Europas ledere er tæt på enighed om at tromle den kuldsejlede EU-forfatning igennem med få, overfladiske ændringer.

Den 15.juni offentliggjordes helt uventet og sensationelt en artikel af hidtil uset art i den pro-globalistiske og indvandringsvenlige avis Politiken, hvis redaktør, Tøger Seidenfaden er medlem af Bilderbergklubben og Rockefellers Trilaterale Kommission.  version English version   Deutsch

Valéry Giscard d’Estaing
Valéry Giscard d’Estaing

Det er muligvis en meget god øvelse, hvis man ernærer sig som tryllekunstner. Men den vil styrke de europæiske borgeres opfattelse af, at EU’s konstruktion er en slags maskineri, der bliver kørt bag deres ryg af jurister og diplomater

Artiklen der er forfattet af drivkraften bag den Europæisk-Arabiske Dialog i årene 1974-1981 (Eurabia, Bat Ye'or), den forhenværende franske præsident Valery Giscard d'Estaing, afslører at vi bliver frygteligt og utroligt ført bag lyset af EU i dens arbejde med den nye EU-traktat.

Men skønt alle alarmklokker burde ringe, udeblev den nødvendige demokratiske reaktion fra offentlig dansk side. Danskerne og europæerne i det hele taget befinder sig efter mange års globalistisk og mentalhygiejnisk hjernevask i åndelig coma og tillader ethvert skridt i retning af diktatur – som i 30'erne.

Gengangere fra den vragede forfatning – en fælles EU-udenrigsminister, en fast formand, nye beslutningsregler, færre kommissærer, farvel til vetoretten på en række nye områder og mere magt til Europaparlamentet – er iflg. Politiken stadig med i det politiske spil.

Giscard d'Estaing advarer

Men Giscard d'Estaing advarer om, at borgerne 'uden at vide det tilslutter sig nogle beslutninger, som man ikke tør præsentere åbenlyst'. Giscard var formand for Det Europæiske Konvent, der skrev det oprindelige udkast til forfatningstraktaten.

Ifølge det seneste udspil fra det tyske EU-formandskab er man tæt på en løsning, hvor der ikke bliver fjernet meget andet end flag, hymne og andre statslignende symboler. Kun Polen protesterer.


Marlene Wind Lektor Statskundskab KU

Det er ikke noget kønt syn, for det tvinger dem
til at lyve...

En af Danmarks førende EU-eksperter Marlene Wind fra Københavns Universitet giver den 81-årige franskmand ret iflg. Politiken:

Lederne har koldt og kynisk sagt til sig selv: Vi bliver nødt til at lave den samme traktat, men få den til at ligne noget andet. Det er ikke noget kønt syn, for det tvinger dem til at lyve..

Men EU-lederne vil for enhver pris undgå folkeafstemninger, der kan forsinke en ny traktat, som det skete i Frankrig og Holland i 2005. I Danmark henviser regeringen og Socialdemokraterne til, at vælgerne kun skal spørges, hvis juristerne vurderer, at Danmark afgiver suverænitet.

Giscards angreb slår også ned i Folketinget, hvor mange politikere efterhånden er utilfredse med statsminister Anders Fogh Rasmussens (V) hemmelighedskræmmeri.

Det kritiseres i regeringens og socialdemokratiets egne rækker, at man vil undgå folkeafstemning.


Christel Schaldemose

Blandt andre fra EU-parlamentariker Christel Schaldemose (S):

Det er ærgerligt, at der er en gammel alliance omkring det her i dansk politik, der mener, at det nok er bedst, at vi går uden om borgerne.

I sidste øjeblik valgte et flertal i Europaudvalget d. 115. juni at lukke dørene for offentligheden, da EU-traktaten skulle debatteres

Politiken:

Pressen og andre tilhørere blev bortvist fra mødet, da traktaten skulle debatteres.

 

Heriblandt Søren Søndergaard fra Folkebevægelsen mod EU, som primært var dukket op for at høre debatten om forfatningen.

Det der er sket i dag er helt i overensstemmelse med hele den lukkede proces indtil nu.

 


Opdatering 27 oktober 2007 - Politiken:

Giscard d'Estaing: Ny EU-traktat er den samme

Lissabon-traktaten er den samme som EU’s kuldsejlede forfatning. Formen er bare ændret for at undgå folkeafstemninger, siger manden bag forfatningen.

Af Olav Hergel og Christian Hüttemeier og Thomas Lauritzen, Bruxelles

Det passer ikke, når statsminister Anders Fogh Rasmussen (V) og andre europæiske ledere påstår, at EU’s nye Lissabon-traktat er væsentligt forskellig fra unionens folkeligt forkastede forfatning.

Den anklage kommer nu fra en af hovedarkitekterne bag forfatningen: Frankrigs tidligere præsident Valéry Giscard d’Estaing.

»I Lissabon-traktaten, der er blevet til alene med udgangspunkt i forfatningstraktaten, er værktøjerne fuldstændig de samme. Det eneste, der er anderledes, er, hvordan værktøjskassen er ordnet«

.......skriver Giscard i et åbent brev til Politiken og en række andre europæiske aviser.

Ændret traktat i Lissabon

Den gamle franske statsmand var formand for Det Europæiske Konvent, der med deltagelse af nationale parlamentarikere fra EU-landene udarbejdede den oprindelige forfatningstraktat i 2002-2003.

Da forfatningen to år senere blev skudt ned ved folkeafstemninger i Frankrig og Holland, udløste det krise i EU. Problemet blev først løst, da Fogh sammen med de andre ledere vedtog en ny og ændret traktat på et topmøde i Lissabon i sidste uge. Den nye traktat omtales som reformtraktaten eller Lissabon-traktaten.

[...] Substansen i reformerne er bibeholdt
Men ifølge Valéry Giscard d’Estaing kan alle EU-forfatningens grundlæggende reformer

»genfindes i deres helhed i Lissabon-traktaten, blot i en anden rækkefølge og fordelt ud på tidligere traktater«

Læs hele artiklen i Politiken 27 oktober 2007 - Giscard d'Estaing: Ny EU-traktat er den samme

Politiken 27 oktober 2007 - Dokumentation: Giscard d'Estaings brev i sin helhed oversat af Helle Albeck og Frederikke Ingemann Hansen

Bjarne Nielsen skriver på det Frie Ord 27 oktober 2007 bl.a:

Foghs væsentligste grund til at trykke på valgknappen. er at det nuværende VKO-flertal er ikke egnet til EU-lobbyens frontale angreb på det danske folks nationale rettigheder.

Det Frie ord 27 oktober om Ny Alliance det danske valg og EU - Narrevalg

180grader 27 oktober 2007 - Giscard d'Estaing: Ny og gammel traktat er ens


Denne nye EU-traktat skal bruges til at udvide EU med de 10 euromediterranske partnerlande

Sammensat af Anders Bruun Lauesen med udgangspunkt i en artikel fra: Politiken 14 juni 2007: Traktat-far: I snyder borgerne

Balder Blog 2 sepetember 2007 - Sarkozy har narret vælgerne - Dropper modstand mod EU medlemskab af Tyrkiet

Politiken 24 april 2008 - Sssh ... vi vedtager Lissabontraktaten

 

English version of this post: Father of the EU-treaty, Giscard d'Estaing: Our Politicians cheat their citizens
German version of this post: Vater des EU-Vertrags, Valery Giscard d’Estaing: Unsere Politiker Betrügen Ihre Bürger


Balder.org - Articles about Eurabia, Euromediterranean, Barcelona Declaration, Unlimited Immigration to Europe. English Deutsch Dansk


Print Post