Breaking News: Balder Blog 13 februar 2013 - Denmark: Politician from the patriotic philo-semitic Danish People’s Party supports genital mutilation of boys and girls (Marie Krarup, Katrine Winkel Holm, Jesper Langballe, Søren Krarup, Katrine Lilleør)

Balder Blog 19 juli 2012 - Denmark: Leading pediatrician accuses Chief Rabbi Bent Lexner of having caused harm during circumcisions - Danish Parliament discusses ban on religious circumcision

Er kønslemlæstelse (omskæring) og ritualslagtning tæt forbundne størrelser ?

Dagbladet Norge Tirsdag 31.07.2007:

Mandeforskeren Jørgen Lorentzen kalder rituel omskæring af drenge for en bestialsk skik, og forlanger at denne praksis bliver forbudt.

Brutal amputation af genitalier
Brutal amputation af genitalier
Tyrkisk dreng

Tirsdag 31 juli 2007

- Her skærer man af en del af menneskekroppen på børn som ikke kan give deres samtykke, uden at nogen reagerer. Hvad hvis det havde været religiøs praksis at skære lillefingeren af?

Sa var der vel opstået en debat, siger Lorentzen, som er første-amanuensis ved Center for kvinde- og kønsforskning på Oslo Universitetet.

Det er særligt jøder og muslimer som praktiserer rituel omskæring. Flere hundrede drengebørn bliver hvert år omskåret i Norge. 132 drenge blev i fjor omskåret på offentlige sygehuse, mens endda flere bliver omskåret på private klinikker, skriver Dagsavisen.

Jørgen Lorentzen:

Én ting er, at indgrebet er smertefuldt og uopretteligt. Endnua værre er det, at det nedsætter følsomheden i penis. Forhuden er ment fra naturens side for at beskytte glansen yderst på penis. Og meget af den seksuelle stimulans kommer når forhuden glider frem og tilbage over penishovedet. Dette er en parallel til omskæring af piger. Følsomheden beskæres.

Trond Markestad af Rådet for lægetik er også imod rituel omskæring af drenger.

- Vi er skeptiske overfor et kirurgisk indgrep som ikke er medicinsk begrundet. Vi skulle ønske de aktuelle trossamfundene kunne finde alternative ritualer, sier Markestad.

Jordmødrene Eli Aaby og Ann Kristin von Ubisch sendte i marts i fjor brev til sundhedsminister Sylvia Brustad (Ap) hvor i de kræver at praksis med omskæring af drengebørn bliver forbudt.

I Helse- og omsorgsdepartementet at de fortsat arbejder med problemstillingen får Dagsavisen at vide.

Dagbladet Norge Tirsdag 31.07.2007: Vil forby omskjæring av gutter


 

Sheldon Clamp
Torturredskaber - Sheldon Clamp - Brutal afklemning af forhuden
Brutal afklemning af forhuden

Lidt fra Dagsavisen:

Jørgen Lorentzen siger at hensigten med omskæringen er at opretholde religiøs identitet, og at det er et symbol på maskulinitet.

Men politisk fejhed har gjort at man ikke har turdet at tage affære, siger Lorentzen. Han peger på at statssekretær Kjell Erik Øie i Barne- og ligestillingsdepartementet har kaldt omskæring af piger for 'en bestialsk praksis'.

– Det samme kan man sige om omskæring af drenge.

Det er i længre tid blevet hævdet at omskæring skal beskytte mod HIV-infektion, fordi glansen på penis bliver hårdere således at viruset ikke så let skulle kunne trænger gennem huden.

Lorentzen henviser til at The American Academy of Pediatrics i 1999 konkluderede at dette ikke er tilfældet.

Dagsavisen: Omskjæring av gutter må forbys

 


Mandlig omskæring

 

Uskyldige børn er offer for vanvittige ritualer
Tortur og lemlæstelse - Uskyldige børn er offer for vanvittige ritualer Cruel and inhumane practices...

