Debatten fortsætter som planlagt i aften mandag på trods af protester mod ytringsfriheden

David Irving - Persecuted Dissidents

David Irving
'I do not plan rioting myself'

Den verdensberømte omstridte historiker David Irving, og Nick Griffin lederen af Storbritaniens hurtigst voksende parti BNP, debatterer i aften mandag 26 november 2007 på det prestigefulde Oxford Universitet i England.

Sagen har fra begyndelsen skabt røre og hysteriske protester fra jøder, muslimer, venstreekstremister filosemitter og pæne og nosseløse bedsteborgere.

En lang række ihærdige forsøg på at standse begivenheden inklusiv mange trusler om vold har slået fejl, da medlemmer af Oxford Union Debating Society med to tredjedel flertal stemte for at seancen skulle finde sted som planlagt.

Selvfølgelig fortæller både den engelske og den tyske systempresse at 'en person af asiatisk oprindelse der protesterede mod afholdelsen af debatten var blevet truet', og undlader at fortælle at ved sådanne lejligheder helt klart er de påståede højreekstremister, revisionistiske historikere samt deres eventuelle tilhængere er dem der sædvanligvis og helt sikkert også denne gang er mest udsat for trusler, chikane og regulær vold.

Lige som pressen herhjemme spiller man også der med på venstreekstremisternes melodi, når dissidenter, nationalister eller Pia Kjærsgaard bliver overfaldet på åben gade.

Truer også din Frihed
Birgitte Zypress - Jüdische Zensur Ministerin
Birgitte Zypress
tysk-jødisk Injustice minister

Tonen i det tyske magasin Der Spiegel er særlig hadefuldt. I censurkredse i Tyskland ømmer sig man stadigvæk efter den skelsættende dom fra den Catalanske højesteret for nogle uger siden afskaffede den berygtede holocaustbenægterlov, som Tysklands politikere og Jøder så indædt kæmper for at få trukket ned over hele Europa.

Kære venner, det er der hvor der er noget at skjule at man forsøger at holde folk fra at udtale sig.

Sådan har det altid været, og man skal være mere end almindelig godtroende for at mene at det er anderledes denne gang.

Hele den nye verdensorden og hele det falske paradigme som udgør grundlaget for vores nuværende katastrofale samfundsudvikling har rod i de problematikker som enhver debat med de to herrer Nick Griffin og David Irving uværgerligt bringer op til overfladen.

Nick Griffin
Nick Griffin - BNP

Det bliver spændende at se om det skal lykkes denne gang for de traditionelle modstandere af ytringsfriheden at mobilisere nok af gadens røde afskum og massehysteri til at kunne standse begivenheden. Protesterne mod arrangementet bakkes op af de britiske islamister i fællesskab med de jødiske foreninger.

I Danmark kunne et planlagt møde med deltagelse af David Irving for nogle år siden ikke fortsætte som planlagt, på grund af stenkast, forfølgelse og trusler fra venstreekstremisterne i København.

Pressen var som så godt altid også helt på den rigtige side i den sag.

Der findes kun ytringsfrihed og undertrykkkelse der er ingenting ind imellem.

Det er ikke utænkeligt at denne artikel vil blive redigeret / udvidet en smule i nærsmeste fremtid.


 

Students at Oxford University’s debating society, the Oxford Union, have backed plans to allow the Union to host a debate tomorrow evening featuring Mr. Griffin and controversial historian David Irving. The topic is that of free speech itself.

Luke Tryl, the society's president, told Sky News: "I do think it is quite ridiculous to say that this is just a publicity stunt. The reason the Oxford Union was founded 184 years ago was to promote and defend freedom of speech. This is what this debate is about. It is about an opportunity to challenge David Irving and Nick Griffin.”

Daily Mail 26 november 2007:

Riot fear as Holocaust-denier David Irving and BNP leader Nick Griffin invited to speak at Oxford

By LUKE SALKELD

Undercover police will mingle with students at Oxford University tonight after historian David Irving and the British National Party were invited to take part in a debate there.

