Igen! Tyskland - Nynazister ridsede et hagekors i huden på deres offer

  Mittweida - Gerningsmand - Täter
Fantomtegning af gerningsmand
  Prototypen alien / skinhead. Læg mærke til den lave pande og de sammenbidte smalle ariske læber. Giv ham en monocle og en kasket på og han kunne ligne Ernst Von Stalheim, Major Biggleworth' onde Nazifjende i min barndoms Biggles-bøger.

Opdatering 16 november 2008 - Rebecca Katzschmann dømt i retten (Balder Blog English)

Opdatering: Der er nu indledt en straffesag mod den løgnagtige 17 årige tøs der under stor festivitas fik tildelt en pris for sit 'mod'. Rebekka Katzschmann har opfundet hele historien.

Det 6 årige indvandrerbarn hun angiveligt havde reddet fra 4 nynazister er blevet fundet. Barnet havde i første omgang bekræftet historien, men senere måtte forældrene gå til bekendelse, og indrømme at barnet på den pågældende dag slet ikke havde været i nærheden af gerningsstedet. Der tales om at 'ledende spørgsmål' kunne have medvirket til at barnet i første omgang bekræftede historien..

Mange vil måske huske sagen om den 17 årige pige der blev overfaldet af fire nynazistiske skinheads i den tyke by Mittweida omkring den 24 november 2007.

Nynazister havde groft chikaneret en seks årig indvandrerpige, hvorefter den 17 årige var kommet ofret til undsætning. Derefter blev hun selv kastet til jorden af de 4 brutale nazistiske skinheads, hvorefter de med en kniv ridsede et hagekors ind i hoften på den 17 årige.

Utallige mennesker så overfaldet, men ingen af beboerne i Mittweida rørte en finger for at hjæpe, ringede til politiet, eller var villige til at vidne mod gerningsmændene.

Et medlem af den nynazistiske gruppe Sturm blev dog anholdt, og politiet fandt propagandamateriale på hans bopæl, men uden vidneudsagn eller andre beviser kunne dommeren ikke forlænge varetægtsfængslingen, så udyret måtte sættes på fri fod.

Bestyrtelsen var stor i Tyskland over Mittweidaboernes fremmedfjendske holdninger, og byens borgmester beklagede dybt hvad der var sket, og opfordrede vidner til at melde sig.

For lige at friske hukommelsen lidt op: Se lige det korte videoklip (1 minut) hernede hvor Henrik Skovgaard fra TV2 præsenterer den grumme tyske virkelighed i byen Mittweida, i delstaten Sachsen hvor det nynazistiske fremmedfjendske parti NPD opnåede 9 % af stemmerne ved sidste valg. Begyndelsen er desværre ikke med.

Mittweida - Fire skinheads ridsede hagekors på 17-årig piges hofte - YouTube

Der er ikke noget at sige til at sagen har vakt røre ikke kun i Tyskland, men i hele verden hvor man med forfærdelse ser på den meget fremmedfjendske og antisemitiske vold der i stigende omfang udøves af højreekstremister i dagens Tyskland. Selv om jeg går ind for ytringsfrihed, og endda har forsvaret de revisionister der sidder fængslet i Tyskland for tankeforbrydelser, så forstår jeg godt at man har nogle love der for at holde den hæslige nynazisme ned, og så må man desværre finde sig i at ytringsfriheden ikke er total.

  Henrik Skovgaard TV2
Henrik Skovgaard TV2

Som jeg sagde det ironisk i ovenstående er der sikkert mange der tænker, og derfor er der jo heller ikke nogen grund til at dementere sådanne historier når det bagefter viser sig at sagen har været opspind fra starten af, for historien har jo tjent sit formål, så det skal vi heller ikke forvente de danske medier kommer til at gøre.

Henrik Skovgaard kommer i hvert fald ikke til bringe dementiet som et hovedindslag i 19 nyhederne, eller vie et special program til de utallige løgnehistorier om temaet højreekstremisme der spredes af de ofte statsbetalte Goebbels kloner der styrer nyhedsstrømmen i Vesten.

