Christopher Hitchens:

Ikke alle de monoteistiske religioner er helt ens, de er alle sammen baseret på de samme illusioner, de er alle sammen plagiater fra hinanden, men der er specielt én af dem der for tiden udgør en alvorlig trussel, ikke kun mod ytringsfriheden, men også mod en række andre friheder.

Og dette er religionen der indeholder den frygtelige trio af selvhad, selvretfærdighed og selvmedlidenhed.

Jeg taler om islamismen.

Nogle vil måske huske Christopher Hitchens fra muhammedkrisen.

Hitchens er en tidligere venstreorienteret der vendte 180 grader og sluttede sig til kampen mod islam og som siden også forsvarer Bush, de amerikanske neokonservative og Irak krigen...

Lyt til Hitchens' tale, der også indeholder en uventet drejning...

Christopher Hitchens on Free Speech You Tube link

 

 

Christopher Hitchens

Dansk Christopher Hitchens:

[...] Nu ved jeg ikke hvor mange af jer ikke føler sig voksne nok til at bedømme dette for sig selv, og føler at de har brug for at blive beskyttet mod David Irving’s udgave af f.eks. Goebbels' Dagbøger, hvorfra jeg lærte mere om det Tredje Rige end jeg gjorde af at studere Hugh Trevor Roper and A.J.P Taylor tilsammen da jeg læste på Oxford...

Historikeren Hugh Trevor Roper kunne vi høre og se i aftes i DR2 som kommentator i Hitlers krigere: Canaris - mesterspionen (1)

Hugh Trevor-Roper: "no praise could be too high for Irving's indefatigable, scholarly industry".

A.J.P Taylor: described Irving as "a patient researcher of unrivalled industry and success".

Aften efter aften sender DR disse udsendelser der foruden at fortælle os interessante ting om historie, skal sikre at jødernes lidelser og tyskernes umenneskelighed bliver fremhævet endnu en gang. Goebbels har ikke levet forgæves...

English Christopher Hitchens:

[...] Now I don't know how many of you don't feel grown up enough to decide this for yourselves, and think you need to be protected from David Irving’s edition of the Goebbels Diaries | II for example, out of which I learned I learned more about the Third Reich than I had from studying Hugh Trevor Roper and H.G.B Taylor combined when I was at Oxford...

Interessant ikke? At Hitchens med sine anti-muhamedanske, pro israelske og pro amerikanske holdninger kommer med sådan et udsagn?

Måske var det en ide at høre David Irvings forsvar for sin egen integritet fra mandens egen mund også, inden man fordømmer revisionismen og revisionisterne som en flok fantaster, ny-nazistiske idioter og antisemitter? Scroll ned på denne side


Hitchens forsvar for ytringsfriheden ville sikkert være anbragt undervisning for nogle debattører på Fyens Stiftstidendes netdebat, også uden at tage Christopher Hitchins bemærkninger om Irving med i betragtning:

Fyens Stiftstidende debattråd - Indland/Fyn: Lene E. giver køb på Jonni H.'s ytringsfrihed indledes således:

Indland/Fyn: Lene E. giver køb på Jonni H.'s ytringsfrihed

Justitsminister Lene Espersen (K) har accepteret en indskrænkning af ytringsfriheden i Danmark forud for et ministermøde torsdag, hvor de 27 lande lægger op til at vedtage EU's rammeaftale mod racisme og fremmedhad. Ifølge en centralt placeret diplomat i Bruxelles er Danmark et et af de få lan …

Almindelige danskere fra det yderste venstre ved psykolog og gammelkommunist Peter Storm til anti-indvandringsdebattøren Jon er helt parate til at begrænse ytringsfriheden og smide holocaust tvivlere i fængsel.

Rystende læsning, jeg troede trods alt vi havde en bred accept anggående ytringsfrihedens ukrænkelighed i den danske befolkning. Hvis man skal tage disse debattører på Fyens Stiftstidendes netdebat som repræsentative for den danske befolkning. (Storm ævler dog noget om at han 'tvivler')

Det er tilsyneladende overvejende Nationalsocialisterne i denne debattråd der ønsker ytringsfriheden håndhævet i denne forbindelse.

Enkelte anddre udtrykker tvivl angående forbud; men mest fordi de er bange for at forfølgelse kommer til at styrke 'benægtene'. En køn forsamling altså.

Med sådan en forsamling autoritetstro vatnisser og efterplaprende papagøjer hvis respekt for døde Jøder vejer tungere end deres respekt for levende menneskers liv og ytringsfrihed er det snart svært ikke at have forståelse for nationalsocialisternes udtalte anti-demokratiske holdnigner. Det viser sig nemlig at så godt som alle andre også deler disse antidemokratiske holdninger når det kommer til stykket. Forskellen er at Nazisterne ærligt bekender deres mangel på tro på demokratiet, mens de andre skjuler deres antidemokratiske sindelag bag et røggardin af moralskforargelse, der minder om muhamedanernes forsvar for ytringsfriheden under skyldig hensyntagen til sharialovene.

Den ellers så konsekvente debattør Jon, der til dagligt kæmper mod islamisering og religiøs indflydelse i offentligheden udtaler følgende:

25
Forbud er desværre nødvendigt, for verden er ikke ideel

Skrevet af JON for 16 dage siden [i dag er det 04-05-2007]

Ja, det er en svær balancegang. For det er simpelthen ikke til at fatte, at der er nogen, der kan få sig selv til at hævde, at holocaust ikke fandt sted.

Men der er altså flere og flere af slagsen, der hævder at holocaust ikke fandt sted, og derfor ER et forbud mod holocaustbenægelse nødvendigt.

Teoretisk set mener jeg, at det ikke burde gøres strafbart at benægte holocaust, for ingen burde benægte en sådan tragedie.

Men desværre er det blevet nødvendigt med et forbud, for verden er ikke ideel.

Der er desværre en del, der benægter holocaust.

Og det skal vi simpelthen ikke byde jøder at høre på.

Link til indlægget skrevet af Jon på Fyens Stiftstidendes netdebat

 

Fyens Stiftstidendes debattører og Nationalsocialister næsten enige...

Min ven Jon har med dette indlæg for mig noget overraskende afsløret sig selv som en sand antidemokrat.

Føj hvor er det en skuffelse. Forstå mig ret.

Jeg kan tilgive at mennesker er så uoplyste og uvillige til at informere sig på begge sider af holocaustgardinet der nu deler den vestlige civilisation at de hårdnakket holder fast i deres vildfarelser.

Men ligefrem at ville forbyde modstanderens synspunkter! Jeg brækker mig.

Vil de rigtige totalitære rejse sig?

Ja Jon, også dig min ven...

Peter Storm, fra dig havde vi ikke forventet andet, men det giver da bonus at du oven i købet udviser topmålet af hykleri ved at lade som om du 'tvivler' på om du ville gøre 'holocaust-benægtelse' strafbart.

Jeg er ikke i tvivl om at hvis vinden og folkestemningen skulle være dig venligsindet, det første danske Gulag ville blive til virkelighed på rekordtid.


Print Post