Så godt som alle gængse psykologiske teorier deler en tro på betydningen af traumatiske hændelser for menneskers psykiske udvikling. Samtidig er der i de fleste strømninger en vis enighed om at traumatiske hændelsers betydning ofte er større i de tilfælde hvor hændelsen indtræffer tidligt i tilværelsen.

Tykke bøger er blevet skrevet, fra den formentlig af forhudsmisundelse drevne Jøde Sigmund Freuds klassiske beskrivelser af 'traumer', til Stanislav Grofs 'perinatale matricer', om fødslen og den tidlige barndoms betydning for senere mental og psykisk sundhed.

Gud som virtuel alfahan

Underkastelsen til den virtuelle alfahan 'Gud' repræsenteret ved præsteskab og verdslige magthavere, symboliseres af hvad der kunne være en symbolsk menneskeofring, kastration eller anden form for for underkastelsesritualer. Guddommen sikrer sig kontrollen over slavens seksualitet.

Hvem har ikke forbavset sig over ellers stille og rolige muhamedanernes fanatisme når religionen kommer på banen?

 
Kirurgisk omskæring af babyen er frygteligt.
Hvad når de bruger de rituelle knive?
Video Download 10 MB FLV
 

Rabbineren sutter på babyens skamferede tjissemand

Måske er det den konstante påmindelse fra kønsorganernes lemlæstelse, det som Scientology / Fantasy forfatteren L. Ron Hubbard kalder en 'engram', og som andre kalder 'traumer' eller 'primal', der fremkalder den uforklarlige kraftige patologiske reaktion når den omskårne mødes af ord, billeder eller ideer der bringer de smertefulde og angstfyldte minder op til overfladen.

Det er klart, at kaukasiske drenge i USA der bliver omskåret uden rituelt ståhej med tilstedeværelse af rabbinere / imamer / barberer eller andet præsteskab (bortset fra det medicinske), ikke vil lide hele den samme psykologiske overlast som de rituelt torterede muhamedanske og jødiske drenge, selv om selve indgrebet, selv hvis det foregår under bedøvelse og med bedst mulig ekspertise sikkert kan være traumatiserende nok i sig selv. Hos dyr er hundes øre og halekupering blevet forbudt fordi man havde fundet ud af at de kunne risikere at blive bidske af det.

Blodritualerne

Jeg føler mig overbevist om at omskæring og halalslagtning / schæktning hænger nøje sammen.

Både ritualslagtningen og omskæringen sikrer, at der er en række personer i samfundet der kender til kunsten at dræbe eller lemlæste. Generelt gælder ifølge naturens orden: at dræbe er at leve; simpelt primitivt overlevelsesinstinkt sikres derved i en ritus, der samtidigt binder samtlige mandlige stammedlemmer sammen i et smerteligt blodritual, og adskiller dem fra det modsatte køn.

Omskæringen går i nogle tilfælde også længere i en religio-erotisk retning. Hos nogle Jøder praktiseres den skik at rabbinerne sutter den omskårnes blodige lem for at stoppe blødningen. Det er der også kommet nogle HIV tilfælde af. For ganske nyligt (2012) kom det frem at penissutning fra rabbinere / mohels har forårsaget mindst 11 tilfælde af herpes, hvoraf to udviklede hjerneskader og to døde, siden år 2000.

Blodritualer

Erfaringer med blodritualer, der selvfølgelig også forekommer hos andre samfund, er nyttige når der skal skrides til handling; krig terror og politiske mord. Hvor den konditionerede moderne Europæer psykisk og fysisk har fjernet sig langt fra erfaringer med, eller tanker om, - at slå ihjel eller at dø selv, ligger dette nærmere tilhængere af de to lovreligioner, samt de evangeliske kristne zionister.

