Opdatering:

Balder Blog 29 august 2011 - Ron Paul omtales i Ekstra Bladet - Mikkel Selin må have glemt den nazistiske forbindelse  

Smudsbladet der lyver hvor andre blot tier...

 
Don Black - SF
 

Livsfarlig keyboardaktivist, der indfanger ubefæstede sjæle. En torn i øjet på mange organisationer. EU skal nok finde råd!

  Wave that flag, wave it wide and high!
Ron Paul - Amerikansk Kongresmedlem og præsidentkandidat ved præsidentvaæget i 2008
Urent trav mod Ron Paul

I slipstrømmen på amerikanske medier der længe har prøvet at jorde den ubekvemme men meget populære republikanske præsidentkandidat Ron Paul kommer Ekstra Bladet nu med historien om at Ron Paul, der har modtaget $ 500 (ca. 2.500 kr.) af Don Black som er manden bag verdens største politiske debatforum Stormfront.org med udgangspunkt i hvid nationalisme.

Uden hensyntagen til virkeligheden bliver Don Black klassificeret som 'nynazist'.

 

Bidragsyderen Don Black ejer den racistiske hjemmeside stormfront.org, der har sloganet White Pride World Wide.

- Vi kan lide hans kamp for øget grænsebeskyttelse og modstand mod politistaten, siger Black til avisen The Palm Beach Post.

Kan ikke købes

Ron Pauls talsmand siger, at Don Black spilder sine penge:

- Ron Paul står for frihed, fred, fremgang og ukrænkelige rettigheder.

Hvis nogen med Blacks ideologi tror, at de kan påvirke Paul med små donationer, så tager de fejl, siger talsmand Jesse Benton.

 

Ovenstående fra Ekstra Bladet 19 december 2007

Hvem siger egentlig at frihed, fred, fremgang og ukrænkelige rettigheder er noget andet end hvad Don Black vil?

Men det er fint nok at udsætte hvide mennesker for forfølgelse på grund af politiske overbevisninger der forsvarer deres etniske gruppe, eller deres etnicitet.

Etnocentriske Jøder, sorte og muhamedanere er dog fredet, for i den multietniske lighedsvision, er nogle mere lige end andre.

Og en Republikaner der er den eneste præsidentkandidat der er imod Irak krigen og lignende eventyr, må jo være antisemit for at være imod den politik den israelske lobby prøver at diktere, og ja, der har vi ham. En hvid racist har givet ham 2.500 af de 31.000.000 kroner der spontant blev samlet ind til ham via Internettet.

Sådan en opkomling, skal jordes....

Først med løgn og sladder, og hvis det ikke er nok så kører vi en Pim Fortuyn på ham.

Se i dette korte klip hvor elegant Ron Paul hånterer systempressens mistænkeliggørelse


Ekstra Bladet 20 december 2007 - Ron Paul får penge fra nynazist (Mikkel Selin - ikke længer online)

  Justin Raimondo

Fyldt med interessante links om mediernes reaktioner på Ron Paul fænomenet:

Roman’s Website 2o november 2007 - Censoring Paul - Why the rEVOLution will not be televised.

Justin Raimondo - Anti War.com November 14, 2007 - Why Are They So Afraid of Ron Paul? Neocons and sectarian leftists unite to smear the antiwar Republican.

Zionists for Ron Paul - Pro-Israel, Pro-Ron Paul

Washington Jewish Week 20 december 2007 - Tracking Jewish money


 
David Abrahams
  Foruden at være medstifter af Labour Friends of Israel har Abrahams også stærke bånd med Trade Union Friends of Israel og Academic Friends of Israel.
  Chabad Ludavitch -Rabbi Yitzak Ginsburgh
Rabbi Yitzak Ginsburgh
Chabad Lubavitch
 

Ikke-jøders sjæl er af en total anden og mindreværdig karakter. De er fuldstændig onde, uden nogen som helst formildende træk overhoved. ...

Hvis hver eneste celle i en jødisk krop omfatter hellighed, er del af Gud, så er enhver streng af DNA være en del af Gud. Derfor er der noget specielt ved jødiske DNA...

