Man tager os ved næsen. Og vi elsker det! For vi bliver rige derved!

Posted By Balder On July 7, 2007 @ 14:03 In EU - Globalisering, Indvandring | Comments Disabled

Our Common Future - Kampen mod Muhammed er spild af tid

Af Anders Bruun Laursen

Jeg tror mere og mere på, at vi spilder vores tid og energi på at bekæmpe Muhammed:

Der bliver alligevel flere og flere af hans tilhængere i Europa. Og vi kan hverken vænne muslimerne fra - eller åbne øjnene på danskerne.

Dette skulle i så fald automatisk være sket efter 11. sept. 2001, London-, Madrid - og nu nye, ueksploderede London-bomber - foruden en Muhammed-krise. Danskerne - og europæerne - befinder sig efter 40 års mentalhygiejnisk tavistock-hjernevask i dyb åndelig coma - og accepterer uden protester alt, hvad man byder os i retning af globaliseringsuhyrligheder.


Marlene Wind Lektor Statskundskab KU

Politikerne tvunget til at lyve..

Valéry Giscard d’Estaing
Valéry Giscard d’Estaing

Citat: Det er muligvis en meget god øvelse, hvis man ernærer sig som tryllekunstner. Men den vil styrke de europæiske borgeres opfattelse af, at EU’s konstruktion er en slags maskineri, der bliver kørt bag deres ryg af jurister og diplomater

Selv, da EU-traktat-tilhængeren,Valery Giscard d´Estaing, d. 15.06.2007 i Politiken under overskriften : 'I bliver snydt' fortalte os, at vore politikere tvang os ind i beslutninger (Euromediterranien), som politikerne slet ikke turde forelægge os, protesterede danskerne ikke med et kny. Og det på trods af, at lektor Marlene Wind sammesteds erklærede, at vore politikere 'var tvunget til at lyve' for os.

Alt imens SIAD brænder Muhammed-tegninger af - til stor glæde for visse muslimer, som mener, at det er, hvad man skal gøre ved disse tegninger! og under mediernes bedøvende tavshed - og alt imens vi informerer hinanden om de rædsler, som muhammedanerne i tiltagende omfang præsenterer os for - så arbejder vores egentlige fjender helt anderledes rationelt og effektivt.

Med vore egentlige fjender mener jeg ikke muhammedanerne. De er nu engang hjernevaskede og truede til at være, som det, de er født ind i. Og det kan og må der iflg. vore egentlige fjender ikke laves om på. For islam skal bruges som den Nye Verdensordens - globalismens - velegnede rambuk mod nationalstat og kristendom. Og vi kan ikke komme til orde!

Nej, ved de egentlige fjender forstår jeg det globalistiske uhyre, den blæksprutte, den mafia, som har hjernevasket os og bestukket/truet vore
politikere og medier til følgagtighed.

Se engang dette kolossale [1] Anna Lindh Foundation program fra 2006 for Euromediterraniens videre udvikling.- med fuld opbakning af EU, Europaråd, Den Arabiske Liga, ISESCO, UNESCO osv:

Her accelererer man hjernevask, indoktrinering og organisering af journalistikken, skolevæsen, universiteter, kunstnerne - og sågar religiøs pluralisme - læs global enhedsreligion, som er ved at blive udarbejdet i uskønt (u)kristent, islamisk og jødisk samarbejde.

Mens man sagtens kan flytte de 2 af disse samarbejdspartnere, kan og må islam ikke flytte sig en tomme. Resultat: Den globale enhedsreligion hedder under stregen: islam.

Blot et lille udpluk af programmet: Produktion af egnet uddannnelsesmateriale, der skal bringe resultater fra Euromed Heritage Programme, dvs. indoktrinering om den overlegne islamiske kultur i Middelhavsregionen, ind i undervisningen: [2] Islamic art in the Mediterranean | [3] Discover Islamic Art |[4] Islamic Art (pdf).

'Dialogen' mellem det muslimske herrefolk og undermenneske-dhimmierne skal ind i klasseværelset. Der skal opstilles euromediterranske regler for lærere, uddannelsestilrettelæggere og skolebogsforfattere, bestemmes god euromediterransk skik og praksis og egnede undervisningsbøger. Eksisterende skolebøger om flerhedsreligion skal revideres.

Der skal skabes økumenisk (globalistisk enhedsreligiøs) dialog mellem 'kristne', muslimer og jøder. Journalisterne skal tvinges ind i et euromediterransk netværk.

Og børnebogsbibliotekarer skal indoktrineres - lige så vel som kunstnerne.

DETTE PROGRAM UDLØBER I ÅR - ER ALTSÅ GENNEMFØRT!!

Af Anders Bruun Laursen


Article printed from Balder Blog: http://blog.balder.org

URL to article: http://blog.balder.org/?p=254

URLs in this post:
[1] Anna Lindh Foundation program fra 2006: http://www.euromedalex.org/en/Program.htm%20http://www.euromedalex.org/en/Program.htm
[2] Islamic art in the Mediterranean: http://www.euromedheritage.net/en/projectsactivities/library/islamic_art.htm
[3] Discover Islamic Art: http://www.euromedheritage.net/en/projectsactivities/library/discover.htm
[4] Islamic Art: http://www.discoverislamicart.org/images//books/10/de/17/credits.pdf