 

  Schaektning - Shæchtning etc. jødisk ritualslagtning

En ko der har fået halsen skåret over og luftrøreret revet ud, rejser sig brølende op og går selv til udgangen; den er langt fra død i nu..Video Download for gnidningsløs afspilning [Mpeg 18 MB].
  Hvert år ofrer Jøder 50.000 kyllinger i voodoo-ritual
 
  Det jødiske Kapparot ritual

Det er ikke for ingenting at begge samfundene; det jødiske og det muhamedanske vil værge sig med al magt og om nødvendigt vil samarbejde om at håndhæve retten til at fortsætte deres blodige og menneskeforagtende praksis.

Ejendomsmærke

Det er som religion ofte fungerer: Kun ved hårdhændet håndhævelse af bestemte groteske ritualer; ved at skamfere og ejendomsmærke deres små børn sikres religionens overlevelse. Intet er mere effektivt end stærke emotioner (smerter) der er implanteret dybt i det ubevidste for at holde styr på tropperne.

Rockerklubber og den japanske mafia kender også til initiationsriter der kan indbefatte skamferinger, der sammen med tatoveringer bruges til at sikre sammenholdet i gruppen og ubetinget loyalitet til døden.

Her er det dog som regel voksne mennesker, og ikke forsvarsløse spædbørn eller fireårige drenge.

Dette er ikke foreneligt med en af de mest grundlæggende menneskerettigheder; retten til kropslig integritet.

Som Jørgen Lorentzen så rigtigt siger; 'Hvad hvis det havde været religiøs praksis at skære lillefingeren af?'

Jeg tror rent faktisk at afskæring af en lillefinger muligvis ville være mere uskyldigt end den genitale lemlæstelse der praktiseres nu. Som vi alle ved styrer seksualiteten store dele af vores (følelses) liv. [teksten fortsætter efter videoen]

Advarsel; chokerende billeder 6 min. ind i videoen
Halalslagtningens realiteter i Storbritannien
 

Vi kender til mange kvinders enorme problemer mht. til deres bryster, kønsorganer (plastikoperationer), røv og resten af erosudstyret, og ved at der er hele industrier der lever af mænds usikkerhed vedrørende deres udstyr...

Dette viser om ikke andet hvor centrale vores kønsorganers beskaffenhed, udseende og andre detaljer er for vores selvfølelse; det er noget der optager os umådeligt meget.

Spædbørn ringere stillet end hunde

Og så tillader vi at religiøse ekstremister får dispensation fra lov og ret og fra enhver form for fornuft og anstændighed, mens det er udtrykkeligt forbudt voksne mennesker at lade sig tatovere på kønsorganerne, og det er sågar forbudt at øre eller halekupere hunde.


Lægevidenskaben i det religiøse vanvids tjeneste
 
Et stykke hud på størrelse med en tokrone indeholder flere end 3 millioner celler, 4 meter nerver, 100 svedkirtler, 50 nervespidser og næsten en meter blodårder. fra The Human Connection Ashley Montagu and Floyd Matson McGraw-Hill, 1979 Download Flash  

De fleste Jøder omskærer deres drengebørn på den 8. dag efter fødselen. Muhamedanere omskærer sædvanligvis også deres børn. Omskæring af drenge praktiseres også i Nordamerika hvor der traditionelt er mange Jøder i lægestanden.

Det er sandsynligt at forklaringen med "bedre hygiejne' er opfundet af Jøder for at imødegå kritik af den blodige skik fra det omgivende samfund.

På samme måde har disse jødiske læger temmelig sikkert været med til at udbrede uskikken til brede dele af befolkningen. Jeg har ingen dokumentation for denne påstand.

I 1800 tallet kom man også frem med en teori om at omskæring ville forhindre onani, der efter sigende kunne resultere i sindssygdom og andre lidelser hvor i blandt 'rygmarvsbrok'.

Børnemishandlingen og dyrplageriet skal stoppes, og voksne mennesker skal have lov til at bestemme over deres egen krop, være homoseksuelle, omskårne, piercede, brandede, tatoverede, skæve, fulde, nederdrægtige, sælge sex og have perverse interesser.

Ingen religion eller ideologi skal have lov til at tage børn som gidsler for at styrke deres forrykte forestillingers overlevelsesmuligheder.