Hvis en Jøde har brug for en lever, kan man så bruge en lever fra en uskyldig forbipasserende ikke-jøde for at redde ham?

Toraen ville sandsynligvis tillade det. Jødisk liv har uendelig værdi.

Der er noget uendeligt mere hellig og unikt over jødisk liv end over ikke-jødisk liv.

– Chabad Lubavitch Rabbi Yitzhak Ginsburgh i Jewish Week, den mest populære jødiske publikation i USA (1994). 6 m høje symboler

Chaba Danmark

Ja det klarede Ron Paul jo meget godt selv så det behøver jeg ikke bruge mange ord på. Selvfølgelig skal det da ikke komme ham til skade at Don Black har foræret ham 500 dollars.

Men det er interessant at vores lille smudsavis bruger spalteplads på bagateller som 2.500 kr til en amerikansk præsidentkandidat.

Af ren nysgerrighed har jeg søgt på Ekstra Bladet på 'Lord Levy',' Labour skandale', 'Cash for honours, 'adelstitler, 'David Abrahams', hanukkah, hanukka, menorah, menora, Chabad, Chabad Lubavitsch, uden at finde noget.

Jeg prøvede også nogle Google søgninger på nogle af ordene + 'Ekstra Bladet'. Jeg finder et link til en society sladderhistorie om en vis Arcadi Gaydamak, om hvem der godt nok fortælles at han har tjent sin penge på våbensmugling i Angola og skattesvindel i Frankrig, men ikke at han er en af de sædvanlige østeuropæisk / jødiske mafiosoer, denne gang fra Ukraine, og at han er eftersøgt.

Hvis en Jøde vinder Nobelprisen eller er offer skrives ordet JØDE meget stort, men hvis en jøde er forbryder nævnes etniciteten helst ikke. Akkurat som TV kanalerne gør det med muhamedanske forbrydere hvis de kan slippe afsted med det.

En EB søgning på ordet 'jødisk' leverede heller ikke noget om nogen af emnerne, og i det hele taget næsten kun artikler der fremstiller Jøder som ofre, antisemitiske episoder, nazister og tilsvarende (4 sider med ca. 18 links hver)

Ekstra Bladet mener åbenbart denne historie om 2.500 kr. er langt mere interessant end en Britisk Labourparti skandale hvor fremtrædende jødiske regeringsmedlemmer og zionistiske miljonærer konspirerer omkring ulovlige donationer på flere end 6 millioner kr. til Labourpartiet med det formål at støtte israelvenlig (= krigerisk) politik.

For slet ikke at tale om de mange millioner dollars i valgstøtte både Hillary Clinton og andre kandidater får fra våbenindustrien og den jødiske lobby. Ron Pauls støtter gav gennemsnitligt 200 kr. per mand!

Heller ikke det at en ekstremt racistisk jødisk organisation; Chabad Lubavitch opstiller 6 meter høje jødiske symboler op foran det Hvide Hus i Washington, på den Røde Plads i Moskva, på Trafalgar Square i London og foran Brandeburger Tor i Berlin er noget der åbenbart er værd at nævne i Ekstra Bladet.

Det eneste jeg i øvrigt har læst i en dansk avis (kan være min fejl) om noget mht. Hanukkah, (menoraher) var at nogle Jøder i USA blev chikaneret i et S-tog, da de gengældte nogle unges Happy Christmas med Happy Hanukkah! Altså Jøde = Offer. Alt andet snak om Jøder er antisemitisme.

Retningslinjer fra EUs censurudvalg

Men Ekstra Bladet følger vel bare de retningslinjerne for pressen der bliver udstukket fra EU's mange kringlede 'antiracistiske' afdelinger.

Retningslinjer der er resultatet af en ideologi der er lige så racistisk, elitær og forkastelig som nazisternes, den filosofi som folk som Coudenhove-Kalergi, formulerede, og som blev sat på skinner ved hjælp af en skummel flok af grever, baroner og frimurere finanseret af the usual suspects: de kendte jødiske finansfyrster, Rothschild og Warburg.

