Jyllands Posten, tidligere kendt som Jydepotten eller Jyllands Pesten, nu i nogle kredse kendt som 'Jødepotten' på grund af avisens ihærdige forsvar for den neokonservative amerikanske regerings politik er forarget.....

Amnesty International er i gang med at gennemføre en kampagne mod tortur

Det nye Amnesty International
Det nye Amnesty International
af Ernst Zündel tysk samvittighedsfange

Jyllands Posten 3 juli 2007:

AMNESTY INTERNATIONALS danske afdeling har kort sagt rodet sig ud i nogle slemme selvmodsigelser:

Organisationens formål er overalt i verden at kæmpe for menneskerettighederne. For tiden gennemfører organisationen en kampagne mod tortur, og til det formål har man inviteret en 24-årig brite, som i to år har været interneret på den amerikanske Guantanamo-base på Cuba og været udsat for, hvad han selv og organisationen betegner som tortur.

Avisen bemærker at det er fint nok at man 'bruger en der selv har prøvet det selv' til kampagnen.

Så holder den amerikansk / israelske ambassade i Vibys forståelse dog op:

Problemet er bare, at manden, der skal tale for menneskerettighederne, selv går ind for krænkelse af den mest grundlæggende af dem alle, nemlig retten til selve livet.

Manden er muslim, han argumenterer for dødsstraf, og han forsvarer det hedengangne taleban-regime i Afghanistan,

[...] harcelerer den anonyme lederskribent forarget, og glemmer tilsyneladende i skyndingen at Jyllands Posten selv i årevis har forsvaret den amerikanske præsident Bush der er en ihærdig forkæmper for dødsstraffen, og er leder af en regering hvor fremtrædende medlemmer og forbundsfæller jævnlig har forsvaret forskellige former for tortur, og har benyttet de mest afsindige juridiske krumspring der ville have været en diktaturstat værdige for at kunne blæse på de mest elementære menneskerettigheder.

Forargelsen afrundes med:

Manden selv demonstrerer sit fleksible forhold til fakta ved at påstå, at kvinderne i Afghanistan under taleban-styret ikke var tvunget til at gå indhyllet i burka, men at de selv valgte det.

Tilsyneladende mener avisens lederskribent på linje med den amerikanske regering, torturforsvarererne Arne Melchior, Alan Dershowitz og andre zionistiske entiteter at menneskerettigheder ikke gælder bestemte kategorier af mennesker som fortjent eller ufortjent har fået terroriststemplet eller kommer ind under andre praktiske kategoriseringer som 'illegale kombattanter?

Uden at være specielt enig med Amnesty Internationals valg af galionsfigur for kampagnen mod tortur er det en sær dobbeltmoral der synes at kendetegne den neokonservative jyske avis i dette spørgsmål.

Hvis en person går ind for dødsstraf kan han ikke bruges i en kampagne mod tortur?

Avisen citerer Amnestys danske kampagneleder, Eva Hesse, for følgende:

Amnesty International vil forsvare alle menneskers ret til at have de holdninger, de nu engang ønsker.

også Eva Hesse og Amnesty International lyver os alle sammen lige op i hovedet.

Amnesty Internationals ideer om menneskerettigheder er nemlig lige så selektive som Jyllands Postens.

Amnestys åndelige korruption viste sig allerede for en ca. tolv år siden.

I 1995 besluttede Amnesty International på et møde hvor dets højeste beslutningsorgan 'International Council' var forsamlet, at man ville udelukke mennesker fra en status som samvittighedsfanger (prisoner of conscience) hvis 'de havde været fortalere for national, religiøs og racebetinget had, der opfordrer til diskrimination, fjendskab og vold'.

Man inkluderede her navnlig de såkaldte 'holocaustbenægtere'. Praksis er at revisionister ikke kan få status som samvittighedsfanger, og dermed ikke kan få nogen form for hjælp, heller ikke hvis de som langt de fleste af de såkaldte 'holocaustbenægtere' aldrig har opfordret til vold, racehad eller diskrimination.

Lewis Scooter Libby - Israel Liebowicz
Lewis 'Scooter' Libby - Israel Liebowicz

Kriminelle Jøder straffes sjældent. Clinton benåede Mossadspionen miljardæren Marc Rich og han partner Pincus Green det sidste døgn han var præsident. Bush kunne dog tilsyneladende ikke vente så længe.

Tusindvis af ganske fredelige personer sidder således fængslet i Tyskland, Østrig og Frankrig eller forfølges med bøder i størrelsesorden en kvart million kroner; rent intellektuelle dissidenter der aldrig har haft noget med vold eller opfordringer til racisme eller lignende at gøre, uden at det rager Amnesty en papand.

Jeg kan nævne nogle af de mest kendte: Ernst Zündel, Germar Rudolf, Robert Faurisson og David Irving der nåede at afsone et år af en dom på tre år som han fik i Østrig for at have holdt en tale for 17 år siden.

Vi kan tilføje den tyske antiabort-præst Johannes Lerle som en af de seneste mere kendte tilfælde, som vi har omtalt på denne blog..

Jyllands Postens hykleri er altså fuld på høje med den form for skinhellighed der kendetegner den organisation man kritiserer.

Jyllands Posten er ikke den forkæmper for ytringsfriheden som den efter Muhammedkrisen ynder at fremstille sig.

Jyllands Posten er et aktivt kamporgan for den kriminelle neokonservative zionistiske dagsorden og den neokoloniale amerikanske aggressionspolitik, og skider ytringsfriheden et langt stykke når den ikke er lige gavnlig for egne mærkesager.

Vi ønsker i øvrigt den amerikansk/ israelske ambassade i Viby til lykke med benådningen af den neokonservative jødiske kriminel Scooter Libby alias Israel Liebowitz.

Læs Jyllands Postens leder 3 juli 2007: Amnestys svigt


Print Post