Europaparlamentet erklærer krig mod indvandringsmodstandere og nationalsindede partier

Posted By Balder On December 15, 2007 @ 21:18 In EU - Globalisering, Forfølgelse - Persecution, Holocaust, Indvandring, Medierne, Multikultur, Racisme, Religion, Storpolitik, Ytringsfrihed | Comments Disabled

Så snart fælden var smækket og blækket var blevet nogenlunde tørt i Lissabon begyndte Homo Fascisticus Eurabianica at lugte blod.

Der tales godt nok om 'ekstremister' og 'paramilitære grupper', men disse størrelser som vi indtil videre ikke har hørt meget til, bliver rystet godt og grundigt sammen med Dansk Folkeparti og ligesindede partier, og der er ingen tvivl på hensigterne:

Göran Persson - Vi ska krossa dem  

EU vil have de nationale 'krossad' som den daværende svenske statsminister Göran Persson så malende sagde. Det kan ingen der har læst dette modbydelige stykke Sovjet litteratur være i tvivl om.

Ikke fordi udviklingen var uventet, men uventet er accelerationen i tempo frem mod det mest skræmmende diktatur en verden nogensinde har set, om ikke af andre grunde, så af den grund at vi først nu har nået en tidsalder hvor den totale kontrol er blevet gjort lettere end nogensinde i historien.

De tekniske midler er der nu; østtyskernes kældre med syltetøjsglas indholdene klude med dissidentsved til senere brug ved en blodhunde eftersøgning vil snart være en anakronisme enhver dissident vil længes tilbage til med vemod. Nu har vi DNA, elektroniske fodlænker, aflytning er nemmer end nogensinde, og snart fortæller GPS hvor ethvert individ befinder sig til enhver tid, når EU STASI'en måtte ønske det.

Tekster vedtaget af Parlamentet, Torsdag den 13. december 2007 - Strasbourg

Bekæmpelse af den stigende ekstremisme i Europa

Europa-Parlamentets beslutning af 13. december 2007 om bekæmpelse af den stigende ekstremisme i Europa.

I denne helt ekstreme artikel erklæres krig mod indvandringsmodstandere, EU skeptikere og andre der ikke vil makke ret efter den Eurabianske teologi.

Foruden de sædvanlige floskler om bekæmpelse af racisme og højrefløjsvold erklærer man nu åben krig mod de nye nationalsindede partier i Europa.

Venstrefløjsvold nævnes slet ikke, indvandrervold kun med hensyn til terrorisme og antisemitiske overgreb. Dagligdagsvolden mod Europæerne er det ikke værd at beskæftige sig med.

Der remses alle mulige skræmmebilleder op paramilitære grupper og i samme sætning nævnes 'partier med regeringsansvar'.

Jeg citerer:

A. ...stærkt foruroliget over, at ekstremistiske bevægelser, paramilitære grupper og partier, hvoraf nogle endog har regeringsansvar, og som baserer deres ideologi og politiske retorik, praksis og adfærd på forskelsbehandling, herunder racisme, intolerance, tilskyndelse til religiøst had, udstødelse, fremmedhad, antisemitisme, romafjendtlige handlinger, homofobi, kvindehad og ekstrem nationalisme, igen vinder frem i Europa, og over, at adskillige europæiske lande for nylig har været udsat for had, voldshandlinger og drab,...

3. beklager, at nogle af de vigtigste partier har anset det for formålstjenligt at lade yderligtgående partier fremstå som troværdige og acceptable ved at lade dem deltage i koalitionsregeringer og dermed har ofret deres moralske uangribelighed for at opnå en kortsigtet politisk gevinst og udbytte;

Ok, det var nok for nu og her.

Jeg anbefaler at læse hele artiklen, der heldigvis er af en overkommelig længde grundigt igennem.

Læs den her hos Balder, især pga. bedre læsevenlighed end på EU's egen hjemmeside.

dec 13 2007 [1] Europa-Parlamentets beslutning om bekæmpelse af den stigende ekstremisme i Europa Deutsch

dec 13 2007 [2] European Parliament Resolution of on Combating the Rise of Extremism in Europe English

[3] Nomos 17. december 2007 - EU som besættelsesmagt?Article printed from Balder Blog: http://blog.balder.org

URL to article: http://blog.balder.org/?p=323

URLs in this post:
[1] Europa-Parlamentets beslutning om bekæmpelse af den stigende ekstremisme i Europa: http://balder.org/articles/hatespeech/Europa-Parlamentets-Beslutning-Bekaempelse-Stigende-Ekstremism
e-Europa-13-December-2007.php

[2] European Parliament Resolution of on Combating the Rise of Extremism in Europe: http://balder.org/articles/hatespeech/European-Parliament-Resolution-Combating-Extremism-13-December
-2007.php

[3] Nomos 17. december 2007 - EU som besættelsesmagt? : http://www.nomosdk.blogspot.com/