 

Oversat fra Fokus Online:

Tvivl om nynazistisk overfald

Den angiveligt af nynazister mishandlede unge kvinde i det saksiske Mittweida har sandsynligvis selv skåret hagekorset i sin hofte.

Det var konklusionen på en undersøgelse fortalte anklagemyndighederne i Chemnitz i tirsdags.

Denne meddelse bekræftede dermed et lignende budskab fra avisen Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Indtil nu var politiet gået ud fra at fire nynazister havde skåret hagekorset i den 17 åriges hud.

Så vidt Fokus Online 18 december 2007 - Zweifel an Neonazi-Überfall

Politiet ser dog ud til stadigvæk at tro på at den påståede episode med den 6 årige indvandrerunge har fundet sted, selv om det ikke har været muligt at finde den, eller nogen som helst vidneforklaringer der ville kunne bekræfte episoden. Det kan dog ikke betragtes som andet end 'damage control'. Man slipper måske en smule bedre fra fadæsen på den måde. Således fungerer også systempressen i Danmark og resten af Europa, der i sin inkarnerede skinhellighed dog fortsat har travlt med at pege fingrene af Putins Rusland.

Der Spiegel har nogenlunde den samme historie, dog betvivles eksistensen af det 6 årige indvandrerbarn helt. Desuden kan Der Spiegel fortælle om andre falske 'nynazistiske overfald' historier.

I december 2002 gik en 14 årig Cubansk pige ind på en politistation og fortalte at nynazister havde skået et hagekors i hendes kind. Senere indrømmede hun at hun selv havde gjort det.

I 1994 kom en kvindelig kørestols-bruger i byen Halle med den samme historie, hvilket afstedkom en demonstration den næste dag hvor 10.000 mennesker protesterede mod 'det ekstreme højre'. Senere indrømmede hun at hun havde løjet.

Der Spiegel 19 december 2007 - Police Doubt Girl's Claim of Neo-Nazi Attack

Nu jeg snakker om Rusland..

  Mittweida- Mitbürgering
  Det kunne godt lyde som om interview-ofret ikke selv sønderligt tror på historien, men hun ved udmærket hvad det er hun forventes at sige.

Skal vi beskyttes mod pressen og de bagved liggende interesser ?

Helt ærligt, jeg begynder at tro på at beskyttelse mod pressens friheder måske er lige så påkrævet som en beskyttelse af pressefriheden.

Jeg hentyder i dette tilfælde ikke så meget over at man bringer nyheden, der jo kunne have været sand, men over den måde den groft misbruges på til at fremmane et skræmmebillede af den anti-multikulturelle / nationalsindede anti eurofascistiske befolkningsgruppe.

Og ikke mindst den traditionelle mangel på information og berigtigelse når sådanne sensationshistorier viser sig at være usande.

Indvandrere jagtet gennem Mügeln af nynazister

Når nu vi snakker Tyskland, så har vi også stadigvæk til gode at få den sande historie om den såkaldte jagt på Indere som skulle være foranstaltet i byen Mügeln. Også her endte det med at systempressen og de sædvanlige 'forargede' stemmer lagde tunge anklager på hele byens befolkning.

Jeg orker ikke at komme ind på alle detaljer her, men fremstilling var at en flok nynazister skulle have jaget en sagesløs flok Indere rund gennem byen efter en konfrontation under en gadefest.

Her var sandheden at 'jagten gennem byen' strakte sig over hele 30 meter til et nærliggende pizzeria, at det var de otte Inderne der var begyndt med at chikanere tyske kvinder og provokerende opførsel. Inderne tog våben i brug bl.a. ituslåede flasker. En af tyskerne tabte en halv liter blod da han fik hamret sådan en flaske i ansigtet.

Ingen nynazister - almindelige tyskere

Der var overhovedet ikke tale om skinheads eller nynazister, men om ganske almindelige borgere. Også denne sag stod aviserne fulde af historierne om de farlige højreradikale, og kravene om større bevillinger til kampagner mod nazitruslen og forbud af foreninger fløj gennem luften. Også denne sag blev dækket vidt og bredt i de danske medier, men da sensationerne om den højreradikale vold tonede ud i noget helt anderledes og mindre sensationelt, synes det danske pressekorps ikke længere der var så meget grund til at interessere sig for dem mere..