Up to a thousand protesters are expected to gather when BNP leader Nick Griffin speaks alongside Irving, who was once jailed for denying the Holocaust, at the Oxford Union debating chamber. More

 

 

BNP website 25th November 2007 - Free speech deniers hitting the headlines


Oxford University in crisis: student vote is overwhelming:

We want to hear David Irving speak tonight Monday!Trevor Philips

Pressure mounts: Evening Standard: Riot fear (Irving: 'I do not plan rioting myself') | Son of only recent Brits, Trevor Phillips (left) tells OU to cancel even now | Daily Mail's outrage mounts | The Observer (London) weeps buckets: Row as Oxford Union votes to hear Irving | now read Der Spiegel's spin on this: SPIEGEL ONLINE, 25.11.2007: Debattierclub in Oxford: Holocaustleugner auf Podium eingeladen: [Politiker sind entsetzt, tausende Bürger empören sich: Die Oxford Union hat den Holocaust-Leugner David Irving und den rechtsextremen Politiker Nick Griffin eingeladen. Trotz massiven Protestes soll die Veranstaltung Montag über die Bühne gehen. Die Polizei rechnet mit Ausschreitungen] | Jewish world: tickets to the event have sold out

Lipstadt threw her weight into the voting fray - 'No one at the Union seems to support Irving's views' Uh, no one? | BBC report | Oxford Mail: defeated opponents now threaten violence on Monday

The Independent: Oxford votes on whether Irving should address Union | and The Independent earns a warning letter


Advarsel - Lad være med at forsøge at poste på Lipstadts blog, hvis du ikke er enig med hende. Så kommer det ikke gennem censuren ved jeg fra egen erfaring. De fleste af de britiske avisers online kommentarsider lige sådan..


The Observer - London, Sunday, November 25, 2007 - Row as Oxford Union votes to hear Irving

Washington Post (Reuters) Sunday, November 25, 2007 - Oxford Union told to review holocaust denier invite

Tyskernes hykleri overgår som altid alt

Politiker sind entsetzt, Tausende Bürger empören sich: Die Oxford Union hat den Holocaust-Leugner David Irving und den rechtsextremen Politiker Nick Griffin eingeladen. Trotz massiven Protestes soll die Veranstaltung Montag über die Bühne gehen. Die Polizei rechnet mit Ausschreitungen.

Spiegel Online 25. November 2007 - Holocaust-Leugner auf Podium eingeladen


 

Protestors outside Oxford University

 

David Irving and Nick Griffin at Oxford University

This short clip shows something about the sad condition of today's state of freedom of speech.

Lucy Fisher - Oxford Union Anti Free Speech Demonstrator Lucy Fisher - Oxford Union Anti Free Speech Demonstrator
Lucy Fischer - Fascism with a smirk
The BBC unashamedly provided a platform for fascist disrupters of the Oxford Union arrangement. Lucy Fisher admitted illegal entrance but was not charged.

But it also shows how the government funded BBC not only defames the two main characters of interest in a most despicable way, but also offers strong backup for the violent thugs that tried to disrupt this event.

A young fascist by the name of Lucy Fisher who had entered the premises illegally together with others of the same totalitarian breed trying to disrupt it was offered ample time to spread her message of prejudice lies and hate with a big smirk on her face.

And of course enjoying the friendly and warm support of the interviewer, to whom it never occurred to ask any critical questions, like who decided she was going to decide who we should have a right to hear.

But logic has lost a lot of value the last few decades, and religion is taking its place in a new shape.

Luke Tryl - President Oxford Union
Luke Tryl
President Oxford Union
Arranger of the event

And this time the new Religion is professionally engineered and elegantly styled to the exact taste of the time and 24 hour a day reinforcement services through TV.

Perhaps they read 'The Goebbels Diaries?'

(I haven't yet I must admit.)

Enjoy.

Perhaps some time not so far away, we will have gathered enough evidence against the corrupt media to try them by the same laws they have or long to have applied to people like Griffin, Irving, me, and tomorrow perhaps you.

Source

 Print Post