De skal bekæmpes direkte og uden hensyn til stammetraditioner, tidligere tiders religiøs forfølgelse og andre pseudoargumenter for at tillade disse skumle aktiviteter i den vestlige verden. Hvad man gør i Israel, Afrika og Arabien synes jeg til gengæld ikke vi skal blande os aktivt i.

Fra den danske omskæringslobby:

  Omskæring 'nyttig i gamle dage', - påstår Jøderne. Men dette er kun en undskyldning man senere har fundet på, for at gøre det mere acceptabelt i de ikke jødiske samfund. Nedenstående skal således betragtes som apologetisk sniksnak.

'Når omskæringer af drenge overhovedetet er blevet indflettet i nogen religion, bl.a. i jødedommen, hænger det sammen med, at en for snæver forhud, som ca. fem procent har, ofte gav infektioner, og da man for 3.000 år siden, da Mosesbøgerne blev skrevet, ikke havde penicillin eller antibiotika, kunne det være en meget smertefuld og langvarig infektion, der kunne sprede sig og derfor jævnligt medførte døden. Derfor var der dengang en vis fornuft i et sådant indgreb, selv om det ødelagde en stor del af følsomheden og dermed af sexfornøjelsen. ' (Sniksnakken aflives her: The Riddle of the Sands: Circumcision, History, and Myth | Freethinker)

Jacques Blum (bl.a. i Politiken 24-11-02)

Det er et større traume for barnet at blive født end at blive omskåret.
Et overgreb i småtingsafdelingen i stil med operation for flyveører
Omskæring er det nærmeste, man kommer en vacination mod hiv-aids

C.E. Bentow ( bl.a. i Politiken 25-11-02)

Når de omskæres (8 dage gammel), har de ikke opdaget, at de har kønsdele og lider derfor næppe psykologisk overlast ved tabet; de får ingen ar på sjælen.

Omskærelsen er en fuldstændiggørelse af Gudsforholdet, hvorigennem mennesket bekræfter pagten med Gud

Bent Lexner (Omskæring er ikke kun en religiøs, men også en national praksis)

Omskærelse hedder på hebraisk Brith Milah og er betegnelse for den pagt, som det jødiske folk har indgået med stamfader Abraham se 1. Mos. 17 v.11-12. Det er jødisk opfattelse at drengenes omskærelse er en fuldkommengørelse af Guds skaberværk, hvor forældrene uden betingelser stiller sig frem og overfor Gud demonstrerer, at de er parat til at følge den bibelske lovgivning, som generationer i 3000 år har fulgt.

Det er en tradition, som efter manges mening har været med til at sikre det jødiske folks eksistens. En person, som Spinoza nævner, at denne ceremoni ikke alene er en religiøs praksis, men også en national praksis. Underforstået at mange forældre der ikke er praktiserende jøder, ønsker at deres drengebørn skal omskæres for at have et ydre tegn på at være en del af det jødiske folk. Læs det hele her: Bent Lexner om omskæring af jødiske drenge

Især Bent Lexners, bidrag er et interessant indspark i debatten, der sammen med debatten om dobbelt statsborgerksab og danske jøders tjeneste i den israelske hær igen skaber tvivl om bl.a. danske Jøders nationale identitet. Bent Lexner, er både rabbiner (omskærer) og ritual-slagter og har foretaget flere end 700 kønslemlæstelser i årenes løb. Bent Lexner er således ret optaget af blod men også af 'blod'; altså det 'blod' som vi som danskere ikke må tillæge nogen værdi, fordi vi ellers er på linje med Jonni Hansen.

Jødisk fødte Keld Koplev (som jeg senere har hørt har forladt Jødedommen og har accepteret Kristus som sin frelser) derimod er mere fremsynet og mener at uskikken burde afskaffes. Jeg har endnu ikke læst hans egne ord. Kjeld Koplev, Holte - i læserbrev i Politiken 20-11-2002


Generel berøringsangst over for kritik af jødiske interesser

Herhjemme tillader vi hvert år, at cirka 300 drengebørn omskæres. Hvorfor? Lau Sander Esbensen er historiker og ph.d.-studerende ved Københavns Universitet.

