[Og har derved sandsynligvis tabt chancerne for at blive USA's næste præsident.]


Mike Huckabee
 

Scooter Libby - Israel Liebowicz
Dømt landsforræder med dobbelt statsborgerskab
Det er ikke kun nationaliteter de gerne har flere af. Også flere navne er ganske almindelig skik og brug hos de udvalgte.

Den amerikanske præsidentkandidat republikaneren Mike Huckabee støtter et lovforslag der ville gøre det til en forbrydelse for amerikanere med dobbelt statsborgerskab at stemme ved udenlandske valg, udføre militærtjeneste for andre lande eller bruge et fremmed pas.

Huckabees 'Plan for at sikre Amerika' indeholder en opfordring til at 'søge at modarbejde dobbelte statsborgerskaber', ved at dømme 'civile og/eller strafretslige sanktionerer mod amerikanske statsborgere der bruger deres dobbeltstatus på illegal vis.'

Forbudt brug af dobbelte statsborgerskaber ville inkludere 'brug af et fremmed pas, at stemme i både Amerikanske og udenlandske valg, ' og andre handlinger.

Huckabee’s plan erhovedsageligt baseret på arbejde udført af Centret for Immigrationsstudier..

Mark Krikorian, centerets direktør:

At have dobbelt statsborgerskab skaber 'superborgere' med spaltede loyaliteter

'Det er det politiske eqivalent af bigami.

Stanley Renshon professor i politiske videnskaber ved universitetet i City University of New York det har arbejdet med centeret, sagde at dobbelt statsborgerskab og deltagelse i udenlandske valg er en forhindring for integrationen af nye amerikanere i deres land rapporterer New York Sun.

Men forslaget vil ikke falde i god jord hos amerikanere med bånd til Israel, Taiwan, Polen, Irak og andre nationer der i stort tal har stemt i disse lande i disse lande i de seneste år.

Den jødiske avis Forward:

For amerikanere med mange etniske baggrunde, inklusiv amerikanske Jøder der også er israelske statsborgere, vil ethvert forsøg på at straffe dobbelt statsborgerskab være årsag til vrede.

Marc Stern, talsmand for det Amerikanske Jødiske Kongres (AJC), sagde at forslaget 'ville skabe enorme problemer... Nogle stater tillader ikke en gang at man frasiger sig statsborgerskabet.'

Den amerikanske højesteret bestemte i 1967 at amerikanske statsborgere ikke mistede deres amerikanske statsborgerskab ved at stemme ved et israelsk valg.

I 2005, introducerede det republikanske kongresmedlem John Hayworth en lov der ville have dømt fængsel eller bøde for naturaliserede amerikanske indehavere af dobbelt statsborgerskab at stemme ved udenlandske valg, brug af et fremmed pas, eller tjeneste i deres andet lands væbnede styrker, ifølge avisen Sun.

Lovforslaget nåede aldrig at komme til afstemning.

Oversat fra: News Max Com - Huckabee Seeks to Restrict Dual Citizenship

Oplysende artikel om Huckabees 'konservatisme' :

Neocon Shiksa Ann Coulters skarpe pen - spidder Mike Huckabee

Huckabee claims he's against punishing children for the crimes of their fathers in the case of illegal immigrants.
But in the case of slavery, he believes the children of the children's children should be routinely punished for the crimes of their fathers.

December 26, 2007 - LIBERALS SING 'HUCKELUJAH'
Michael Chertoff indsat t.h. Chertoff og Chabad lederen Yitzak Ginsburgh

Michael Chertoff, 'Chief Homeland Security' indehaver af et israelsk statsborgerskab og ansvarlig for amerikanernes sikkerhed, holder tale for medlemmer af den ekstremistiske racistiske jødiske Chabad Lubavitch sekt.Dobbelt statsborgerskab - Spiondømt
Bush ville gerne benåde landsforræderen Jonathan Pollard, lige som han benåede Scooter Libby, hvis bare det ikke ville vise alt for tydeligt hvordan amerikansk politik hænger sammen.

