Den nær Stockholm beliggende svenske by Salem oplevede lørdag aften nogle af de værste uroligheder i byens levetid

  Daniel Wretström - Myrdet Svensker

Militante rødfascister startede brande og kastede sten mod brandfolkene og politiet, omkring 200 rødfascister blev arresteret.

Busser fulde af unge venstreekstremister blev ransaget; næsten alle var bevæbnet med kasteskyts.

 

Every Kinda People - 08 december 2007:

Det svenske socialdemokratiske forbund SSU opførte sig afskyeligt i dag ved at hylde dem der myrdede en dreng der på bestialsk vis blev myrdet af en gruppe indvandrere i den svenske by Salem i 2000.

 

Daniel Wretström Maltrakteret lig

Daniel Wretström efter den flere timer lange tortur

 

Socialdemokrater hånede mordoffer

Under den årlige mindehøjtid på årsdagen for drabet på den 17 årige Daniel Wretström deltog de svenske Socialdemokrater i en 'moddemonstration' hvor man kunne læse følgende på bannerne:

Én ordnet, nu tager vi resten,
sammen med et billede af en gravsten med Daniels navn.

  Antifa Östergotland - Én fixad nu tar vi resten - One wasted, now we take the rest
Antifa Östergotland
Én fixad nu tar vi resten
   
  Göran Persson - Vi ska krossa dem
  Fra torturbøddel til reggaestjerne
 
  Danilo Henriquez - DanJah
  Danilo Henriquez var en af dem der var med til at torturere og myrde Daniel Wretström i Salem i 2000.
Nu kun ni år efter det bestialske drab præsenteres han som 'DanJah'. Danilo Henriquez 'sonede' sin andel i torturen med - 40 timers samfundstjeneste! Senere har han fået en narko-dom, og nu hyldes samme misdæder på flere svenske radiostationer under navnet 'DanJah' og udgiver snart en CD-skive med reggaemusik.

Den 9 december 2000 blev den 17-årige Daniel Wretström myrdet af Khaled Odeh der skar halsen over på ham med en køkkenkniv.

Mordet skete efter en langtrukken mishandling begået af flere personer i fællesskab.

Straffen for mordet blev nogle måneders ungdomsfængsel.

Da Göran Persson var statsminister holdt han brandtaler i svensk TV, og sagde at vi skulle 'knuse nazister og højreekstremister med alle til rådighed stående midler. Indvandrere og venstreorienterede lod sig inspirere og tog ham på ordet. Volden er sanktioneret fra højeste sted.

Jeg tvivler på at den myrdede Daniel var Nazist, han var bare ude og gå sig en tur en decemberaften, hvilket jo om stunder er farligt da man kan blive udsat for uprovokeret vold. Uanset hvad hans politiske opfattelser nu kan have været er det da lige skandaløst at Socialdemokrater og venstrefløjspartier demonstrerer mod dem der forsøger at ære hans minde.

Det er dog ikke så mærkeligt at der er Nazister i Sverige. For det første blev Sverige aldrig besat af tyskerne under anden verdenskrig, og blev derfor aldrig vaccineret. For det andet bliver absolut ikke-nazistiske mennesker anset for at være nazister, hvis de bare så meget som viser en smule tvivl om det multikulturelle samfunds velsignelser.

Det er farligt at udviske grænsen mellem demokratiske og totalitære opfattelser, for det kan få folk til at tro at de er nazister bare fordi de ikke accepterer kriminaliteten som indvandringen medfører.

Det er ikke normale arbejdsomme indvandrere de har noget imod, men kriminaliteten og kvindesynet, og at det at der er alt for mange der ikke respekterer de love vi har.

De svenske myndigheder er blåøjede og når nogen viser et arabisk dokument frem hvor der står det er et kørekort, så tror man på det.

Det er forskellen på at komme i Dubai på den arabiske halvø; der har de til og med øjenscannere for at være sikker på at man er den person man påstår man er. Teknikken til at udskille de kriminelle findes altså. Men magthaverne er ligeglade.

Ovenstående oversat med små ændringer fra:

Every Kinda People - 08 december 2007 - Salem: Socialdemokrater hyllade mördare

 


Kommentar Balder:

Ja det sidste lyder fristende; at udskille de kriminelle elementer. Jeg tror bare at magthaverne bedre end nogen andre forstår at 'de kriminelle elementer' vil omfatte mange flere end de ønsker dokumenteret.


 

 

Morderne af Daniel Wretström  en indvandrerbande
En af morderne blev idømt nogle måneders ungdomsfængsel

SD Kureren 9 december 2007 kl. 15:00

Ved dagens demonstration som Netværket Mod Racisme (Nätverket Mot Rasism NMR) har organiseret, deltager bl.a. Vänsterpartiet og Socialdemokraternes Ungdomsforbund SSU) sammen med voldelige venstrefløjsgrupperinger som Antifascistisk Aktion den endnu mere ekstremistiske gruppe Revolutionära Fronten.

SSU gik side om side med venstreekstremister der åbent bekender sig til vold.