Fra DR, i samme anledning jødelegitimering og lidt reklame for venstreekstremisterne til slut i artiklen:

Ifølge generalsekretæren for det jødiske centralråd i Tyskland, Stephan J. Kramer, er det en kendsgerning, at der er områder i det østlige Tyskland, der må anses for at være 'no-go'-zoner for udlændinge og tydeligt 'fremmede'.

Tirsdag aften demonstrerede omkring 200 sortklædte unge i Mügeln mod højreekstremisme og fremmedhad. De unge kom blandt andet fra storbyerne Leipzig og Dresden.

Under en i artiklen indsat 'rapport om højreekstremisme' står følgende: Kilde: Researchkolektivet Redox

Og det er selvfølgelig meget smart at kreditere 'researchkollektivet REDOX for sådanne simple almindelig kendte fakta man lige så godt kunne have fået af NPD selv. På denne måde styrker man venstreekstremisternes anseelse, og glider de mere sleske dagsordener nemmere igennem ved næste lejlighed.

Vi må snart have skaffet nogle navne fra medlemmer af denne navnløse gruppe, dens medlemmers anonymitet skyldes formentligt ikke kun at de frygter hævnangreb, men vel sagtens at en del af dens medlemmer højst sandsynligt selv er kendte for diverse ekstreme aktiviteter og lovovertrædelser.

  Kenneth Plummer - BZ T shirt
  BZ i fritiden - Er det også det tøj han har på til møderne med research-kollektiverne?

Igen anonyme venstreekstremister som eksperter

Men hvor kendetegnende: i en artikel der viser sig at være en alvorlig forvrængning af sandheden og fakta og fuld af demagogi, optræder anonyme venstreekstremister som eksperter. Ja.. hvad ellers kan man forvente af en institution hvor formanden hylder sig i BZ partisantøj i fritiden, som et fint eksempel for unge mennesker på en musikfestival.

DR 22 august 2007 - Tyskland i oprør over racistisk vold - dr.dk/Nyheder/Udland

Det er søreme godt vi har nogle idealistiske unge også i Tyskland ikke? Og sådanne herliche Judenraten der altid er parate til at tage parti imod det tyske folk. For har du nogensinde hørt sådan en protestere over fremmedvolden mod tyskerne og om de muhamedanske no go zoner? Keep on dreaming...

Her Der Spiegels engelske udgave den 23 augsust 2007 af den sensationelle historie om ekstremisme, nazis, skinheads, fremmedfjendskhed, blah, blah blah: Germany Wonders How to Stop the Neo-Nazis - In wake of racist attacks in Mügeln

På trods af anklagen om falsk anmeldelse tildeler 'Bündnis für Demokratie und Toleranz - gegen rechte Gewalt' den tapre løgnerske prisen. (Monika Lazar Grünen). Bündniss für Demokratie und Toleranz - gegen rechte Gewalt' Dr. Gregor Rosenthal Geschäftsführer er sandsynligvis en en jødisk forening under dække af menneskerets-organisation. På den måde har man lidt kontrol med hvis' menneskerettigheder man støtter ikke? Surprise! selv venstreorienterede bloggere spørger sig selv om det ikke havde været bedre at vente lidt med prisuddelingen.. -;) Læg mærke til frasen 'gegen rechte gewalt'! Ok! rødfascistisk vold og indvandrervold har man åbenbart ikke noget imod...

Cornelie Sonntag-Wolast uddeler prisen til Rebekka Katzschmann ! Uanset at det er så godt som fastslået at det hele er opspind... Preisverleihung in Mittweida am 1. Februar


Junge Welt 15 februar - Gebremste Ermittlungen

politplatschquatsch 1 februar - Originelle Opfer gesucht

Fonds 30 januar 2008 - Mutmaßliches Neonazi-Opfer aus Mittweida wird ausgezeichnet

Stern 19 december 2007 - Rechte jubeln nach Mittweida-Panne

Altermedia 29 november 2007 - Lügnerin von Mittweida: Nichts passiert und trotzdem Auszeichnung?