Chertoff er i øvrigt en høg, der gerne ser nogle flere krige i Mellemøsten når det kunne gavne Israel og har rådgivet CIA i hvordan man kunne implementere tortur uden at komme i konflikt med loven. Den amerikanske justitsminister Michael Mukasey kan i øvrigt ses sammen i godt ekstremistisk selskab med med Chertoff og Lubavitchmedlemmer i gang med at tænde kæmpe Chabad menorahen i Washington her. Mukassey er også en jødiske ekstremist med dobbelt statsborgerskab der går ind for tortur.

Jødisk ekstremisme tegner ikke kun dele af den amerikanske politik, selv EU ideologien er gennemsyret af ideer om jødisk overlegenhed og overherredømme. Tilfældene Chertoff og Mukasey er på ingen måde enestående; blandt demokraterne kan bl.a. nævnes den tidligere præsidentkandidat / Talmud student Joe Lieberman (demokratisk torturforsvarer), og blandt Demokraterne er der ingen kandidater der tør love en reel ændring af Bush regeringens udenrigspolitik. Barack Obama blev spurgt angående Walt og Mearsheimers bog The Israel Lobby and U.S. Foreign Policy, svarede forfjumsket at 'han ikke havde læst bogen'....

Hillarious Clinton er syltet ind i jødiske interesser fra top til tå, demokraten, jødinden Dianne Feinstein stemte for republikaneren Mukasseys nominering som højesteretspræsident, selv om han var omstridt netop på grund af hans holdninger mht. tortur. Find selv nogle flere, det er ikke svært!

 Den gamle 'antisemitiske canard' [and]

Til Lykke Mike!

Herfra ønsker vi Mike Huckabee til lykke med planerne. De vil aldrig blive vedtaget så længe den jødiske lobby har den indflydelse den har, lige så lidt som man i Europa tør forbyde kønslemlæstelse af drenge eller kosher / halal slagtning.

Også i sagen om dobbelte statsborgerskaber der bliver mere og mere aktuelt i forbindelse med den stædigt stigende indvandring i USA, er Jøderne døve og blinde for Amerikanske interesser og har kun én ting for øje: Jødernes og staten Israels velbefindende.

Dog er der tegn på at den jødiske magt er langsomt ved at gå op i sømmene.

Bare det at den jødiske magt nu bliver diskuteret i USA er et stort skridt.

Antallet af Jøder i USA der identificerer sig med Israel er også faldende, lige som flere og flere Jøder overvejer at forlade det synkende skib der hedder Israel.

Heldigvis er der et stigende antal Jøder der ikke længere identificerer sig med den zionistiske ekstremisme og de deraf afledte forbrydelser mod menneskeheden.


 

Ikke-jøders sjæl er af en total anden og mindreværdig karakter. De er fuldstændig onde, uden nogen som helst formildende træk overhoved.

Hvis en Jøde har brug for en lever, kan man så bruge en lever fra en uskyldig forbipasserende ikke-jøde for at redde ham?

Toraen ville sandsynligvis tillade det. Jødisk liv har uendeligt værdi.

Der er noget uendeligt mere hellig og unikt over jødisk liv end over ikke-jødisk liv.

Chabad Ludavitch -Rabbi Yitzak Ginsburgh
Rabbi Yitzak Ginsburgh
  Chabad Lubavitch rabbiner i Jewish Week 1996, den mest populære jødiske publikation i USA.

Relateret:

Balder Blog 27 dec 2007 - Ledere af de ortodokse sekter Chabad Lubavitch og Spinka arresteret for bedrageri

Balder Blog 11 december - Chabad Lubovitch opstiller kæmpe Menoraher foran det Hvide Hus og Kremlin

Chaba Danmark - Chabad Lubavitch Denmark - www.chabadenmark.com

Hvorfor modtages disse CHABAD ekstremister mon i det 'antiracistiske' EU ?

 

Læs noget af svaret her: EU Ideologien har Rødder i filosemitiske racistiske ideer om Jødisk overlegenhed (oversættelse af dele af mere eller mindre hemmeligholdt bog fra EU's spirituelle guru.)

 

 

Balders artikler om Jøder, holocaust, antisemitisme, jødehad, jødeforfølgelse, revisionisme, jødisk censur, jødisk kultur

I øvrigt ønskes alle patrioter et godt 2008 - (5768 - Ifølge jødisk tidsregning).


Print Post