Direkte kopieret fra FDN (øverst) og SIADs Pressemeddelelse nederst

Flere opdateringer nederst

Autonome angreber lovlig anmeldt demonstration igen.

Politiet anholder demonstrations deltagere 50 meter inden demo

21. Oct, 2007

næsten 80 år gammel dame
Ældre SIAD supporter
Fotograferet af Balder ved Valby medborgerhus feb 2007. Der er muligvis tale om denne dame.

Dagens SIOE demonstration mod den Saudiarabiske sharia delegation bekymrede åbenbart andre end magthaverne her i landet.

Autonome voldsbøller fra AFA, en såkaldt antifascistisk socialistisk voldsgruppering, overfaldt nogle demonstrations deltagere herunder Anders Gravers, dennes kone og bla. også en næsten 80 år gammel dame der var aktiv under den forrige besættelse også.

Endnu mere grotesk var det at opleve at en anden flok demonstrations-deltagere der fredeligt nærmere sig demonstrationsstedet blev anholdt og tilbageholdt uden gyldig grund i 6 timer pga nogle lovmæssige sjusk som i sidste ende kan tilbageføres til muslimernes voldelige opførsel og frygten for dette.

Man kunne godt få den tanke at overfaldet skete med myndighedernes accept.

Så ville problemet jeg også være løst med disse ukuelige danskere der ville manifestere mod en muslimsk sharia delegation fra verdens mægtigste olienation.

En ting er sikkert, udgangspunktet for dagens demonstration passede som fod i hose på visse politikkere og PET.

Disse ukuelige anti islamister blev udsat for autonome overgreb og demonstrationsdeltagere i den fredelig, lovlig anmeldt demonstration fik godt og grundigt sjoflet deres demokratiske og grundlovssikrede rettigheder, alt imens politiet åbenlyst tog de autonome voldsbøllers parti og føjede dem og deres ønsker mht udgangen af dagens ellers planlagt fredelige demonstration.

Man væmmes over at se hvordan tilstanden er ved at være i dagens Danmark hvor voldelige kommunister, anarkister og muslimer åbenbart sættes over grundlovens ellers ukrænkelige rettigheder.

Som flere af deltagerne udtrykte det: Dette her vil ikke blive glemt!

/Redaktionen

Kilde: FDN


 

SIAD's Infoliste Søndag 21. oktober:

Anders Gravers
Anders Gravers

På vej til demonstrationen mod Institut for menneskerettighederblev Anders Gravers, hans kæreste og to venner overfaldet af ca 9 maskerede mennesker, da de skulle parkere deres bil ca 13.15.

Overfaldsmændene smadrede bilens ruder - inklusive forruden - og angreb de fire passagerer med jernstænger og flasker.

Anders blev slået forskellige steder på armene og overkroppen, hans kæreste fik en flaske smadret mod sit baghoved. En tredje passager fik tre slag i hovedet med et jernrør.

Alle fire blev kørt på skadestuen, hvor to blev indlagt, og Anders kørte tilbage til demonstrationen, der kom i gang med stor forsinkelse men ikke uden dramatik, da ca 20 unge mænd, der var mødt op som SIADsympatisører, blev arresteret af politiet, der mistænkte dem for at ville yppe kiv med evt. overfaldsmænd.

Der var ca. 14 demonstranter tilbage, de fleste ældre, og der var også en englænder, en polak og tre tyskere med fra SIAE (Stop islamisering af Europa)

  Morten Kjærum
Morten Kjærum

Morten Kjærum og en kollega kom ud af instituttet for at tale med demonstranterne.

Samtidigt holdt politiet en gruppe 'moddemonstranter' fra det autonome miljø på afstand.

Politiet patruljerede hele tiden og sørgede for at SIAD folkene kunne komme tilbage til Amagerbrogade uden at lide overlast.

Der var mange af dem, men desværre var de kommet for sent til at hindre overfaldet.

 

 


Den feje systempresse fik det vinklet sådan

TV2 21 oktober 2007:

Demonstranter uddelte øretæver

Under en demonstration i Strandgade i København - arrangeret af foreningen 'Stop islamisation of Europe' - er der delt øretæver ud til forbipasserende, der bad de omkring 30 demonstranter fordufte. Det oplyser politiet.

Demonstrationen blev dog her til eftermiddag rolig igen, fortæller politier, der er talstærk til stede på Strandgade. TV2 21-10-07

TV2 21 oktober 2007 Demonstranter uddelte øretæver

Jyllands-Posten 21 oktober 2007:

Demonstrater uddelte øretæver

Offentliggjort 21.10.07 kl. 14:36

Under en demonstration i Strandgade i København opstod der tumulter, da demonstranterne begyndte at slå på forbipasserende.

Under demonstrationen, der er arrangeret af foreningen 'Stop islamisation of Europe' - er der blevet delt øretæver ud til forbipasserende, der bad de omkring 30 demonstranter fordufte, oplyser politiet.

Demonstrationen er søndag eftermiddag atter rolig, fortæller politiet, som er mødt talstærkt frem.

Ritzau

Jyllands-Posten 21 oktober 2007: Demonstrater uddelte øretæver

Ovenstående to indlæg der stammer fra Ritzau er gengivet i deres fulde ordlyd, som dokumentation for pressens kriminelle fremstilling .

Uriasposten har en fyldig beskrivelse af de forskellige medierapporter; her et lille udsnit:

Der er ét problem med Jyllands-Postens, TV2´s og Ritzaus version: Ifølge central vagtleder hos Københavns Politi, Frank Reuter, talte han godt nok med en journalist fra Ritzaus Bureau, men stort set intet af ovenstående er sandt. “Det der kan jeg slet ikke genkende. Det har han ikke fra mig. Hvor han har det fra, det står for hans egen regning”.

Ifølge vagthavende blev der for en sikkerheds skyld sendt politifolk ud til stedet hvor demonstrationen skulle finde sted. “Da vi ved at det er højre og venstre der rammer hinanden, så kører vi derud - der er lagt op til en bytter”. Da politiet når ud til demonstrationen ser de 25 fredelige demonstranter samt en lige så fredelig gruppe på 18 mand. Den sidste gruppe vælger politiet at anholde.

“Der står de her 18 personer fra højremiljøet, de står fuldstændigt roligt ude ved Strandgade 56. Der står de fuldstændig uden dramatik.

Grunden til, vi skrider til anholdelse, det er udelukkende det præventive”, udtaler central vagtleder hos Københavns Politi Frank Reuter. Anders Gravers afviser, at han kendte til de anholdte.

Læs resten af dokumentationen af den gennemkorrupte danske presse hos Uriasposten der i øvrigt har sikret det meste fra den liberale hjemmeside Observants artikel Venstreradikale overfalder fredelig demonstration - igen. Uriasposten: Observant om mediernes stiltiende accept af endnu et venstreradikalt overfald


Øvrige links angående det rødfascistiske overfald og systempressens dækning

Danmarks Radio: Uro ved anti-islamisk demonstration
Tv2: 18 personer anholdt ved protest
Jyllandsposten: 18 demonstranter anholdt i København (man nævner eller retter ikke de tidligere løgne!)
Politiken: Demonstranter med tandbeskyttere anholdt


Print Post