Den ekstreme jødiske Chabad Lubavitch sekt har direkte adgang til det Hvide Hus, de europæiske hovedstæder og EU - Opdatering: Video: Rabbi Moshe Chaim bekræfter artiklens fremstilling af Hannuka!
31 december 2011 - Chabad Menorah på Rådhuspladsen i København ødelagt af Occupy Copenhagen

Mens opstilling af det kristne kors er forbudt på offentligt område rejses der kæmpe menoraher!

Den 4 december 2007 blev en kæmpe menorah stillet op foran det Hvide Hus is Washington.

Menorah Chabad Ludowitch Washington
Den jødiske ekstremist justitsminister Michael Makassey tænder menorahen

En radikal supremacistisk1) jødisk organisation ved navn Chabad Lubavitch sponsorerede menorahen, der blev tændt af den prominente jødiske ekstremist og torturforsvarer, den nye amerikanske justitsminister general Michael Mukasey.

Forbud mod Kors

I USA kan man ikke opstille et kristent kors på offentligt område; intet som helst symbol der repræsenterer aspekter af den kristne religion er tilladt. Kristne krybbespil f.eks. har længe været dømt ulovlige.

Menorah Moskva
Menorah foran Kremlin i Mosva 2007
 

Putins efterfølger Dimitri Medvedev, har allerede holdt en tale til ære for de jødiske Chabad racister hvor i han fordømmer russisk nationalisme. Giant Menorah Lit in Front of the Kremlin | Russia - Putin's Support Gives Clout to Chabad Sect.

I London er det den kendte venstreekstremist Ken Livingstone fra det jøderamte britiske Labour parti der glæder sig over denne enestående historiske begivenhed. Chanukah party in Trafalgar Square

Arnold Schwarzenegger er også med på spøgen.

 

Men mens kristne kors er bandlyst fra det Hvide Hus og ethvert offentligt sted, bliver der rejst menoraher i hundredvis over hele USA og også i en del europæiske lande.

En af de vigtigste grupper der installerer dem er Chabad Lubavitch, en organisation der lærer at ikke-jøder er en laverestående og forskellig art end Jøder og at ikke-jøders eneste formål her på jorden er 'at tjene Jøderne'. 2)

Menoraher bliver nu opstillet i de mest betydningsfulde steder i mange af de respektive nationer. Du kan finde dem foran mange europæiske parlamenter og offentlige bygninger. En kæmpe menorah står nu på plænen foran Det Hvide Hus, og der er i hundredevis flere der pryder offentlige bygninger, såvel regionale som føderale over hele USA.

Menorahen er et symbol der er vital for den jødiske religion, og allerede længe før Israel blev grundlagt var menorahen det mest brugte symbol for den jødiske religion, og den har således været brugt i århundreder som symbol for jødiske organisationer over hele verden.

Menoraen symboliserer hvad den jødiske religion kalder lysfesten, og er et mindesmærke for jødernes militære sejr over grækerne og generobringen af det jødiske tempel, hvilket nu fejres som den jødiske helligdag Hanukka (Tempel-indvielsesfesten / Chanukah / Chanukka/ Chanukkah / Hanukka / Hanukkah).

I den jødiske religion ser man Hanukkas betydning som mindedag for den jødiske modstand mod truslen fra blandede ægteskaber og assimilation. I stedet for at forfølge Jøder, blev de accepteret af Grækerne der tillod dem at assimilere og derfor begyndte rabbinerne en krig og massakrerede dem.

Hanuka er vaccination mod blandede ægteskaber

Hannukah bliver i den jødiske religion brugt som lektie mod blandede ægteskaber af Jøder med Kristne.

Forestil dig at en Kristen politiker ville fordømme blandede ægteskaber mellem Kristne og Jøder, eller ville foreslå at USA ikke skulle tillade Jøder til at assimilere ind i vores nation. Det faktum at jødiske ekstremister rutinemæssigt slipper af sted med denne dobbeltmoral, kan kun forstås hvis man ser i øjnene at der allerede findes et jødisk overherredømme på medieområdet i det amerikanske samfund. De kan sætte fokus på hvad de vil have frem, og skjule hvad de vil skjule.

