DR1 Aftenshowet 31 august 2007:

Michala Christoffersen og hendes forældre fortæller om hvordan Michala blev overfaldet af en bande på 15 - 20 unge. Indenfor de seneste par dage er to unge piger blevet udsat for meget grove overfald.

Banden filmede overfaldet

Den rå vold mod Michala blev filmet af et af bandens medlemmer.Det har gjort det unge voldsoffer bange.

– Man ved jo aldrig, hvad de bruger optagelserne til. Jeg frygter, at de måske lægger dem ud på internet, så jeg kan blive ydmyget endnu mere, end jeg er i forvejen, siger Michala til Ekstra Bladet.

Det voldelige overfald blev optaget på både video og som almindelige billeder med en mobiltelefon. Ekstra Bladet

'Unge' hedder det i DRs kodesprog når der er tale om kriminelle indvandrere, og hvis ikke den kun 14 årige Michaelas far Jørgen Christoffersen der tydeligvis var rasende over indvandreroverfaldet og den efterfølgende behandling fra Køge politi havde nævnt ordet indvandrere så havde det halve af Danmark stadig været i vildrede over hvordan det dog kan være at den danske ungdom er så forrået at man tyve mænd stærk overfalder unge piger. Den anden halvdel af Danmark ville selvfølgelig også uden Jørgen Christoffersens overtrædelse af DRs husregler havde vidst hvad det drejede sig om.

Jeg så desværre ikke udsendelsen fra starten så jeg har endnu den første del af historien til gode.

Michala havde efter overfaldet ringet til sin mor, hun haltede hen til bilen og fortalte hvad der var sket. Moren ville først tage på skadestuen, men Michala der åbenbart havde fået nogle knubs sagde at det ikke var nødvendigt, hvorefter hendes mor Anette Christoffersen kørte til politistationen i Køge. Den vagthavende betjent nægtede imidlertid at lukke op men henviste Michala til skadestuen, hvilket moren afslog.

Hun insisterede på at betjenten skulle modtage anmeldelsen men politibetjenten nægtede fortsat. Efter at være kørt hjem ringede faren til politistationen og insisterede på betjenten skulle skride til handling, da banden fortsat befandt sig omkring gerningsstedet.Aftenshowet 31 august 2007 - begyndelsen af udsendelsen mangler

 

Fra udsendelsen:

Anette Christoffersen ringer på døren hos Køge politi, og fortæller at hun vil lave en anmeldelse:

Vagthavende betjent hos Køge politi:

Jeg kan ikke hjælpe dig du bliver nødt til at køre på skadestuen..

Jørgen Christoffersen:

Ja men de kommer jo ind og mere eller mindre oprevet.. Da de så forklarer de har været ind forbi politistationen og ikke kan blive lukket ind så tager jeg telefonen og ringer til Køge politi, og eh jeg præsenterer mig og siger at min kone og datter har været ud for at lave en anmeldelse, og så siger han

Ja men eh, så har de sikkert også fået at vide at de skal via skadestuen,

Så siger jeg ja det har de fået at vide, jeg kender godt proceduren, men de kommer for at anmelde den fordi der render en flok indvandrere rund og terroriserer op midt i byen, og det kunne vi jo godt tænke os at få sat en stopper for ehm, så det forstår jeg slet ikke hvorfor at du ikke vil reagere på det, siger jeg så bare. Så siger han:

Du skal ikke belære mig om noget som helst...

Og så knalder han røret på og så er den samtale sådan set slut.

 

Programmet vil kunne ses senere via DRs hjemmeside; klik dette link vælg fanebladet programmer, vælg derefter Aftenshowet. Nej! Selvfølgelig lagde man ikke dette klip på nettet!

Ekstra Bladet: De slog mig med knytnæver i ansigtet, sparkede mig i maven og spyttede mig i ansigtet, mens de råbte luder, smatso og rundetrunte (omgangsluder)

Ekstra Bladet 31. aug. 2007 kl. 7:00 Michala blev banket ned af tæskehold

Da vi var omringet af 15-20 indvandrere, begyndte de at slå, sparke og spytte på mig, fortæller 14-årige Michala, som efter overfaldet er øm i hele kroppen og har svært ved at støtte på sit højre ben.

Hvornår kan vi forvente fakkeltogene mod ektremt indvandrervold?

Eller er en dansk piges liv mindre værd end en somalisk postkasse i Langeskov?

Dagbladet / Frederiksborg Amtsavis / Køge 31. august 2007 06:00 Flest piger i overfaldsgruppe

Dagbladet / Frederiksborg Amtsavis / Køge 29. august 2007 06:00 14-årig pige gruppe-overfaldet (I denne artikel tages det for givet at 'Strøby-pigen tidligere var blevet uvenner med en anden pige fra gruppen'.)

Ekstra Bladet 31. aug. 2007 kl. 13:00 Overfaldere var mindreårige piger

Ekstra Bladet 31. aug. 2007 kl. 7:00 Michala blev banket ned af tæskehold

Ekstra Bladet den 29. august 2007: 14-årige pige overfaldet af jævnaldrende

TV2 31. aug. 2007 kl. 17:00 Flest piger i overfaldsgruppe (næsten helt som ovenstående)

TV2 Lorry 31. aug. 2007 kl. 17:00 Flest piger i overfaldsgruppe (som ovenstående)

TV2 29 august 2007 13:37 Pige overfaldet af gruppe

Ovenstående link fører til en minimal artikel hvor det ikke nævnes at det er indvandrere der er tale om.
Så meget er danske menneskers liv værd i mediefascisternes øjne.

P4 Regioner København Nyheder Køge 31. aug. 2007 17:53 Piger bag overfald på 14-årig

P4 Regioner København Nyheder Køge 29. aug. 2007 18:10 14-årig overfaldet af gruppe på 15

I begge de ovenstående ultrakorte artikler fra P4 regioner der er afskrevet af fra Køge Dagblad og Ritzau undlader man at skrive at det er indvandrere der er tale om.

Hodjas blog: Typisk etnisk dansk pige - der skulle 15-20 indvandrere til for at klare hende i en enkeltstående tilfælde af vold

Veritas Universalis: Kulturberigelse: 14årig pige overfaldet af gruppe

Jeg har kigget DRs nyheder igennem fra den 29 august til i dag den 31 august. På TV2 kunne jeg ikke finde anden omtale end de korte artikler der er linket til ovenover. Det vil sige at udsendelsen DR Aftenshowet den 31 august tilsyneladende har været det eneste tidspunkt hvor TV medierne har fundet det umagen værd at rapportere denne hændelse. Det ville være interessant at se hvor mange gange det vil blive vist på skærmen hvis nogle utilfredse danskere overfalder nogle af disse usle kriminelle fremmede i Køge som skræk og advarsel ? Til gengæld kan vi vel forvente større bevillinger til 'integrationsfremmende tiltag i Køge den nærmeste tid. Og der vil næppe blive spekuleret på hvilke andre grupper der skal holde for, for at man kan finansere fløjlshandskerne der skal indkøbes til Køge kommune. Det multikulturelle ideal skal for alt i verden ikke lide under en sådan uskyldig og banal episode, hvor jo ingen kom alvorlig til skade.


Print Post