Deutsch

Protest mod forfølgelse af intellektuelle dissidenter i Tyskland og mod den tyske regerings forsøg på at eksportere den tyske censur og de tyske ytringsfriheds-restriktioner til nabolandene.

STASI Konferenz Odense
STASI-konference i Odense på Syddansk Universitet 17.-16. november 2007

I morges kiggede jeg som sædvanlig aviserne igennem, og blev derved husket på, at der blev afholdt en omstridt konference i går og i dag i min hjemby Odense.

Helt spontant besluttede jeg at prøve på at benytte denne lejlighed til om muligt at huske nogle af de tyske deltagere på at de menneskeforagtende realiteter fra STASI-staten og de menneskeforagtende realiteter fra Hitler Tyskland stadigvæk ikke kun er genfærd fra fortiden, men at nogle af de ting der kendetegnede NAZI-staten og STASI-staten stadigvæk lever videre i den nuværende tyske forbundsrepublik.

Den umenneskelige forfølgelse af tyske dissidenter, ikke kun på tysklands eget område, men i hele verden, udleveringer, bortførelser, ulovlige fremgangsmåder, beskidte studehandler, skinprocesser.

  Ernst Zündel - Video Interview ganz unten

Alle disse ting fandtes eller findes i DDR, det Tredje Rige, Kina, Cuba, Nordkorea og den Islamiske Republik Iran.

Men i hjertet af det 'civiliserede Europa'; Tyskland, Østrig, Schweiz, Frankrig og Belgien findes der stadigvæk ting og sager som meget få EU borgere er klar over. Ikke mindst på grund af pressen, der specielt i den tyske forbundsrepublik, lige som i de nævnte diktaturstater spiller med på magthavernes melodi, og som sågar ofte optræder som igangsættere af en hetz mod 'tankeforbrydere'.

Ok. Jeg havde meget lidt tid, og måtte skrive og printe en lille manifest på tysk i en fart. Uden at have tid til mange overvejelser skrev jeg det første det bedste der fald mig ind og udskrev det i 25 eksemplarer. Op på cyklen i retning Syddansk Universitet, uden rent faktisk at vide noget særligt om hvor og hvad så bagefter.

'Aktionen' var da også mere symbolsk end imponerende, men jeg var fast besluttet på dog på én eller anden måde at lade mit lavmælte hvisken høre i dette forum.

Undskyld mit mangelfulde tysk, men jeg håber og tror på at indholdet dog vil blive forstået af nogle af de tilstedeværende.

 


Aldrig mere!

Nej til STASI, NAZI og forbundsrepublikkens undertrykkelse og hykleri.

I dag besøger en delegation bestående af forhenværende STASI medarbejdere byen Odense.

Her i Danmark husker de fleste mennesker bedst tyskernes antidemokratiske sindelag og diktatoriske tilbøjeligheder fra Nazitiden og den tyske besættelse under anden verdenskrig.

STASI und NAZI. Heldigvis er tiden for begge disse terrorregimer forbi, og hersker friheden igen i Tyskland.

Eller hvad?

Desværre nej.

Også den dag i dag forsøger Tyskland igen at indføre censur og indskrænkninger af ytringsfriheden i hele Europa.

Jeg taler om forslaget fra den tyske justitsminister Brigitte Zypries om at forbyde den fri historiske forskning i hele Europa, og efter tysk mønster at slå ned på mennesker der har andre opfattelser end den der er forskrevet af den statsautoriserede historieskrivning med årelange fængselsstraffe. (Heldigvis mislykkede planerne for Danmarks vedkommende).

Vi har set hvordan man nu om stunder i den tyske forbundsrepublik, lige som den gang i nazi-tyskland, og lige som i DDR afholder skueprocesser hvor sandheden ikke er et forsvar, hvor kunstigt opfundne begreber som 'Offenkundigkeit' (Det som alle ved; dog bestemmer Staten hvad det er) erstatter normal bevisførelse, og hvor man på mange andre måder træder på normal europæisk retspraksis.

Vi har set hvordan man i Tyskland forfølger advokater der forsøger at forsvare deres klienter, og vi har også forstået at den nuværende forbundsrepublik ikke nøjes med at udøve sin aparte retsopfattelser på tyske territorium men forbeholder sig retten til også at bortføre og forfølge borgere der befinder sig i nabolande, og sågar i USA.

Aldrig mere diktatur, og da helt bestemt ikke som tyske eksportvare.

Jeg plæderer for ytringsfrihed, talefrihed og fri forskning for alle europæere, inklusiv det tyske folk, samt afskaffelse af enhver form af 'holocaust-benægter-love' og lignende diktatorisk og antidemokratisk lovgivning.

Frihed for Ernst Zündel, Germar Rudolf, Gerd Honsik (Østrig), Dr. Johannes Lerle, advokat Sylvia Stolz, og de mange andre ofre for den tyske særjustits.

Som første punkt dog et definitivt stop for alle forsøg på at udbrede de nuværende antidemokratiske tyske undertrykkelseslovgivning til de endnu frie, demokratiske og selvstændige europæiske lande.

Først derefter kan vi håbe på at fænomener som den aktuelle STASI konference i Odense ikke igen behøver finde sted om nogle årtier.


 

STASI und CIA Agenten
Fordragsholdere - STASI og CIA Agenter ofre og historikere

Ernst Zündel

Ovenstående er en oversættelse af den tyske udgave: STASI Konferenz Odense Universität Dänemark

TV-Kritik StaSi-Betriebsausflug nach Dänemark - David Harnasch

 

  Dissident Verfolgung - Fredrick Töben, Flemming, Stephan G., Extradition European Arrest Warrant


Print Post