Og når bedsteforældrene så inddrages, er hele slægten, hele traditionen, impliceret, og lige pludselig er en ældgammel kultur forvandlet til et slagtehus. Og at afsløre sine forældre og hele den kultur, de og man selv er runden af, som primitive, kræver et mod, de færreste besidder - og det er en af grundene til, at det kan fortsætte.
De udefrakommende forklaringer har et væsentligt historisk eller sociologisk element. Dels er der en generel berøringsangst over for kritik af jødiske interesser. Holocaust har trukket et spor af skyld gennem Europas moderne historie, som mange gange har givet de jødiske argumenter et overdrevet albuerum, et albuerum, de har forstået at drage nytte af (det er ikke noget, jeg finder på, det siger de sådan set selv - nogle af dem!).

Nu er det nok (Politiken) 20 november 2002 - Kronik: Omskæring - en halv debat (Lau Sander Esbensen)

November 20, 2002 - Circumcision - a half debate (Lau Sander Esbensen)

Samuel Rachlin svarer Lau Sander Esbensen med forudsigelige motivanalyser:

Men det mest bemærkelsesværdige og det, der har slået mig mest, er den formulering Esbensen har mod slutningen af sin Kronik: »Dels er der en generel berøringsangst over for kritik af jødiske interesser. Holocaust har trukket et spor af skyld gennem Europas moderne historie, som mange gange har givet de jødiske argumenter et overdrevet albuerum, et albuerum, de har forstået at drage nytte af (det er ikke noget, jeg finder på, det siger de sådan set selv - nogle af dem!)«. Vi lader den lige stå et øjeblik endnu.

Hvis man skulle gøre sig den umage og prøve at fortolke formuleringen, må man nå frem til den konklusion, at jøderne har udnyttet en af det 20. århundredes største forbrydelser mod menneskeheden til at sikre sig særlige rettighederog en position, der beskytter dem mod den form for kritik, som alle andre befolkningsgrupper bliver udsat for. Det er sket påbekostning af en fri debat og meningsbrydning. Det jødiske budskab skulle ifølge den logik være: »Rør mig ikke, for mit folk var offer for holocaust. Vi er de særligt udvalgte, os kan ingen sige noget på, og vi kan tillade os mere end andre«. Det er svært at forestille sig, hvilket idioti der ligger til grund for den slags ræsonnementer.

[Kommentar: Og dog deles de ræsonnementer af millioner af mennesker fra alle mulige forskellige baggrunde og politiske tilhørsforhold, Rachlin. Er det fordi vi er 'antisemitter' alle sammen? Hvem forsøger Rachlin egentlig at holde for nar? Det sidste afsnit er da lige i øjet, synlig for enhver som har øjne ører og hjernens fulde brug, og konfirmeres af mange Jøder selv, direkte eller indirekte som Esbensen så rigtigt siger. Og hvis nogen stadigvæk skulle være i tvivl, så vil jeg gerne bede dem at se på den dokumentation der viser hvor mange undertrykkende love, censur- og racismeparagraffer i hvor mange lande jødiske organisationer direkte har haft mere end én finger med i, ved både udarbejdelse og vedtagelse. Selvfølgelig takker de delvist deres indflydelse for deres offerstatus, og deres rolle som som evigt uskyldigt forfulgt af fæle 'antisemitter', lige nøjagtigt som Rachlin forsøger at gøre det i sit svar til Esbensen. I sin sidste ord i artiklen opfordrer Rachlin ligefrem aviser til at censurere Lau Sander Esbensen! (Balder)]

Rachlin: Selvfølgelig kan man finde den slags i sekteriske og ekstremistiske publikationer på den ene eller den anden yderfløj. Men det er vel ikke dér, Politiken ønsker at befinde sig? Hvad er det så, der ligger bag? Sker det i ytringsfrihedens navn? Eller sker det, fordi man finder formuleringen rigtig og i takt med tidens tendenser, som man som Den levende avis vil være med til at udbrede? Avisen og avisens ledelse har et akut forklaringsproblem. Det er mere end blot kronikredaktørens dømmekraft, der står på spil.