Denne ideologi ligner godt og vel en afart af Nazismen, blot med modsat fortegn; nemlig med Jøderne i rollen som Herrefolket, i stedet for Arierne; helt i tråd med hvordan jødiske skrifter som Tora og Talmud og EUs ideologiske faders udgydelser fremstiller Jøden som en Übermensch. EU Ideologien har Rødder i Jødisk Racisme

Så for Ekstra Bladet er en donation fra en Hvid Nationalist (WN - White Nationalist) på 2.500 kr. til en desværre endnu marginal præsidentkandidat, for åbent tæppe, mere interessant end alt det ovenstående det er da klart.

For jødeforherligende nazisme som Coudenhove-Kalergis, og rendyrket jødisk racisme fra kredse med adgang til de bonede gulve og opbakning i EU kredse [Chabad] er selvfølgelig meget finere end den rene vare fra DNSB. Og man skal jo ikke vække sovende hunde eller være årsag til at den altid stigende antisemitisme stiger endnu mere. Og det kunne jo være at de ekstremistiske rabbinere eller de hovedrige oligarker og andre finanskriminelle har et familiemedlem der er gasset i Auschwitz, og så ville det da være unfair at være for hård ved dem. Lige som hos voldelige sorte i USA og muhammedanske indvandrere i Europa er det deres traumatiske fortid der er skyld. Rart at vi har de hvide der kan drages til ansvar.

Til gengæld kan man sige at 'konspirationsteorierne' om uforholdsmæssig stor jødisk politisk, økonomisk eller mediemagt må få en del vind i sejlene ved denne politik.

Smudsbladet der lyver hvor andre tier... Udtrykket er i særligt møntet på Ekstra Bladets reportage i forbindelse med mordet på Daniel Wretström, hvor bladet talte om et nazistisk mord på en indvandrer, mens det omvendt var tilfældet; en 17 årig svensker blev myrdet af en flok indvandrere. Bladet har så vidt jeg ved aldrig rektificeret oplysningerne eller beklaget dem.

 

Thomas Jefferson Quote

Stormfront.orgs logo. Hvor er billedet af Hitler og hvor er Swastikaen? - Jeg ser kun et keltisk kors og en portræt og et citat af Thomas Jefferson. Nyhedssektionen kan varmt anbefales. Lige som på enhver anden blog eller forum finder man her hovedsageligt henvisninger og kommentarer til artiklen fra TV og aviser. Der er en 'lidt friere tone' end så mange andre steder, men også mange indsigtsfulde kommentarer.

Her kan man finde links til mange nyheder de hjemlige journalister aldrig snakker om og sikkert ikke en gang kender til, og alene derfor er siden allerede værd at besøge jævnligt. Her finder man i koncentreret form en stor mængde nyheder der er af interesse for mennesker der gerne ved lidt mere om andet end den danske andedam. Newslinks & Articles.

 

Relateret:

Balder Blog 29 august 2011 - Ron Paul omtales i Ekstra Bladet - Mikkel Selin må have glemt den nazistiske forbindelse  

Balder Blog 28 januar 2011 - Tea Party kandidat Senator Rand Paul vil standse $3 mia. i årlig bistandshjælp til Israel (Rand Paul er Ron Pauls søn)

Balder Blog 5 juni 2010 - Ron Paul: USA bør ikke støtte Israels blokade af Gaza

Balder Blog 1 oktober 2009 - Ron Paul hos Jon Stewart i The Daily Show

Balder Blog 29 september 2009 - Ron Paul om Irans atomprogram & tyskernes stockholmsyndrom

Ekstra Bladet 17 december 2007 - Scorer 31 millioner på et døgn

Ron Paul er den eneste republikanske kandidat, som er modstander af krigen i Irak - det har givet kultstatus
Ekstra Bladet 9 oktober 2007 - Republikansk kandidat er kult

Balder Blog 27 august 2007 - CNN værter chokeret da gymnasiepige foreslår Ron Paul som præsidentkandidat


Print Post