Altermedia - 29 november 2007 - Aus Mittweida nichts Neues! – Noch immer keine Zeugen nach “Hakenkreuzattacke”

Der er indledt en straffesag mod den løgnagtige tøs der har opfundet hele historien:

Her er nogle flere eksempler på den intense danske mediedækning af fupoverfaldet på en 17 årig pige og indridsede hagekors

Nyhedsavisen 24. november 2007 - Nynazister skamferede 17-årig pige (Niels Holst)

Politiken 24 november 2007 - Nynazistisk overfald på ung pige ryster Tyskland

TV2 23 november 2007 (Kris) - Nynazi'er ridsede hagekors på pige (Fin detalje: bemærk BZ udtrykket 'nazier'! Loonierne fra TV2 gør ikke en gang noget for at skjule deres totale identifikation med AFA-typerne..)

Nynazi'er ridsede hagekors på pige

Under et stort billede med heilende 'Glatzen' (skaldede):

Da den 17-årige bad de fire mænd, som var samlet foran et supermarked i den Østtyske by Mittweida, om at stoppe med at genere pigen, holdt de hende fast og ridsede hagekorset ind på hendes hofte med en skalpel.

"Da de startede med at skære "SS" på hendes kind, gjorde hun kraftig modstand, og hun slap igen fri," fortæller det lokale politi.

De fire mænd var skaldede og bar jakker med Nazipartiets initialer på. Politiet har senere fundet Nazi-pamfletter hos en af de mistænkte.

TV2 24 november 2007 (Olst) - Ingen ville vidne om nazi-overfald:

Ifølge Spiegel Online har retsmedicinere dog udelukket, at pigen selv kan have påført sig såret. [!!]

Ved en ransagning i den unge mands hjem fandt politiet mærkater fra det nynazistiske kammeratskab Sturm 34. Gruppen blev i april forbudt i Sachsen som følge af et øget antal fremmedfjendske overfald i Mittweida.

For tre måneder siden drev 50 unge klapjagt på otte indere i den østtyske by Mügeln.

Jyllands Posten 24 august 2007 - Nynazistisk overfald på ung pige ryster Tyskland:

17-årig pige fik ridset hagekors på hoften af fire skinheads i den østtyske by Mittweida, da hun prøvede at komme seksårig pige til undsætning.
Relateret på JP (Kent Olsen): Mügeln Krav om indgreb efter indvandrer-overgreb

Jeg indsætter resultatet af en Googlesøgning om emnet nederst efter kommentaren, for at dokumentere blot en del af de mange artikler der har været i bare den danske presse.

I mine øjne er store dele af pressekorpset i Europa generelt at sidestille med deres kolleger; de statsautoriserede folkeoplysere i Sovjet Rusland, DDR Cuba og Nordkorea.

Et par af de mange andre nylige tilfælde af hjemmelavede hate crimes der så godt som altid er påstået begået af hvide racister:

Balder Blog 10 september 2007 (Også om Mügeln) - Tyskland - ny meningsmåling: Nationale overhaler Socialdemokraterne

 
  Nick Lowles - Født 6 Juni 1968
  Gerry Gable - Searchlight
Gerry Gable - Searchlight
  Rabiat kommunist, zionist, og dømt indbrudstyv, søgte at få denne artikel nedtaget.

Foruden de mange private initiativer på dette område har vi så de aktioner der med jævne mellemrum afsløres som værende begået af de såkaldte demokratiske landes lokale STASI organisationer f.eks. i Tyskland og Storbritanien, hvor regeringsorganer / agenter har optrådt som provokatører i nationalsindede organisationer, og pressen har gjort lignende forsøg ved f.eks. at provokere fulde folk til åndsvage udsagn for derefter at melde dem til politiet.

Derudover er der grupper der enten er oprettet eller får indirekt støtte af vores 'grundlovsbeskyttere' og specielle interessegrupper, der er særligt interesserede i at opretholde og styrke ideen om truslen fra farlige højreradikale og nazister.