Politiken 29. november 2002 - Omskæring: Fra forhud til fordom (Samuel Rachlin)


Why I love Uncircumcised Penis
 
Cut or Uncut - More Sex
 

Opdatering

Balder Blog 13 februar 2013 - Denmark: Politician from the patriotic philo-semitic Danish People’s Party supports genital mutilation of boys and girls (Marie Krarup, Katrine Winkel Holm, Jesper Langballe, Søren Krarup, Katrine Lilleør)

Balder Blog 1 januar 2013 - Tyskland - omskæring: Kandidat for de Grønne tvunget til at gå af pga. digt mod religiøs børnemishandling (Ulf Dunkel)

Balder Blog 4 december 2012 - Østrig - Omskæring: Muslimsk læge og rabbiner meldt til politiet for legemsbeskadigelse (Anja Oberkofler, Schlomo Hofmeister, IKG)

Balder Blog 30 november 2012 - Polen: Højesteret forbyder halal og kosher slagtning - EU-diktat vil tillade det fra januar 2013

Balder Blog 14 oktober 2012 - Omskæring: Jøder sagsøger New York over regulativ om afsutning af nyamputerede drenges blodige tissemænd (Intact America forment adgang til lægekongres & Kristen Zionisme - Stig Grenov)

Balder Blog 2 september 2012 - Israels overrabbiner: Hvis Geert Wilders støtter forbud mod ritualslagtning er han ikke ven af Israel og Jøderne (Yona Metzger Manfred Gerstenfeld)

Haaretz 31 august 2012 - Israel’s chief rabbi warns Dutch populist Geert Wilders (extreme Zionist) over kosher slaughter ban (if you don't support it you are the worst anti-Semite in Europe)

Balder Blog 23 august 2012 -Tyskland - Omskæring: Rabbiner anmeldt for penislemlæstelse efter klage fra læge

Balder Blog 20 august 2012 - Pussy Riots danner skole: Anti-omskæringsaktivister vil lave happening i synagoge

Balder Blog 17 august 2012 - Tyskland - Omskæring - Nye kritiske toner om religiøs penislemlæstelse fra parlamentsmedlemmer

Balder Blog 13 august 2012 - Penislemlæstelse: Drenge fik amputeret tissemand efter omskæring - tisser nu gennem plastikrør

AKnews - Kurdistan 13 august 2012 - Twin boys’ genitals amputated after circumcision op goes wrong (Bryar Mohammed)

Balder Blog 1 august 2012 - Omskæring - Penislemlæstelse - Også ikke-jødiske børn med sekulær dansk mor truet (Omskæring: Mig og Jøderiet - film af Ulruk Gutkin som dokumenterer omskæringspres på ikke-jødiske mødre)

Balder Blog 27 juli 2012 - England: Omskæring - Igen et spædbarn død af religiøs penislemlæstelse udført af rabbiner (Med et overblik og citater fra den helt aktuelle danske debat på Politiken og Information)

Politiken 25 juli 2012 - Hvorfor er omskæringsfortalerne så stille? (Professor Morten Frisch)

Balder Blog 24 juli 2012 - Østrig: Delstat stopper med religiøs omskæring efter forbud i Tyskland og Schweiz

Balder Blog 19 juli 2012 - Denmark: Leading pediatrician accuses Chief Rabbi Bent Lexner of having caused harm during circumcisions

Balder Blog 28 juni 2012 - Norges Centerparti vil også forbyde genitial lemlæstelse (omskæring) af drenge

Das Beschneidungsverbot ist trotz kontroverser Diskussionen nun rechtskräftig
Fokus.de 30 juni 2012 - Verbot der Beschneidung - Juden und Muslime fordern Korrektur des Urteils

CBN News 28 juni 2012 - Wiesenthal Center outraged: German Circumcision Ban Rooted in Anti-Semitism?

