Opdatering 7 december 2011 nederst: Ekstra Bladet censurerede denne artikel!

   Ud med Julen, ind med Hannukkah

Newsday 5 december 2007 - Bah humbug to puny Christmas tree

  Map Long Beach New York

Beboerne i Long Beach New-York var svært utilfredse med at byens uanseelige to meter og ti centimeter høje Juletræ der var opstillet på Kennedy Plaza foran byens rådhus næsten forsvandt i ingenting ved siden af den seks og en halv meter høje menorah som byens Jøder havde opstillet der.

Der blev ringet, skrevet breve og der blev aflagt vidneforklaringer ved en offentlig høring på rådhuset.

I et brev til formanden for byens tekniske forvaltning to beboere der kun er kendt som D. og E. Grube sagde at dværgjuletræet var ufølsomt og vanærende.

Menoraen er monumental og pæn at se på, men desværre kan størrelsen på Juletræet kun forstås som en forhånelse af Long Beach's kristne samfund.

I går blev dværgtræet så befriet for pynten, gravet op og fjernet for at tilbringe resten af Julen på en mindre prominent plads; et shopping center, og byen har fået fat i et Canadisk grantræ der vist næsten kan måle sig med det seks og en halv meter høje jødiske stakit.

Læs det hele:

Newsday 5 december 2007 - Bah humbug to puny Christmas tree


Jødisk Overherredømme
(Kommentar Balder)

  menorah Washington
  Menorah foran det Hvide Hus i Washington
Jøderne udstiller nu helst deres magt på de mest prominente placeringer i verden.

Her ser og i min post fra den 2 december om et lignende tilfælde ser vi igen Jødernes uforskammede optræden illustreret tydeligt.

Som forsvindende lille 'minoritet' (mellem 1,75 0g 2 % af den amerikanske befolkning) kræver man retten til at udstille sin religions symboler i overstørrelse på offentlige områder, helt på tværs af årelange traditioner, og den amerikanske nations stærke kristne identitet.

Det er ikke nok, at hver anden TV kommentator, talk show host, ambassadør og højtplaceret regeringsembedsmand og politiker er Jøder, at amerikanske drenge og mænd dør i fjerne lande for at forsvare israelske interesser, at det jødiske dominerede Hollywood udspyer anti-Kristne, anti-Hvide, multikultur - og Jødeforherligende TV serier på samlebånd.

Ikke nok med at der findes mere end to-og-tyve holocaust-musea i USA. (Indianerne og de sorte må klare sig med nær ingenting!)

Ikke nok med at Jøderne nu er på jagt for nu også at lægge skyld på amerikanerne for under Holocaust™ 'ikke at have gjort nok for at redde Jøderne', og om muligt kræve erstatning. De milliarder af dollars som amerikanerne giver til Israel årligt; omkring en tredjedel af hele USAs U-landsbudget går til Israel, er ikke nok.

Ingen skam over den konstante strøm af afsløringer af amerikanske Jøder der er blevet taget i forræderi og spionage mod USA til fordel for Israel.

Jesus Kristus Messias
Fariseernes efterkommere har overtaget templet

I England er multikulturens kamp mod Julen og Kristendom som Jøderne også der fører an i, også er kommet rigtigt op i gear, samtidigt med at jødiske millioner, politikere og oligarker igen er kommet i søgelyset for illegal støtte til Blairs krigsliderlige Labourparti der lydigt har være garant for at den zionistiske dagsorden kunne fortsætte. Nu er ser så kommet i hvert fald nogle kontante grunde på bordet. Denne top af isbjerget står der seks og en halv millioner kroner på.

Den største politiske skandale i England siden løgnenene om Irakkrigen blev endeligt afsløret, når selvfølgelig ikke forsiderne af de danske aviser. Der er jødiske interesser involveret. En Google søgning afslørede én eneste dansk avisside med en summarisk rapport. Berlingske Tidende

Og ingen skam over de konstante forsøg på at indføre indskrænkninger i den amerikanske ytringsfrihed til fordel for først og fremmest Jøder, Zionister, Israel, men også for mexicanske og muhamedanske, indvandrere mm..

Det sidstnævnte er meget aktuelt hvor et revolutionært jødisk (ADL) promoveret forslag disse dage truer med totalt at underminere den berømte amerikanske ytringsfrihed, hvorved der vil være åbnet for kristenforfølgelse a la Canada, Sverige og Tyskland. | ADL stolt.

Jødehad og jødisk blod

Ikke nok med at folkefællerne i Israel spytter på Kristne processioner, forbyder brug af plustegnet (+) fordi det minder om det forhadte Kristne kors, og fjernede det millimeter store kristne kors fra Betlehemskirken på et israelsk frimærke af samme grund.

Nej, nu skal Jødedommen også glorificeres overalt hvor dens medlemmer har slået sig ned; på offentlige pladser og stræder, på indkørslen til det hvide hus, på lufthavnen i Seattle, have særskilte jødiske trafikskilte i New York.

  Oy Vey
Oy Vey - Jødisk klagesang
  Ordene Oy Vey er ifølge initiativtageren til det etnocentriske fremstød Marty Markowitz, et jødisk udtryk af af utilfredshed eller smerte. På dansk ville det sikkert ret simpelt kunne oversættes til ak og ve, der godt kunne se ud til at være blandt mange jøders fortrukne sound bites.

Til forskel fra Kristendommen, der er åbent for enhver der tror på Jesus, er Jødedommen en elitær racebaseret klub hvor udenforstående kun med meget besvær kan få adgang, og hvor konvertitter faktisk af store dele af de troende aldrig bliver accepteret på lige fod med ægte Jøder med ægte jødisk blod.

