David Miliband Update længere ned

Daily Mail 29 september 2007

Af Simon Walters

  Debra Cagan - Deputy Assistant Secretary for Coalition Affairs
Debra Cagan

Britiske parlamentsmedlemmer der besøgte Pentagon for at diskutere USA's holdning til Iran og Irak blev chokeret da de fik følgende at vide af en af præsident Bushs' højtplacerede kvindelige medarbejdere:

Jeg hader alle Iranere
 

Hun beskyldte også Storbritannien for at 'afvikle' den Angloamerikansk ledede koalition i Irak ved at trække sine styrker tilbage fra Basra for tidligt.

Den af flere forskellige partier bestående gruppe af parlamentsmedlemmer siger at Debra Cagan, der er vicesekretær for koalitionssager [Deputy Assistant Secretary for Coalition Affairs] under forsvarsminister Robert Gates udtalte denne kommentar i denne måned.

Den hårde linje : Debra Cagan chokerede parlamentsmedlemmer med sine kommentarer.

De seks parlamentsmedlemmer var meget forbavsede over Pentagons hårde linje og specielt fru. Debra Cagan, der er én af præsident Bushs' rådgivere på det udenrigspolitiske område.

Hun gjorde det klart at selv om USA ikke havde planer om at angribe Iran ville USA ikke udelukke en sådan handling hvis iranerne ignorerede advarsler om ikke at fremstille en atombombe.

Det var Debra Cagans tone der chokerede parlamentsmedlemmerne mest da de mødtes med hende den 11 september.

Parlamentsmedlemmerne siger at hun på et tidspunkt sagde: 'I hvert fald hader jeg alle iranere' ['In any case, I hate all Iranians']

Det så ud som om hun havde mere lyst til at sige at hun ikke kunne lide iranere end at USA ikke havde planer om at angribe Iran,

sagde et parlamentsmedlem.

Hun sagde at der ikke var planer om et angreb men hendes tone var ikke i overensstemmelse med hendes ord. Det var meget alarmerende.

Den Konservative Stuart Graham, der var med på den ti dage lang rundrejse ville ikke diskutere fru Cagan, men sagde:

Det var meget tankevækkende at høre direkte fra hestens mund hvordan USA ser på situationen.
 

Fru Cagan, hvis job bl.a. er at holde samling på Irak-koalitionen kritiserede også Storbritannien for at trække sine tropper tilbage.

'Hun sagde at hvis vi forlod det sydlige Irak ville iranerne overtage,' sagde ét parlamentsmedlem.

Et andet parlamentsmedlem sagde:

Hun er meget overvældende og nogle af mine kollegaer følte sig intimideret af hendes krigeriske stil.
 

Parlamentsmedlemmerne mødtes også med Henry Worcester, vicedirektør af afdelingen for Iranske anliggender [Deputy Director of the Office of Iranian Affairs], der sagde at han foretrak at tale med Iran.

Pentagon benægtede at fru Cagan sagde at hun 'hadede' Iranere.

'Hun taler ikke på den måde,' sagde en embedsmand.

Men da Daily Mail i søndags talte med fire af de seks parlamentsmedlemmer, bekræftede tre af dem under fire øjne at fru Cagan havde udtalt bemærkningen mens én af dem nægtede at kommentere det. De resterende to kunne ikke kontaktes.

Oversat fra Daily Mail 29 september 2007: I hate all Iranians, US aide tells MPs


  Bernard Kouchner
Bernard Kouchner

Det forbavser selvfølgelig ikke nogen at få at vide at Debra Cagan som så mange af Bushregeringens prominente støtter og medlemmer er Jøde.

Som bekendt er det Israels højeste ønske at USA bombarderer eller invaderer Iran, og rigtig mange mennesker med vidt forskellige politiske overbevisninger og dagsordener verden over forudseer eller frygter at et angreb på Iran vil være forestående så snart situationen tillader det.

Som f.eks. efter et iransk angreb på USA eller et af dets allierede, fund af iranske våben hos irakiske partisaner eller anden velkommen undskyldning for at angribe landet.

Og da de fleste informerede mennesker er velkendt med USA og dets allierede Israels store erfaring med 'false flag operations' eller på dansk 'sorte aktioner', er der nok ingen af der tvivler på at en sådan anledning nok skal dukke op på et eller belejliget tidspunkt. Se Filmen Terror Storm hvor i der dokumenteres tidligere operationer af den art begået af den britiske den amerikanske og den israelske efterretningstjeneste.

Lovende signaler er allerede afsendt af den franske udenrigsminister Bernard Kouchner, der selv om han er socialist fik denne post af Nicolas Sarkozy; der lige som Kouchner har jødisk baggrund.

