Per Larsen

Via 180 grader 24 oktober 2007 - I en sag om igen et overfald på en anmeldt demonstration begået af rødfacister hvor tre deltagere blev tævet med jernstænger og en kvindelig demonstrant slået i hoved med en sodavandsflaske kommer Per Larsen fra Københavns Politi, med følgende for ofrene stærkt stødende udtalelse:

Der er nogle få, både på højre- og venstrefløjen, som er meget stærke i troen og ikke vil lade demokratiets spilleregler gælde. Vi kan gang på gang konstatere, at risikoen for politisk motiveret vold er til stede...... 180grader

Hvad fanden bilder denne mand sig ind at han mener at kunne tillade sig at dele sol og vind lige mellem højrefløjen og venstrefløjen når det drejer sig om politisk vold?

Og når Per Larsen så gang på gang har konstateret at der er risiko for politisk vold, hvorfor sørger han så ikke for at beskytte den udsatte part, og når han nu ikke evner det, hvorfor vælger han i stedet at anholde de mennesker der måske kunne tænkes at ville forhindre at de kommunistiske brunskjorter som det kunne forventes udsætter de lovlige demonstranters ejendom, liv og helbred for fare?

Og det lige efter en sag hvor fredelige demmonstranter nu sidder hjem med buler i hovedet og psykiske efterveer efter de autonome voldsmænds skandaløse overgreb. Og det kort efter at tusindvis af rødfacister med støtter fra hele Europa i flere omgange og i dagevis har sat gaderne i brand, og rødfascistiske overfald på anderledes tænkende er en fast bestanddel af enhver ikke venstreorienteret manifestation?

Nogle få på højrefløjen og venstrefløjen?
 

Vi lader det lige stå........................

Jeg har fulgt helt godt med de seneste fem år, og kan selv ved skøn og hovedregning se at omfanget af venstrefløjsvolden og højrefløjsvolden er fuldstændigt usammenlignelige størrelser uanset hvordan man vender og drejer det. De har vel statistikker hos politi-etaten eller hvad?

Ville det ikke være rimeligt at kræve at Per Larsen bliver indkaldt til en 5e klasses matematikprøve inden han får lov at fortsætte som politiets propagandaminster, venstrefløjsappeaser og storyteller i DR?

Det er i øvrigt i samme sag at både Jyllands Posten og TV2 var kommet med totalt vanvittige løgne, og havde beskyldt demonstranterne for at angribe sagesløse forbipasserende...

TV2 har blot slettet indlægget, og Jyllands Posten har nu tilsyneladende gjort afbigt, men den populistiske DR skærmtrold Per Larsen kører åbenbart linen ud..

Hvad har de lovet Per Larsen hos DR? At han kan overtage Bonnichsens job når denne er malket tom for de politisk korrekte udtalelser og den eftertragtede duft af autoritet og alvor DR betaler ham for?

Det mandlige SIAD medlem er slemt tilredt og er ved at miste bevidstheden, men kommer ned at ligge og bliver behandlet som den første af falckfolkene. (fra Uriaspostens detajlerede beskrivelse)

 

Jyllands Posten har i tirsdagens papirversion, øverst til højre på side 5 publiceret en artikel af minimal længde. Vagleder ved Københavns politi Jakob Kristensen der tilsyneladende er også med på verharmlosungs politikken citeres i Jyllands Posten for :

Noget tyder på, det var nogle der ikke var enige med vedkommende.
 

Hvorefter sagen relativeres - “både på højre- og venstrefløjen” og så videre i den dur.

 

Knive på spil - reddet af stiksikker vest:

Her bliver der foruden slag med jernstænger også stukket med kniv, viser det sig senere, for der er et tydeligt stikmærke i Anders Gravers' skjorte. Det der redder ham er hans stiksikre vest hvor der er et tydeligt snit i de yderste stoflag. Havde han ikke haft den på havde kniven ramt ind i lever og tarmregion hvilket havde været fatalt. [Fra SIADs hjemmeside]

Læs også SIAD - Drabsforsøg på SIAD medlemmer

Uriasposten 24 oktober 2007 - SIAD: Venstreradikale forsøgte at slå os ihjel

Netavisen 180 grader 23 oktober 2007 - Demonstranter overfaldet - autonome under mistanke 180grader

Observants artikel Venstreradikale overfalder fredelig demonstration - igen.

Uriasposten: Observant om mediernes stiltiende accept af endnu et venstreradikalt overfald

Balder Blog 20 oktober 2007 - Autonome angreb demonstration mod Saudiarabisk sharia delegation


Print Post