse og position.

Onsdag den 9. januar 2008 mp3 (ovenstående)

Radio Holgers fulde udsendelse - Forside Radio Holger

B

1), Kaj citerer helt korrekt efter den tyske presse, og det er også fra systempressens fordrejninger at skræmme-ideeen om 'opdragelseslejre efter amerikansk
forbillede' stammer. Koch udtrykte sin afsky overfor ideen om amerikansk inspirerede bootcamps, og at det bestemt ikke var hvad han havde foreslået.


DDP - Newsticker 2 december 2009 - Zentralrat der Juden fordert Abbau von 'Ressentiments gegen Muslime'

Balder Blog 2 december 2009 - Schweiz: Anti Defamation League blander sig - Jøder kritiserer minaretforbud 

Balder Blog 29 oktober 2009 - Schweiz: Jødiske organisationer i krig med nationaltsindede om forbud mod minaretbyggeri

Balder Blog 14 januar 2009 - Tyskland - Jødernes Råd holder med multikulti mafiaen (Roland Koch)

Angantyr 13 januar, 2008 har også skrevet om sagen: Günther Grass mener Hessens borgerlige ministerpræsident lyder som NPD

Deutsche Welle: German Ex-Chancellor Criticizes Xenophobic Election Campaign

NPD applaudiert Koch

Guardian January 7 2005

German Jewish leaders have criticised plans to curb the immigration of Jews from Russia, Ukraine and other countries of the former Soviet Union under a new regulation aimed at restricting the entry of unskilled foreign workers.
Guardian January 7 2005 - Jews attack German immigration curbs - David Crossland in Berlin

Balders artikler om Jøder, holocaust, antisemitisme, jødehad, jødeforfølgelse, revisionisme, jødisk censur, jødisk kultur


Print Post