Opdatering 31 oktober 2009: Knoxville mordet: Channon Christian Christopher Newsom: Lemaricus Davidson dømt til døden Ekstra Bladet 31 oktober 2009 - Gary Christian, Channons far jubler over dommen - Kommentar: Det er igen bemærkelsesværdigt at Ekstra Bladet er den eneste danske avis der indtil videre bringer nyheden om et af de værste racistiske mord i USA de senere år. Slut opdatering

Universalgeniet Veritas Universalis har en gruopvækkende rapport om realiteterne i Holland, som man nu i elvte time erkender. Rystende kriminalitetsstatistikker der viser at så godt som alle immigranter, og ikke mindst dem fra de varme lande er mange gange mere kriminelle end de indfødte hvide indbyggere. Surprise.. Vi har jo set de danske statistikker for meget længe siden, men lad nu det ligge.

Universalgeniets artikel skal læses først inden man evt. fortsætter her hvis man da ikke bagefter har lyst til at slukke computeren brække sig og/eller melde sig ind i en skytteforening eller en karateklub (åbner i et nyt vindue). Holland: civilklædt politi ind i jagten på muslimske racister

Efter således at have læst det rystende indhold hos Veritas Universalis der taler for sig selv, vil jeg her begrænse mig til at komme med nogle observationer angående den måde den kulturradikale presse og myndigheder gang på gang præsenterer og definerer problemerne, samt målrettede mediestrategier der udmønter sig for tiden.

Meget kendetegnene for hvordan man behandler problemet selv efter det nu er kommet offentligt frem i Holland på en meget eftertrykkelig måde der vel nærmest må opfattes som en slags undtagelsestilstand:

Først og fremmest er det igen beskyttelsen af andre kæledægge 'minoriteter' som bøsser, Jøder og kvinder etc. der skal legitimere en mere målrettet og forhåbentlig hårdhændet indsats mod de udenlandske og for en stor del muhamedanske elementer.

At hvide drenge og mænd udgør den allerstørste gruppe af ofre for den muhamedanske terror ser man bekvemt bort fra.

Rhys Jones mordet i medierne

Læg også mærke til den store medieopmærksomhed der verden over har været på det tragiske mord i Liverpool på den 11 årige Rhys Jones, der nu har vist sig sandsynligvis at være et vildfaret skud der var tiltænkt en rivaliserende bande, og ikke en manddomsprøve eller lignende.

Det faktum at der fra starten af blev meldt ud om en hvid gerningsmænd og et hvidt bandemiljø tiltrak medierne som fluer til en hestepære. Opmærksomheden var enorm. Adskillige langvarige indslag fordelt over flere dage blev det til i Danmark, og der er ingen ende på antallet af avisartikler der er blevet viet til den sag.

Nu er Rhys Jones tilfældet næppe noget sjældent foretagende, bortset fra at sådanne dødelige tilfælde meget sikkert kun forekommer relativt sjældent i (næsten) rent hvide miljøer.

Til gengæld er det så gefundenes fressen for medierne, der igen ser en chance til at aflede opmærksomheden fra det alt overskyggende kriminelle og generelt samfundsmæssige problem; udlændinge, først og fremmest muhamedanske kriminelle.

Man kan nu roligt igangsætte mere overvågning og andre frihedsbegrænsninger, der selvfølgelig skal gælde for alle, og med udgangspunkt i en historie der handler om hvide, så man for alt i verden ikke kommer i nærheden af det virkelige problem: tilstedeværelsen af en alt for stor flok fortrinsvis muhamedanske fremmede.

Over hele verden er dette problem dukket op, lige meget hvor muhammeds kontrafej er dukket op. Når så massakrerne, koncentrationslejrene, eller i fremtidig form måske chipmærkning og døgnovervågning dukker op på et tidspunkt, hvem har så egentlig skylden? Dem der advarede mod denne katastrofe og forsøgte at forhindre den, eller dem der i en fanatisk tro på et multietnisk paradis lod ukontrollerbare folkemasser strømme ind over grænserne?

For når man nu for en stund har mættet markedet for den slags historier, kan det næste drama hvor tre fire eller fem sorte begår en bestialsk hændelse overfor hvide piger og drenge overstås uden at der står så meget som et komma om det i en dansk avis.

Jeg har lige Googlet følgende (sider på dansk):

http://www.google.com/search?q=Channon+Christian&hl=en&btnG=Search&meta=lr%3Dlang_da

Jeg fandt ingen referencer om mordet på Channon Christian og Christopher Newsom til danske main stream medier..... Jeg orker ikke rigtigt at finde flere eksempler (der er rigeligt af dem, bare på Balders egne sider), dette ene frygtelige og stadigvæk friske tilfælde må være nok.. Eller se om du mon ikke kan finde noget her: Racist murder of whites

Medierne er langt mere durkdrevne i deres spil, de er et ret så fint afstemt orkester der spiller efter den samme partitur, selv om stemmerne kan være ret så forskellige. Karl Rove udtrykte det en gang sådan her: We're an empire now – we create our own reality. Dette var møntet på den klike Karl Rove er del af, men det gælder i lige så høj grad for det mediediktatur der omgiver os og ikke fraviger sin ekstreme dagsorden med en eneste tomme. Vollsmose er lige blevet renoveret igen for et millionbeløb. Hurray!

Knoxville Murders - Ofrene Begge blev voldtaget flere gange
Channon Gail Christian 21 år gammel
Channon Gail Christian blev 21 år
Hugh Christopher Newsom 23
Hugh Christopher Newsom blev 23 år
Channon Gail Christian universitetsstuderende fik rensevæske in i munden og blev kvælt i en affaldscontainer Hugh Christopher Newsom blev skudt, og sat i brand. Hans krop blev fundet ved nogle togskinner.

 

Mordene var sensationelle og grusomme, lige som en lille stribe af de mange lignende mordtægter der er beskrevet på Baldersiderne, langvarig tortur kidnapping osv. alligevel nåede de ikke op på ret mange forsider, og dem der siden gjorde det i de amerikanske eller britiske medier, først uger eller måneder senere efter presset fra Internettet hvor historien og mediernes merkværdige tavshed bredte sig som en ildstorm blev for meget.

Balder Blog 30 mai 2007: Fire sorte voldtog og massakrerede ungt hvidt par. Not a HATE CRIME?

Veritas Universalis: Holland: civilklædt politi ind i jagten på muslimske racister

Relateret:

Ekstra Bladet 31 oktober 2009 - Gary Christian, Channons far jubler over dommen

Balder Blog 8 juni 2009 - Video: Mike Savage om mediedækningen af et brutalt mord begået af en bande sorte (Channon Christian & Christopher Newsom)

Balder Blog 9 december 2007 - Mindehøjtideligheden for Daniel Wretstöm i Salem 2007: Socialdomokraterne hyldede morderne

Balder org 23 oktober 2006 - Historierne vi ikke læser om i den danske presse: Bestialsk drab for retten i England (Kriss Donald, Anthony Walker)

Balder org 25 februar 2006 - Ilan Halimi, fransk Jøde torteret og myrdet af indvandrerbande

Balder Blog 25 februar 2006 - Fransk Jøde torteret og myrdet af indvandrerbande

Balder org - Mord på hvide begået af indvandrere (Bl.a. Sverige James Waite)

Balder org - The murder of white Europeans by immigrants


Print Post