Opdatering: Historien viser sig nu efter informationer fra velinformeret kilde at være en and. Michele Renouf og David Abrahams var tilfældigvis på samme klub. Længere er den ikke.

Skønheden og Udyret

Den jødiske rigmand og medlem af 'Labour friends of Israel' David Abrahams i nyhederne pga. af partistøtte skandalen der er kendt som 'Jewish money for Jewish policies', set i selskab med den forhenværende australskfødte fotomodel Lady Renouf på den eksklusive high society klub Pall Mall i London.

Lady Renouf der de seneste år er mest kendt for at støtte den berømte britiske historiker David Irving i sin kamp for ytringsfriheden, hvilket ikke mindst i dette tilfælde er synonym med kampen mod den jødiske lobby, kunne dog ikke få adgang til klubben som hun har været nægtet adgang til siden hun blev kendt for at støtte den hård prøvede historiker.

Davis Abrahams nægtede at kommentere på spørgsmålet om hvorvidt det var ham der havde inviteret Lady Renouf til klubben.

Her er sprøjtens oplysninger lidt uklare, for i de første linjer af artiklen skrives der jo tydeligt at Abrahams ikke måtte tage hende med ind.

Nu spekuleres der på om Abrahams planlægger at sponsorere David Irvings Campaign for Truth in History..... Penge lugter som bekendt ikke. Ikke en gang af jødesmovs og ostemadder....

Daily Mail 15 december 2007 - Labour donor David Abrahams banned from taking beauty queen to club - because of her views on Holocaust

Balder Blog 8 december 2007 - England - Labour i Krise - Jødiske Penge til Labour for adelstitler og Israelvenlig udenrigspolitik


Print Post
Posted af Balder 16 Dec 2007 under Diverse , Holocaust | | Direkte link | English Translation | Deutsche Übersetzung |