Lærerforbundet: Nej tak til mere holocaustundervisning...

Oversat fra den tyske blog Der Non Konformist

Billeder og formatering tilføjet af balder.org

Afvisning til Charlotte Knobloch fra det Tyske Lærerforbund

  Charlotte Knoblauch Mehr holocaust unterricht
Charlotte Knobloch
Zentralrat der Juden in Deutschland
  EU knebelgesetz 2007
  Birgitte Zypries
Bundes Justitzminister i Stasiland

Indtil videre havde vi altid troet at størstedelen af den tyske lærerstand var en flok venstresnoede bedsteborgere som udelukkende kunne finde på at bruge civilcourage i forbindelse med kampen mod højrekræfter.

Efter hændelserne fra den senere fortid må vi godt nok ikke ændre vores opfattelse, men dog relativere den en lille smule.

Således var den konklusion at skoler med et stort antal udlændinge hører til i kategorien problemskoler rigtigt, og denne realitetssans ser ud til at have efterladt sit spor ikke kun hos politiskoler i Berlin, men også hos det tyske lærerforbund (Deutscher Lehrerverband).

Lærerforbundet gav nemlig præsidenten af Bundesrepublikken, undskyld, præsidenten af ’Zentralrat der Juden’, Charlotte Knobloch, en klar afvisning på hendes sædvanlige krav om mere holocaustundervisning.

Under et foredrag organiseret af lærerforbundet i forbindelse med videreuddannelse, tog Charlotte Knobloch ordet for at fortælle om hvordan man skulle møde ”højreekstreme synspunkter”.

 

Som sædvanligt postulerede hun manglende civilcourage i samfundet og fra lærernes side, og påstår endda at man i tyske skoler ikke taler om holocaust.

En udtalelse som enhver der har siddet i skolebænken og ved dette tema ikke har sat ørepropperne i, ganske bestemt vil tilbagevise.

Knobloch havde ikke kun kritik, men også løsninger.

Således skulle der efter hendes mening tale flere ”samtidsvidner” i skoleundervisningen end hidtil.

  Holokaust Unterricht - Grösser
   
  Kanzler umgeben von Ratgeber - Zentralrat der Juden in Deutschland
  Kanzler umgeben von 'Ratgeber'

Det er os bekendt at der findes en særlig stamme der føler sig hævet over alting, men alligevel er det nyt for os, at dette også gælder døden.

Med umisforståelige ord forklarede Josef Kraus, formand for Lærerforbundet, at dette krav ikke var berettiget, og ”heller ikke bliver mere berettiget af at blive gentaget uden ende”.

Derpå opfordrede han Knobloch til at gøre sig bekendt med virkeligheden i skolesystemet inden hun kom med kritik.

Men også repræsentanten for Skolebogsforlagets Cornelsen sparede ikke på lydighedsnægtelserne, i det han påpegede overfor Knobloch at der allerede blev afsat mere end et halvt år af undervisningstiden udelukkende til dette tema.

Så meget som vi anerkender Kraus og Cornelsen-Forlagets civilcourage, vil vi alligevel gøre en indsats for at få vedtaget Knoblochs forslag.

Så kunne man f.eks. benytter matematiktimen til nogle tal-eksempler, eller biologitimen til at undervise i blåsyres kemiske reaktionsevne..

Om det var det som Charlotte Knobloch havde i tankerne betvivler vi dog.

I historietimen kunne man dertil stille spørgsmålet om hvorfor Jøderne lige fra deres begyndelse lå i strid med deres naboer og værtsfolk, og om dette nu virkeligt altid kun er naboen og værtens skyld.

 

Oversat fra den tyske blog Der Non Konformist- Deutscher Lehrerverband erteilt Charlotte Knobloch eine Abfuhr


Mehr:

[..] Ein Umstand, der Knobloch möglicherweise nicht aufgefallen ist. Dem Lehrerverband schon, so hieß es in der Netzzeitung außerdem „…Lehrerverbandschef Kraus wies auf die Problematik hin, überhaupt noch Zeitzeugen zu finden.

»Es werden von Jahr zu Jahr weniger«

Zudem frage er sich, ob man Leute, die das Ende der Nazi-Zeit als Kinder erlebt hätten, noch als Zeitzeugen gelten lassen könne…“.

Altermedia 01.05.07: FKA - Deutsche Lehrer weisen Charlotte Knobloch in die Schranken

Mitteldeutsche Zeitung 30.04.07 | Netzzeitung 30.04.07 | Hagalil Portait Charlotte Knobloch | Störtebeker- Netz 30.04.07 | Der Nonkonformist Vorseite

Relateret:

Balder Blog 12 marts 2010 - Psykisk voldtægt i England: Skolebørn i tårer; truet med tvangsfjernelse som led i 'holocaustundervisning'

Balder Blog 8 marts 2010 - Hillary Clinton benægter holocaust - Obama på tilbagetog, tyrkiske trusler og jødisk lobbyisme

Balder Blog 7 marts 2010 - USA: jødiske ADL argeste modstander af anerkendelse af tyrkernes armenske holocaust

Balder Blog 29 januar 2010 - Peter Eyre: Hvor mange andre holocaust har der været, og hvorfor bliver de ikke mindet?

Balder Blog 27 januar 2010 - EU: Morten Kjærum vil udnytte ‘holocaust undervisning’ til at fremme menneskerettigheder version EU

Balder Blog 21 september 2008 - Tyskland: Katolsk avis beskylder Jøder for angreb på ytringsfriheden

Balder Blog 14 februar 2008 - Frankrig: Sarkozy traumatiserer franske skolebørn med holocaustpropaganda

Skolebøger lyver - Falske holocaust påstande afsløret: i kvindeafdelingen i koncentrationslejren Mauthausen var der ikke kun 20 overlevende ud af 577 indsatte, men kun 9 dødsfald under de 577 indsatte. Altså en dødsrate ikke på 95 % men på 1,6 %. Ikke des to mindre kan påstande som denne (95% af lejrens indsatte døde) stadigvæk findes i østrigske skolebøger. Men nu har Dr. Roman Sandgruber, besluttet at sørge for de rette kendsgerninger kommer på bordet, "for ikke at levne angrebspunkte for den obskure hob af holocaust-benægtere". Med andre ord; Hvis ikke det var for revisionisterne, ville man bare fortsætte med at lyve..
Balder Blog 24 januar 2007 - Østrigsk avis indrømmer nu at regeringspublikation lyver om koncentrationslejren Mauthausen


Balder.org - Artikler om Holocaust, Zionisme, Judaisme, Jødisk Censur, Israel Lobby, forfølgelse, Revisionism, Holocaustbenægtelse


Print Post