Hillary Clinton og selvfølgelig en række andre præsidentkandidater har jo allerede forud for valget forsikret jordens mægtige om sin udelte troskab mod Israel, så selv efter et eventuelt regeringsskifte vil der være gode muligheder for fortsat at føre amerikansk udenrigspolitik efter zionisternes smag. Måske er det nu at Clintons afskedsgave til zionisterne; benådning af en israelsk spion i sin sidste timer som regeringschef kommer til sin ret.

 
  Udenrigsminister David Miliband

Den britiske udenrigsminister David Miliband der helt ifølge den zionistvenlige akse Washington Tel Aviv, Londen og Ankaras politik også er en fortaler for Tyrkiets medlemskab af EU er også Jøde.

Det er selvfølgelig ikke sikkert at det er den jødiske baggrund der er udslagsgivende for disse menneskers beslutninger. Men det har ofte vist sig at blod er tykkere end vand, også hvis 'blod' i den her forbindelse nok skal tages enddog meget rummeligt.

Det er dog værd at lægge mærke til at en stor del af de mange forhenværende marxistiske jødiske filosoffer der har udgjort toppen af de mest kendte franske 'intellektuelle' har lagt en del af deres tidligere betænkeligheder fra sig.

Mange af dem har i stil med socialisten Kouchner nærmet sig neokonservative holdninger. I den forbindelse har de også adopteret mere islamkritiske og indvandringskritiske synspunkter, hvilket har øget deres popularitet hos den paneuropæiske antiislamiske bevægelse. Jeg kan dog ikke mindes at nogen af dem har støttet de nationale anti-indvandringssynspunkter i ufortyndet form uden at have støttent til den neokonserative amerikanske agressive udenrigspolitik som første prioritet. Den samme udvikling kan ses blandt jødiske intellektuelle i Holland og Tyskland.

 

David Miliband's Israeli setler family

David Miliband - Foreign Secretary Britain - Jewish Settler Family

A report that Foreign Secretary David Miliband took time out to dine with relatives at a Jewish settlement in the West Bank threatened to overshadow his visit to the region this week.

Mr Landau added that most of Mr Miliband’s relatives in Israel are Orthodox, including some West Bank settlers. 'But he has no direct connection with them,' he insisted.

The Jewish Chronicle November 24 2007: David Miliband denies visiting family in West Bank settlement

 

EU 'should expand beyond Europe'

David Miliband - Foreign Secretary Britain - Jewish Settler Family

Mr Miliband urged the EU to use 'soft and hard power'

Miliband on the EU
Foreign Secretary David Miliband has suggested the European Union should work towards including Russia, Middle Eastern and North African countries.
He said enlargement was "our most powerful tool" for extending stability.

In his first major speech on the UK's relationship with Europe, he said the EU would not become a "superpower" but should be a "role model" for the world. BBC 15 November 2007: Whole Speech | BBC article

Nu er der desværre en del herhjemme der glædeligt ville støtte en aggressiv politik overfor Iran. De skal bare huske på hvordan det kan blive næste gang, når en muhamedansk elite måske helt eller delvis har fortrængt zionisterne fra deres indflydelsesrige nøglepositioner. Det vil kunne lede til groteske situationer, ikke mindst fordi begge parter helt sikkert ikke vil gå af vejen for at indgå indbyrdes alliancer på bekostning af den oprindelige befolkning.

Jeg ved godt at der bliver proklameret spådomme om den kommende krig mod Iran, og at det lige som med profetier om dommedagen endnu ikke er blevet til noget. Men tegnene på at der vedvarende og ihærdigt bliver lagt i kakkelovenen til det er tydeligvis til stede, hvilket den indiskrete opførsel fra fru Debra Cagan igen har været med til at understrege.

Også de hjemlige medier manipulerer i deres fremstilling af Amajinehad

Men også de hjemlige medier gør deres til at bidrage til forvirringen, og er med til at manipulere billedet af Amajinehad, og igen ser vi at holocaust er det springende punkt, hvor man ikke længere tager det så nøje med citaternes rigtighed.

Således mindes jeg tydeligt at der blev sagt at Amajinehad igen havde benægtet at holocaust nogensinde skulle have fundet sted; jeg mener det var i DR TV første gang jeg hørte en dansk kommentar på Amajinehads optræden på Columbia University.

Det er tydeligvis en manipulation, der ikke finder støttelse i hvad Amajinehad i virkeligheden har sagt; at der skulle forskes noget mere i holocaust. Men som led i promoveringen af vores nye overstatlige religion 'Holocaust' (Ære være Dens Navn™) er alle de små synder vel tilgivelige...

Angående det aktuelle stemningsmageri mod Iran; læs Er vi på vej til en israelsk inspireret krig mod Iran?

Så kan vi snakke om stemningsmageriet mod Putins Rusland en anden gang....

Relateret:

Balder Blog 2 september 2007: Sarkozy har narret vælgerne - Dropper modstand mod EU medlemskab af Tyrkiet

 


Print Post