Ofte arbejder offentlige og halvoffentlige institutioner i disse sager tæt sammen med repræsentanter for den ekstreme venstrefløj, i Danmark DEMOS, REDOX osv, i England f.eks. med voldelige venstreekstremister / zionister som Gerry Gable kendt fra organisationer som 'Searchlight' der havde et tæt samarbejde med det jødiske vigilante gruppe CST (Community Security Trust), Nick Lowles (tidligere Searchlight nu 'Hope not Hate'), i Holland med det Kafka relaterede Internetcensur-agentur MDI og Magenta hvor lignende kombination af kommunistiske og zionistiske typer som Ronnie Naftaniel og Ronald Eissens bruges af politiet og undervisningsinstanser på samme måde som DEMOS / REDOX / Karpantschof (Karpantschof: Jeg er Jøde) bruges som folkeoplysere i medierne herhjemme.

Tidligere på måneden kunne jeg berette om EUs officielle krigserklæring til de nationale.

Der er fast arbejde til det meste af den lidt bedre uddannede del af den ekstreme venstrefløj på vej.

 


En Googlesøgning: Mittweida+nazi:

TV 2 Nyhederne - Ingen ville vidne om nazi-overfald
Ingen ville vidne om nazi-overfald. 24-11-07: 09:18 | af: olst. Borgmesteren i den østtyske by Mittweida er rystet over et nynazistisk overfald på en ...
nyhederne.tv2.dk/article.php/id-9491025.html - 13k - Cached - Similar pages
TV 2 Nyhederne - Nynazi'er ridsede hagekors på pige

De fire mænd var skaldede og bar jakker med Nazipartiets initialer på. Politiet har senere fundet Nazi-pamfletter hos en af de mistænkte. Mittweida ligger i ...
nyhederne.tv2.dk/article.php/id-9489565.html - 12k - Cached - Similar pages
[ More results from nyhederne.tv2.dk ]
dr.dk › Debat

Nej jeg giver fortabt. Hvorfor tror i andre der ikke er kritik af nazister? ... Gamle Frau Jensen i den østtyske by Mittweida tør heller ikke gå ud. ...
debat.dr.dk/default.ns?strItemID=forum&action=viewcontribution&intContributionID=41143&intPag... - 165k - Cached - Similar pages
Overskrift.dk - nazi søgeresultat

Ingen ville vidne om nazi-overfald. 8 dage siden Borgmesteren i den østtyske by Mittweida er rystet over et nynazistisk overfald på en 17-årig pige, ...
overskrift.dk/searchresult.php?q=nazi - 33k - Cached - Similar pages
Nynazister skamferede 17-årig pige

Borgmester i Mittweida Matthias Damm er rystet over overfaldet. ...... Hvis DF, Nazi Jonni, og andre, der hører til dette slæng, skulle få mere magt, ...
avisen.dk/nynazister-skamferede-17aarig-pige--241107.aspx - 224k - Cached - Similar pages
Nynazister skamferede 17-årig pige

Borgmester i Mittweida Matthias Damm er rystet over overfaldet. ... Sådan nogen nazisvin burde man tage og proppe ind i en gammel nazistisk ...
avisen.dk/blogs/358353.aspx - 225k - Cached - Similar pages
[ More results from avisen.dk ]
Www.tv2lorry.dk

Politiet har senere fundet Nazi-pamfletter hos en af de mistænkte.Mittweida ligger i den østtyske stat Saksen, hvor det højreorienterede ...
lorry.dk/inc/redir2.asp?u=/moduler/tv2nyheder/default.asp&p=id=9489565 - 18k - Cached - Similar pages
Nyheter om "formodede" - fra Mylder.no

... der netop er udpeget som en af verdens 10 mest eftersøgte nazi-krigsforbrydere. ... Teenager skamferet af skinheads i den østtyske by Mittweida, ...
www.myldre.no/?drill=formodede - 164k - Cached - Similar pages
Nyheter om "overfaldt" - fra Mylder.no