Israel benytter sig nu af DNA tests for at kontrollere om russiske immigranter nu også har nok jüdisches Blut for at blive fundet værdige til at blive optaget i det udvalgte folk. Eichman, Heydrich og auschwitzlægen Josef Mengele ville have klappet i hænderne af beundring.

De jødiske religiøse symboler er ikke som Kristendommens et budskab om kærlighed til hele menneskeheden der er åben for alle. Nej det er herskerfolkets sejrssymboler der skal sende et budskab til Goyim (det jødiske ord for vantro der egentligt betyder kvæg).

Den jødiske menorah symboliserer ikke lyset der tændes i mørket for hele menneskeheden, Hannukkah der falder i Juletiden er en fejring af krigerfolkets sejr over Grækerne, lige som et andet af Jødernes store helligdage; Purim er en fejring af Jødernes sejr over Perserne. Vores egen 'sejr' over Nazismen fejrer vi ikke mere; nu minder vi de døde Jøder i stedet for! Hvor mange danskere var det nu igen der døde på grund af krigen?

Kristusmordet

Ifølge Bibelen var det Jøderne der myrdede Jesus. Jeg skal ikke gøre mig klog på det, i lyset af de meget store historiske usikkerheder der knytter sig til alle jødiske skrifter inklusiv Bibelens Gamle Testamente, og Det Nye Testamente. Desuden forholder jeg mig hellere til nutidige modstandere, end at jeg beskæftiger mig med at bygge sejrsmonumenter over overvundne fjender fra treds-til flere tusind år siden. Men Talmudisternes motto er evig hævn.

Men det er nemt at, se fra synspunktet af en troende Kristen eller Jøde at Jøderne fortsat gør deres yderste at udviske Kristendommen og dermed endeligt fuldbyrde Kristusmordet. Det er vist på tide de kristne samfund retter henvendelse til FN for at fordømme jødernes benægtelse af Kristusmordet, og forbud mod litteratur der ligefrem undskylder, bagatelliserer eller sågar bifalder det.

Fra Georg Brandes: Kan Danmark afkristnes?

'Jeg hader kristendommen ind til marven af mine ben'

'Danskerne er det mest skident smålige folk, jeg har kendt. Der står ligstank ud af dem alle, af deres religion, deres dyd, deres sædelige fritænkning, deres Højre, deres Venstre'

  Georg Morris Cohen Brandes
  Georg Morris Cohen Brandes

Brandes arvtagere har nu sørget for at slige udtalelser nu sandsynligvis ville forsøges straffet såfremt de blev fremsat med modsat fortegn.

Og Paven i Rom er nu nødt til at lade som om han citerer længst afdøde byzantynske fyrster hvis han vil fordømme muhamedanismens krigeriske læresætninger.

Den protestantiske kirkes fader Martin Luther er erklæret sindsygt, fordi han tillod sig at gøre opmærksom på hvad han kaldte 'jødernes løgne'.

Alle sammen for at være imødekommende overfor Jøderne, uden at sætte spørgsmålstegn ved Jødernes egne grafiske beskrivelser af Jesus der koger i Helvede i en kedel med ekskrementer, deres bønner om at alle de Kristne må forgå, og deres takketaler til Gud for ikke at være født som et æsel, en kvinde eller en vantro Goyim.

Skal vi og vores kultur, eller hellere sagt det der er tilbage af det, virkelig lade os filetere helt ind til benet af disse mosaiske ekstremister, der har slået verden med så stor en forbavselse og beundring at vi lader dem slippe af sted med de værste ugerninger med højst en lavmælt mumlen som protest?

NU ER DET NOK!


Opdatering 7 december 2011:

Da jeg i dag tog et kig på mine statistikker kunne jeg konstatere at der kom et antal besøgende til denne side, formentlig via et link i en af læserkommentarerne, til en artikel i Ekstra Bladet skrevet af den kendte antirussiske aktivist; Vladimir Pimonov. Besøgene stoppede dog brat; formentlig ved mellemkomst af en moderator (censurmester) på Ekstra Bladet:

Ekstra Bladet 7 december 2011 - Anti-Putin protester vokser i Rusland (Vladimir Pimonov)

Forsøgte Ekstra-Bladets journalist Vladimir Pimonov, at af-etnificere historien? Jyllands-Posten nævner slet ikke den israelske forbindelse! (Nederst) Lad os først se på nogle medierapporter. I Ekstra Bladets version af historien skrevet af Vladimir Pimonov, bliver den israelsk ledede og formentlig israelsk dominerende bande til 'Mafiaen'. Den israelske hovedmand forsøges afetnificeret som 'en sovjetisk-født gangster med israelsk pas'. - Russisk dame kommenterer: Hvis nogen undrer sig, kan jeg forklare, at Pimonov faktisk er russisk jøde, der i sin tid emigrerede fra Sovjet og undlod at bosætte sig i sit forjættede land. I stedet valgte han Danmark, hvor han har været i over 20 år og al den tid har han vrøvlet og skidt på sit tidligere land og befolkning.
Balder Blog 7 august 2010 - Ukraine: Israelsk ledet bande arresteret for illegal handel med organer (Vladimir Pimonov)


Relateret:

Balder Blog 11 december - Kæmpe Jødisk Menorah opstillet foran det Hvide Hus i Washington og Kremlin i Moskva

Balder Blog 2 december - Jøder føler sig stødt over Juletræer med Kristne Symboler

Balders artikler om Jøder, holocaust, antisemitisme, jødehad, jødeforfølgelse, revisionisme, jødisk censur, jødisk kultur.


Print Post