 

 

På et af bannerne kunne man læse følgende:

Mona Sahlin Tørklædeminister Sverige
Mona Sahlin
 

'Én ordnet, nu tager vi resten', sammen med et billede af en gravsten med myrdede drengs navn navn.

Da de blev adspurgt ville hverken Vänsterpartiets gruppeledere i Salem, Pia Ortiz-Venegas1, (der også er medlem af 'Nätverket mot rasism', NMR) og SSU's repræsentanter tage afstand fra budskabet.

I stedet for har de valgt at fortsætte manifestationen sammen med de grupper der er kendte for at udføre voldelige aktioner og terrrorhandlinger rund om kring i landet.

Vi kunne ikke få nogen kommentar fra Socialdemokraternes partiformand Mona Sahlin

 

SD Kureren 9 december 2007 - SSU i samarbete med vänsterextremister

1 Vänsterpartiets ordfører i Salem vil ikke samarbejde med politiet. Politiet er infiltranter, siger Pia Ortiz-Venegas. Hun vil hellere samarbejde med voldsnetværket AFA.

Aftonbladet 14 november 2004 - Vänsterpolitiker vägrar tala med polisen


Daniel Wretström Gravsten - Tumbstone  

DNSB 7 december 2007 - Danske Nazister deltog ikke i Salemmarchen, men det røde terrorkorps nåede alligevel at ødelægge en del af nationalsocialisternes biler, samt biler af folk med andre anskuelser. DNSB 7 december 2007


  Kirstine Krefeld - Ekstra Bladet

Ekstra Bladets journalist Kirstine Krefeld havde den 8 december 2003 rapporteret om mordet på Daniel Wretström at det drejede sig om en indvandrer der var blevet torteret ihjel af en flok Nazister!

Man nægtede at bringe en berettigelse selv om flere gjorde opmærksom på problemet. Sådan omtrent som det skete ved overfaldet på SIAD demonstranterne for nogle uger siden..

 


Altermedia Danmark 9 december 2007 - Fredelig Salem-manifestation

  AFA Blodrus

Venstreekstremisten Rune Eltard Sørensen, der er kendt fra maling overfaldet på statsminister Anders Fogh Rasmussen i folketinget begået i fællesskab med Lars Grena, har fået lov at føre pennen i tre artikler om den anti-multikulturelle ærkefjende. En rar arbejdsgiver denne David Trads, der jo også selv for nylig har vist flere eksempler på betænkeligt opførsel. Jeg er stadigvæk nysgerrig efter det islandske finansieringsselskab, der efter sigende dækker tabene ved gratisavisen.

9. december 2007 14:20 Lørdagens nazi-march i Sverige førte til masseanholdelser af venstreorienterede mod-demonstranter, hærværk og gadekampe. 17 danskere blev anholdt efter blandt andet tip fra dansk politi. 17 danskere anholdt ved svensk nazi-march

8. december 2007 19:35 Udland| To skoler er stukket i brand, og mere end 30 venstrefløjsaktivister anholdt under en protest mod en nazistisk march i Sverige i dag. 'Som at kæmpe mod en byguerilla', siger svensk lokalpoltiker. Krig i svensk provinsby efter nazi-march

8. december 2007 13:46 Indland| Nordens største nazistiske manifestation finder sted i Sverige i dag. Men de danske nazister bliver hjemme - måske fordi de natten til fredag fik baldret ruderne i deres biler. Danske nazister dropper march efter hærværk


Salemfonden hjemmeside er on line igen efter problemer i går:
Salemfonden.info

En af de mere oplysende artikler stammer fra Norge (via Snaphanen) - Bevæpnede antirasister gjemte seg i skogen Det er også en af de få medier der tør kalde en spade for en spade, og bruger ord som venstreekstremister.

Sydsvenskan , Sydsvenskan , SvD , SvD , SvD , SD-kuriren
SVD 8 december 2007 - 193 omhändertagna och två gripna

Svenske Blogs:

I media så benämns demonstranterna regelmässigt som "högerextremister". Jag har ingen aning om vilka människor det är som går i tåget nuförtiden men de första åren var det många människor som gick i tåget som var allt annat än extremister. Nu har väl en utsållning av deltagarna skett, också tack vare media, så benämningen stämmer väl något bättre nuförtiden.

Vi kan också konstatera att i den "faktaruta" DN har så nämns inte den mördade Wretström vid namn. Det är i en faktaruta en styggelse och strider mot god publicistisk sed.
Robsten blog 9 december 2007 - Salemmarchen igen


Svensk FAS Konservativ Anarki 9 december 2007
- Nihilism och Anarki
Carina & Stefans SD Blogg 9 december - Salem
Silkeshandskar I/O 9 december - Dyr räkning för kommunistkravaller
Jormas SDB Blogg 9 december - Salems polisinsats, 6 miljoner

Svensk Euro-Holocaust 9 december 2007 - Martiri d'Europa: Daniel Wretström - Parte 3
Politic Online 7 december - In Memoria di Daniel Wretström - Marcia di Salem
Novo Press 14 December 2005 - RICORDIAMO DANIEL WRETSTROM


Print Post