Teenager skamferet af skinheads i den østtyske by Mittweida, da hun prøvede at komme seksårig pige til undsætning. (25 dager gammel) Les saken > ...
www.myldre.no/?drill=overfaldt - 170k - Cached - Similar pages
[ More results from www.myldre.no ]

- Ellen W. Nielsen - Lokalarkiv

Ifølge nazi-ideologien var verden delt op i "ariske" overmennesker og ..... at alle disse kvinder blev transporteret til Rekreationslager Mittweida. ...
www.dragoer.dk/page1291.aspx - 182k - Cached - Similar pages

 

Ovenstående var kun resultatet af én enkelt søgning; ikke på nogen måde et forsøg på at være fuldstændig. Der er med garanti snesevis af flere artikler TV indslag og debattråde hvor denne løgnehistorie bliver omtalt som den skinbarlige virkelighed. Bare i Danmark. Så er der resten af Europa, USA, Australien Canada og New Zealand!

Det var Mittweida nu søg selv Google: mügeln (sider på dansk)


Falske Hate Crimes - Hadforbrydelser

10 juni 2010 Dansk USA - Neger arresteret for hagekors, Ku Klux Klan-graffiti og racistiske slogans (Kevin Sizemore)
10 nov 2009 Dansk England: Opspind - Nynazistisk komplot oversvømmer England med skydevåben og sprængstoffer, skreg britisk presse
04 sep 2009 Dansk England, islamist Noor Ramjanally: BNP folk kidnappede mig - Arresteret for falsk anmeldelse
17 juli 2009 Dansk Tyskland: Tyrkere malede hagekors på deres restaurant og satte ild til
14 apr 2009 Dansk Tyskland: Politiet advarer politikere og medier mod at gøre højreekstremister til syndebukke
13 feb 2009 Dansk Schweiz: brazilianeren Paula Oliveira var ikke gravid - nynazistisk skinhead overfald var opdigtet 
11 jan 2009 Dansk Passau - Tyskland: Knivstukket nazi-jæger Mannichl nu selv under mistanke
04 jan 2009 Dansk Tyskland: Gravskænderen fra Passau - TV2 viderebefordrer løgne om knivstikkerhistorie
28 dec 2008 Dansk Knivoverfald på gravskænderen fra Passau alligevel ikke begået af nynazister
20 nov 2008 Dansk USA: Dyron Hart; neger ‘forklædt som hvid’ sender racistiske trusler
20 nov 2008 Dansk Muslima Safia Z. Jilani indgiver falsk anmeldelse om opdigtet overfald
15 nov 2008 English Germany, Mittweida - Rebecca Katzschmann ‘Victim of neo-Nazi hate crime’ sentenced 
08 okt 2008 Dansk Baltimore: Falske hadeforbrydelser - Jøder anholdt for antisemitisk grafitti
03 mar 2008 Dansk Falsk hate crime afsløret - Sydafrikanske studenters ydmygelse af sorte rengøringsfolk var fup
20 feb 2008 Dansk Falske hatecrimes begået af førende Canadisk ‘antiracist’ Richard Warman
24 jan 2008 Dansk Bølge af antisemitiske incidenter i New York - Ivan Ivanov var Mossad agent!
26 dec 2007 Dansk Tyskland, Mittweida - Nynazister ridsede et hagekors i huden på deres offer Rebecca Katzschmann
03 dec 2007 Dansk Racistisk Hate Crime begået af det stakkels sorte offer selv
22 nov 2007 Dansk Jüdische Journalistin Sarah Marshak gefasst für Hakenkreuz Schmierereien
21 nov 2007 Dansk Antisemitisk Hate Crime fup - Jødisk journalistelev malede selv hagekors
15 nov 2006 Dansk Breanne Coventry Snell, student på New Hampshire Universitetet indgav falsk anmeldelse
       