Hammersmeden 26 juni 2012 - Domstol i Tyskland forbyder religiøs omskæring af muslimske og jødiske drengebørn

Balder Blog 12 juni 2012 - New York: 11 spædbørn smittet med herpes pga. af penis-sutning ved jødisk rituel omskæring

Balder Blog 8 september 2011 - Explosive Danish research: Circumcised males and spouses - higher risk for bad sex life (Dr. Morten Frisch)

Balder Blog 1 juli 2011 - Holland: Jøder fordømmer forbud mod ubedøvet slagtning som nazi-forfølgelse

Balder Blog 3 maj 2011 - Britiske Jøder i kamp mod EU: Varedeklaration om anvendt slagtemetode stigmatiserer Jøder (Ingen varedeklaration angående kosher og halal!)

Balder Blog 13 oktober 2010 - Chokerende ny video om halalslagtning i England

Balder Blog 29 maj 2010 - New Zealand forbyder schæchtning; jødisk ritual-slagtning - Jøder raser + Australien overvejer at tillade kvindelig omskæring (kønslemlæstelse i multikultens navn)

Balder Blog 7 december 2009 - USA lovforslag: Omskæringslobbyen vil rutinemæssigt omskære alle amerikanske drenge

Balder Blog 4 december 2008 - Omskæring - Forræderiske præster: Kathrine Lilleør i seng med fjenden

Balder Blog 3 december 2008 - Omskæringsdebatten der blev væk - Et amputerende fællesskab

I denne interessante og oplysende video taler Michael Schaap med sin egen mor og en række af mænd der føler sig skadet af indgrebet. Også bidrag fra bl.a. Ayaan Hirsi Ali. Også video hvor Martin Krasnik forsvarer omskæring af drenge, samt videoklip fra Nyhederne
Balder Blog 19 november 2008 - Hollandsk video med engelske undertekster - Mother, why was I circumcised?

Balder Blog 17 november 2008 - Dansk Folkepartis Jesper Langballe forsvarer nu omskæring af drengebørn

Charlotte Guldberg fra børnerådet mener omskæring bør forbydes på drenge under 15 år:
Politiken 17 november 2008 - Flere kræver omskæring af drengebørn forbudt

Pediatrician's wife, American Academy of Pediatrics Annual Conference Hyatt-Regency Hotel, Chicago, April 14, 1996 Said: "Millions of Jews were murdered during the Holocaust because circumcision marked them as Jews! This must never happen again! Everyone should be circumcised!" I øvrigt en meget udtømmende artikel om omskæringsfænomenet af lægen Paul M. Fleiss, Where Is My Foreskin? The Case Against Circumcision hvor der er mange aspekter og undersøgelser med, selv jeg læste nyt der.
RePortersNoteBook 8 december 2009 - Because of Holocaust: "Everyone should be circumcised!"

Aktuelt i Norge, Kosher & Halal Slagtning:

Rabbineren Oav Melchior fra Det mosaiske trossamfund i Norge kræver kosherslagtning helt efter reglerne: Uden forudgående bedøvelse. Siri Martinsen fra NOAH mener noget andet - Netavisen Norge: Dyr føler smerte og frykt

Circumcised men are at greater risk of HIV infection (Based on the above criteria, a causal relation between the foreskin and HIV infection cannot be demonstrated.)

Foreningen mod Drengeomskæring

Per Holm Knudsen - Nej til omskæring af børn

Jyllands Posten 9 oktober 2007

Babyen undergik sidste år i december en rituel omskæring af den muhamedanske læge, Hazim Mohammed Radhi Al-Ansari - Læge lemlæstede drengs penis ved omskæring

Politiken 8 maj 2007 - Etisk Råd vender sig mod omskæring af drenge


Balder.org - Artikler om Holocaust, Zionisme, Judaisme, Jødisk Censur, Israel Lobby, forfølgelse, Revisionisme, Holocaust-benægtelse


Print Post