DR2 Debatten 22 november 2007
De Gode   De Onde
Hanne Dahl - Junibevægelsen
Hanne Dahl - Junibevægelsen

Hanne Dahl til Svend Auken: 'Hvis en portugisisk anklagemyndighed ønsker at jeg bliver udleveret til retsforfølgelse i Portugal, så er det eneste den danske dommers skal tage stilling til, det er det hedder Hanne Dahl.

Han skal ikke tage stilling til om bevismaterialet er i orden, han skal ikke tage stilling til om der er grundlag for at rejse en sigtelse imod mig. Det synes jeg er meget meget vitalt, så det er overhoved ikke abstrakt.'

Lone Dybkær - Hunulven fra EUrabien- Radigale
Lone Dybkjær Hunulven fra EU
Statsvelsignet selvtægt, dom uden retssag, private politikorps og ulovlige registre. Det lyder som en diktatur-stat, men det er Lone Dybkjærs forestilling om fremtidens internet.. Dybkjær på dybt v@nd. Lone var tidlig ude med de tanker der nu er officiel politik indenfor EU..
Morten Messerschmidt - DF
Morten Messerschmidt - DF

Hvorfor nævnte du ikke Eurabien projektet med et eneste ord Morten?

Hvad er det der foregår?

Hvorfor vil hverken Camre, Søren Krarup eller andre EU modstandere fra DF diskutere det?

Læg mærke til den indædte religiøsitet Seeberg, Auken og Dybkær lagde for dagen. Hadet mod modstanderne af det mest omfattende antidemokratiske projekt siden Adolf Hitler forsøgte at få gennemført noget af det samme var åbenlys.

DR værten Jesper Larsen havde lagt op til at det kun var de fire forbehold der skulle diskuteres.
Heldigvis var de andre deltagere ikke mindst Hanne Dahl hurtige til at gøre opmærksom på problemet.

Gitte Seeberg - Ny Arrogance
Gitte Seeberg NEU Arrogance
Søren Søndergaard - EN
Søren Søndergaard - EN

Landsforræderne er parate til at sælge Danmarks selvstændighed og gøre 'folkestyret' til en parodi.

Mere magt til Eurokraterne, så vi kan implementer den Nye Verdens Orden uden indsigelser fra den besværlige danske befolkning.

Benita Ferrero Waldner:

'Ytringsfrihed er central for Europas værdier og traditioner. Men dens bevarelse afhænger af enkeltpersoners ansvarlige optræden...

I forlængelse heraf tror vi ikke, at medierne skal censureres udefra, men snarere at I finder måder at censurere jer selv… Nu vi taler om at censurere jer selv, vil jeg også bede jer om at overveje behovet for at overvåge inden for jeres egne professionelle rækker.' (Dybkjær må næsten være tilfreds)

Svend Auken - Socialkammerat
Svend Auken Ny Verdensorden

 

  Jesper Larsen DR2 Debatten
Jesper Larsen - Vært
  EU Forfatningstraktat
Se i fuld størrelse

EU-forfatning og danske forbehold

22. november 2007 kl. 20:00 på DR2

Medvirkende:

Svend Auken, Socialdemokraterne, Lone Dybkjær, Radikale Venstre, Gitte Seeberg, Ny Alliance, Morten Messerschmidt, Dansk Folkeparti, Søren Søndergaard, Folkebevægelsen mod EU og Hanne Dahl, JuniBevægelsen.

Se Debatten Sammen med EUs øvrige stats- og regeringschefer underskriver statsminister Anders Fogh Rasmussen til december Europas forfatningstraktat ved en højtidelighed i Portugals hovedstad Lissabon.

Til den tid har regeringens jurister gennempløjet de nye europæiske paragraffer for eksempler på afgivelse af suverænitet, der automatisk vil udløse en dansk folkeafstemning.

Men hvorfor ikke spørge danskerne om forfatningstraktaten under alle omstændigheder, og hvad med fremtiden for de danske EU-forbehold?

Fra DRs hjemmeside

Se Debatten

 

 

 

 

 


Print Post