      External:
  10 juni 2010 English Wane 8 juni 2010 - Arrest made in graffiti case - (Kevin Sizemore - Negro)
  10 april 2010 Dansk B.T. - Skolelærer afslører sandheden - Tiger Woods løj om racisme-overfald
  27 jan 2010 Dansk Pakistani convicted for arson and painting swastikas on his own property. Big outrage over 'Nazi hate crime' before.
Vaterland - 2008 Brandanschlag auf eine Imbissbude in Karow, Hakenkreuze aufgeschmiert gehörte einem Pakistani
  04 dec 2009 Dansk Junge Freihei 4 december 2009 - 50 Jahre BRD - Stasi ließ NS-Symbole an Häuserwänden plazieren
  23 nov 2009 Dansk Sieh
an, sieh an – Dresdener Synagogen-Bemaler ein Algerier!
('Neo-Nazi' Swastika on synagoge made by Algerian) | Neues zum Fall Hakenkreuz=Judenstern an der Dresdner Synagoge
  30 sep 2009 English Richmond Times - Frantz Cadet sentenced in fake hate-mail campaign (Political refugee from Haiti, Frantz Cadet, 48 - Southside Nazarene Church in Chesterfield County)
  26 sep 2009 English OC Register - Swastikas and racial slurs painted at elementary school Foothill Ranch Elementary School.
  06 sep 2009 English New York Daily News - Arrest in L.I. church Hispanic hate crime case: Suspect is Hispanic
  04 sep 2009 English Daily Mail - Muslim community leader Noor Ramjanally arrested for making up BNP kidnap story Dansk PI
  24 feb 2009 Dansk Junikredsen - Heksejagt på højrevold
  09 okt 2008 English 3 Jews charged in Pikesville vandalism (Beth Tfiloh Congregation High - Matthew Ian Saunders, Daniel Alexander Diaz) Baltimore
  02 okt 2006 Dansk Deutschland - Wissing Rocknacht 18 jähriger Junge von Nazis überfallen: Hakenkreutz in den Bauch gerissen (post 11)
  01 jan 2005 English Nazis trash Jew's home
  10 okt 2004 English Woman Charged In Swastika Graffiti Spree (Olga Abramovich, 49)
  05 jul 2004 English New Zealand 16 graves attacked in historic Wellington cemetery
  10 jun 2004 English Anti Semitic note left on train
  24 aug 2004 English Jewish soup kitchen burns in Paris
  11 aug 2004 English France Jewish cemetery desecrated - Jew arrested
ca. 2004 Dansk Mosaik Upps - Opdigtede antisemitiske hate crimes
  13 jul 2004 English Frenchwoman Marie L Says She Lied About Anti-Semitic Attack
  29 dec 2002 Dansk 14-jährige Tochter eines Kubaners überfallen - Hakenkreuz in die wange geschnitten (post 11)
  10 jun 2002 English Pig's head left at Hillel Jewish center
  17 dec 2000 Dansk Die Welt - Sieben folgenschwere Irrtümer (7 Hate crime hoaxes in Germany)
  08 dec 2000 Dansk Araber verübten Brandanschlag auf die Düsseldorfer Synagoge
  23 nov 2000 Dansk Sebniz Neonazis ertränken sechsjährigen Joseph Abdulla
  2001 Dansk 30 Jahre alter Potsdamer - Mißhandlung durch Skinheads (post 11)
  jan 2001 Dansk Deutschland Brandenburg - 33-jährigen Malayserin von Nazis entführt (post 11)
  aug 2000 Dansk Deutschland - München 24 jährigen Tunesier in von 4 vier Glatzen verprügelt (post 11)
  1994 English Germany - Halle Elke Jäger girl in wheelchair attacked and cut with knives
  1994 Dansk Deutschland - Halle Elke Jäger Mädchen in Rollstuhl angegriffen von Neo-Nazis 10.000 demonstrierten gegen Rechte Gewalt
  1993 Dansk 17 jähriges tyrkisches Mädchen von Skinheads überfallen
       
    English More Hate Crime Hoaxes: Racisme Antiblanc

Balder.org - Artikler om Holocaust, Zionisme, Judaisme, Jødisk Censur, Israel Lobby, forfølgelse, Revisionisme, Holocaust-benægtelse

 


Print Post