OPDATERING 2017 Siden Chutzpah Magzine er blevet opdateret med ny infor: det jødiske magasin Goldberg er genopstået vha. skattekroner for at drive jødisk ledet multikultipropaganda. Se Chutzpah Magazine

Jødisk kultur er i centrum disse dage; Susanne Bier er i rampelystet med en ny film, og Daniel Espinoza præsenterer i disse dage filmen "Uden for kærligheden".

 
Goldberg 2007 nr. 1
  Hvor kan bladet købes?
Og kan man få rabat hvis man er redaktør på Chutzpah Magazine
  Opdatering 5 marts 2012: Jacques Blum er død. Han blev 67 år. Jacques Blum blev født i Sverige i 1945 som statsløs flygtning af polsk-tyske forældre. Kort efter fødslen kom Jacques Blum til Danmark, hvor han som 18-årig opnåede dansk statsborgerskab. Blum var lektor i kultur- og religionssociologi han blev fyret fra en stilling som lektor på Teologisk Fakultet ved Københavns Universitet i forbindelse med en omlægning af fakultetets virkeområde. Han var på et tidspunkt formand og siden talsmand for Det Mosaiske Troessamfund, der organiserer cirka 2400 af landets ca. 7000 Jøder.

Forhenværende formand for Mosaisk Trossamfund, Jacques Blum barsler med et nyt jødisk magasin ved navnet Goldberg, Nicolas Sarkozy vælter sig i opmærksomhed fra jødiske medier og Poul Wolfowitz nægter stadigvæk at se i øjnene at den del af karrieren er slut. Således er der frit valg på alle hylder når det drejer sig om jødiske kulturtilbud hvor man kan blive klogere på jødiske forhold gennem jødiske briller.

Men hvordan ser de samme ting ud gennem ikke-jødiske briller?

Balder.org har set hullet i markedet, og kan nu præsentere læserne for et nyt magasin hvor man vil kunne læse om stort og småt om jødisk kultur og relaterede emner.

For ikke at skulle betegne ikke-jøders identitet med et benægtende udtryk har vi foreløbig adopteret ordet "kaukasier", til at udfylde den negative identitet der ligger i begrebet "ikke-jøde".

Første udgave af Chutzpah Magazine tager et kig på sidste uges aflevering af DR programmet "Smagsdommerne" der havde jødisk temaaften den 10 maj 2007.

Undervejs kommer vi  ind på forskelligt stort og småt, ikke mindst sættes der fokus på visse lidt triste aspekter af den jødiske kultur, og ser vi nærmere på de bagved liggende psykologiske mekanismer. Paris Hiltons seneste udskejelser har vi desværre ikke fået med, men heldigvis har Goldberg taget sig kærligt af en anden jødisk popdronning, nemlig Scarlett Johansson.

Man behøver dog ikke en doktorgrad for at kunne få udbytte af Chutzpah Magazine, hvor underholding går hånd i hånd med folkeoplysning og seriøs information.

Her er så:

Balder.org 17 maj 2007 - Chutzpah Magazine aflevering nr. 1 - 17 maj 2007

Mere Jacques Blum her:

Balder.org 1 august 2007 - Kunstrådet giver penge til 'holocaustbenægter' Erik Haaest - Protester fra Wiesenthalcentret (Transskription, video, kommentar, delvist engelsk - Deadline Adam Holm, Bent Blüdnikow, og Jacques Blum)


Print Post