Bush Chabad
Chabad Lubavitch delegation med George Bush

Under præsident Bush's første valgkamp, blev han kritiseret for at have talt på det kristne Bob Jones Universitet. Det blev afsløret at Bob Jones Universitet var imod race- eller religiøst blandede ægteskaber.

Bush blev tvunget til at komme med en underdanig undskyldning til den jødiske presse for at have talt på dette sted. Men i den selv samme uge talte han for magtfulde jødiske organisationer som American Jewish Committee (AJC), en organisation der bruger millioner på at advare mod blandede ægteskaber mellem jøder og ikke-jøder.

Praktisk enhver af de større jødiske organisationer i USA har bekræftet deres modstand mellem blandende æg


Print Post


5 Responses to “ Hannuka - Chanukah: Kæmpe Jødisk Menorah opstillet foran det Hvide Hus i Washington og Kremlin i Moskva ”

Comments:

 1. falkeøje says:

  Hvad med en svensk Mohamed-hund?

  Det kunne dan også være underholdende.

  falkeøje

 2. Jan Eskildsen says:

  Du skriver om Pundik:
  "Kæmpede med gevær i hånden for sit fædreland israel for at skaffe plads til Jøder på palæstinensisk jord. Vendte derefter tilbage til Danmark for at ‘uddanne danskerne så tyrkerne kan være her’."

  Da det sidste er i anførselstegn, går jeg ud fra, at han har skrevet det et sted?
  Hvor?

 3. Balder says:

  Udtalelsen stammer fra Herbert Pundiks åbningstale ved et møde om racisme afholdt i marts 1994.

  Til stede var foruden Pundik bl.a. Peter Duetoft, Per Ahlberg, Bent Melchior og Vibeke Edsberg der citerede fra begivenheden i Den Danske Forenings medlemsblad "Danskeren" Nr. 6 december 1994, under overskriften En læser kommenterer Geoffrey Cains indlæg i sidste nummer:

  Bladet kan downloades her: Jødespørgsmålet i Danmark DK-6b-1994.pdf

  Her findes alle tidligere udgaver af bladet Danskeren

  Det kan læses direkte på nettet her Dronten nr. 7 under punktet 12) Jødespørgsmålet i Danmark - Maisted (del 2)


 1. Pingback from Canada’s Israel Lobby is (not) Behind Canada’s High Immigration « Exposing Zionofascism in Canada and the World

  [...] and the Ottawa Jewish Bulletin, Margret Kopala promotes the etnocentric Jewish religious holiday Hannukah as an ‘universal celebration of religious freedom ‘, and is proud of her latest contribution to [...]

 2. Pingback from Jewish Involvement in Immigration & Anti Free Speech Legislation | Canada | TRUST CHRIST OR GO TO HELL!

  [...] the Ottawa Jewish Bulletin, Margret Kopala promotes the etnocentric Jewish religious holiday Hannukah as an ‘universal celebration of religious freedom ‘, and is proud of her latest contribution [...]

KOMMENTAR
Med indgang fra 2016 skal alle kommentarer fra nye gæster godkendes af admin. (På grund af lav brugeraktivitet, men mange spambots). Jeg har slået kommentar-funktionen fra for ældre posts pga. spambots. Har du en seriøs kommentar til én af disse artikler så send kommentaren som e-mail, husk at angive navn og evt. hjemmeside og ikke mindst webadressen af den side du ønsker at kommentere på - f.eks. blog.balder.org/?p=1000 - html tilladt

Hvis din kommentar ikke vises omgående; send mig en mail
Tak for eventuelle kommentarer.
Hvis jeg ikke reagerer; tag det venligst ikke personligt.
Jeg når det for det meste simpelthen ikke.

COMMENTSAll posts by new guests must be approved by moderator because of spambot activity. - if you have a serious comment, please send it by e-mail and I'll post it in your name. Remember name, and evt. webpage, not least the url of the article on which you wish to comment; eg. blog.balder.org/?p=1000 - html formatting allowed.

If your comment does not appear immediately, please send me a mail
Thanks in case you comment.
If I don't react; please don't take it personally.
Most of the time I just don't get to it - it is the sad truth.