Igen et frontalangreb mod Kristne traditioner og kultur fra jødisk side. Byens borgere satte sig dog til modværge.

Jødisk organisation trækker anmodning tilbage og undskylder.

Hyde Parks krybbespil bliver hvor det er.

Af John Davis -
Poughkeepsie Journal

HYDE PARK – Krybbespil bliver på rådhusplæne

  Krybbespil - Stødende for Jøder
Det formastelige krybbespil

En dag efter hun anmodede byen til at fjerne krybbespillet, har Bonnie Meadow, forkvinde for Den Jødiske Føderation af Dutchess County, har hun trukket sin anmodning tilbage.

Ramaskriget fra offentligheden der fulgte efter hendes anmodning var mere end Meadow havde forventet, sagde hun i dag i et brev til Hyde Park embedsmand Pompey Delafield. Hun havde anmodet byen om at fjerne krybbespillet og påstod det var stødende for nogle ikke-kristne, og at det var en overtrædelse af loven.

'Jeg har aldrig drømt om at min anmodning om at fjerne krybbespillet ved kontorerne fra byen Hyde Park ville chokere så mange så meget.

sagde Bonnie Meadow i brevet.

Det har aldrig været min mening at såre nogen eller ødelægge deres ferie. Konfronteret med byens ramaskrig, trækker jeg herved min anmodning tilbage.

Jeg undskylder for de problemer jeg måtte have forårsaget og jeg ønsker Jer og Jeres samfund en glædelig Jul og happy holydays.

[Happy holydays er det politisk korrekte alternativ til Glædelig Jul, der er indført mange steder i USA og England, især på jødiske organisationers foranledning.]

Efter at have undersøgt de juridiske aspekter af sagen, sagde Hyde Park embedsmand Pompey Delafield i dag at krybbespillet vil blive fordi det har en lang tradition. Han nævnte dog ikke at Bonnie Meadow havde trukket sin anmodning tilbage.

Hyde Parks 'Columbus' Riddere' (Knights of Columbus) har taget sig af krybbespillet (på engelsk 'manger' eller 'nativity scene') som del af en 30 år gammel helligdagsfejring, ' sagde Delafied i en pressemeddelelse denne eftermiddag.

Vi vil fortsat ære den tradition i år. Udstillingen er ejendom af foreningen Columbus' Riddere, og vi vil fortsætte med at samarbejde med dem for at planlægge traditionens fremtid efter helligdagene.

Delafied sagde også at byen ville hilse opstilling af andre religiøse symboler på rådhusets plæne velkommen.

Rådhuset respekterer alle religioner under disse helligdage og ville være åbent for en lignende opstilling af menoraen for at ære Hannukka eller andre passende udstillinger som del af årets helligdagstilbud,

sagde Delafield i meddelelsen.

Hyde Park Ridderne, en katolsk organisation for mænd har opstillet krybbespillet på rådhuspladsens plæne i hver eneste Julesæson de sidste tredive år.

Dean Davis, et lokalt medlem af Ridderne, sagde at han var blevet kontaktet af byen i onsdags for at fjerne krybbespillet.

'De tager Julen fra os,' sagde han. 'Det er Jul. Hvis de gør det, vil det ødelægge hele landet.'

Efter i onsdags at have modtaget en anmodning om at fjerne krybbespillet fra Den Jødiske Federation af Dutchess County, sagde embedsmænd fra rådhuset at de overvejede at fjerne det.

Meadow sagde i hendes oprindelige anmodning at krybbespillet var stødende for nogle ikke Kristne i Hyde Park, og at udstilling af religiøse symboler var en overtrædelse af den føderale lov.

After receiving that letter, Delafield said he would have the town attorney research the legality of the manger scene.

Efter at have modtaget brevet sagde Delafield at han ville rådføre sig med byens advokat for at undersøge de retslige forhold omkring krybbespillet.

'Hvis loven siger det skal fjernes, så må vi fjerne det, ' sagde Delafield i onsdags.

Delafield sagde at han aldrig havde haft nogen problemer med krybbespillet på rådhusets plæne, men hvis det blev det for andre, ville han foretrække at have det fjernet.

'Jeg vil ikke gøre det til en sag,' sagde han. Jeg tror på adskillelse af kirke og stat.'

Oversat fra: Poughkeepsie Journal 6 december 2007 - Update: Jewish Federation rescinds request, apologizes


Kommentar Balder:

Ateister, ikke troende og andre mennesker der også principielt går ind for adskillelse af kirke og stat, skal tænke på at disse bestræbelser fra Jøderne er mere end en kamp mod religionens dominans i det offentlige rum. Ting som kristne symboler, Juletræer og lignende er del af vores kultur og tradition, ud over at være religiøse symboler. Derudover er det tydeligt, at Jøderne faktisk ønsker at give deres egne halvt religiøst/ jødiske, halvt politisk/ zionistiske symboler indført i stedet for. Jøderne ønsker at gøre de kristne til slaver af de jødiske dhimmilove for Kristne, der er kendt som Noahide Laws. Far out? Lige så far out som de planer EUs bagmænd har i baghånden, men ikke desto mindre helt håndgribeligt.

Hvis der er nogen der tror jeg ligger og trawler nettet igennem for at finde 'sjældne morsomme historier uden betydning' som denne tager de helt fejl. Jeg kan ikke nå én procent af det der kunne være interessant at rapportere indenfor kategorier som jødisk censur og angreb på ytringsfriheden, jødiske angreb på kristne traditioner, jødisk politisk bestikkelse og andet positivt om de jødiske organisationers gøren og laden.

Prøv at læg mærke til hvordan hver eneste flække i USA har jødiske foreninger med højtragende navne som 'Jewish Federation of Dutchess County'. (Husk 1,74 - 2 % Jøder i USA). Indenfor jødiske foreninger i Storbrittanien er de fleste ordkombinationer der indeholder ordet 'jødisk' snart være brugt op, fandt jeg ud af i forbindelse med min research i partistøtte skandalen. Det eneste jeg endnu ikke er stødt på er en 'Jewish Federation of Mail Men' eller 'Federation of Jewish Coal Miners'.

Jeg overvejer seriøst at foreslå Columbus' Riddere at sætte en opførsel af Passionsspillene på programmet til Påske.

Successen er steget Jøderne til hoved. De går mere og mere åbenlyst og direkte til angreb på vores kultur. Jødiske foreninger og emsige enkeltpersoner er altid klar med en trussel eller et sagsanlæg hvis der skulle dukke en mulighed op lige meget hvor latterlig den kan være. Hårsplittende jura og foerettede kværulanterier er ren hjemmebane for disse jødiske ekstremister. 'Vor Tids Kamp mod Kristendommen maa føres paa en anden Maade', som Brandes foreslog, og sand i dyden har hans efterfølgere og meningsfæller verden over virkeliggjort hans ord. Og i ryggesløse identitetsløse embedsmænd har de velforberedte scenevante og oftest velbeslåede chauvinister som oftest nemme modstandere, der allerede er parate til at stikke hænderne i vejret inden de har læst sedlen med krav og anmodninger helt igennem, akkurat som det herhjemme begynder at gælde for muhammedanske krav og protester. Fred for enhver pris, skal ikke risikere pensionen.


Relateret:

Balder Blog 6 december - Ud med Julen, ind med Hannukka, krigen mod Julen fortsætter
Balder Blog 2 december - Jøder føler sig stødt over Juletræer med Kristne Symboler

Balders artikler om Jøder, holocaust, antisemitsme, jødehad, jødeforfølgelse, revisionisme, jødisk censur, jødisk kultur.


Print Post