Nazisammenligninger er aktuelle disse dage, ikke kun i Danmark, men også i USA. Indvandringsmodstanden vokser nu også blandt almindelige amerikanere, og selv i de ellers så politisk korrekte medier som CNN høres nu ind imellem andre toner.

Men multikulturens vagthunde står på spring. For ca. en 14 dage siden blev en af USAs mest kendte og meget populære radioværter Don Imus fra CBS fyret på grund af hvad blev udlagt som en racistisk / sexistisk bemærkning om et næsten 100% sorte og efter sigende næsten lige så lesbisk basketballhold fra Rutgers.

Opdatering 10 maj CNNs Lou Dobbs: Udemokratiske kræfter presser globaliseringsdagsorden (Balder Blog)

Nu er det den kendte studievært Lou Dobbs fra CNN der er under beskydning.

Jødisk organisation kræver CNN vært Lou Dobbs fyret for Nazi sammenligning

Af Josh Gerstein
Staff Reporter ved The Sun
1 maj 2007

Lou Dobbs CNN

En jødisk gruppe kræver CNN’s åbenhjertig studievært Lou Dobbs fyret efter at han havde beskyldt forkæmpere for illegale indvandrere for brug af propagandateknikker brugt af Nazi-Tyskland.

"Sammenligninger med Nazister - specielt i denne tid - er afskyelige," sagde formand og administrerende direktør for det Hebraiske Selskab for Hjælp til Indvandrere [Hebrew Immigrant Aid Society] Gideon Aronoff i en pressemeddelelse i går.

"Mr. Dobbs har overskredet grænsen mellem ansvarlig TV kommentar og hans egen hate speech propaganda. At holde ham i æteren er en billigelse fra CNN’s side - hvilket er grunden til at vi beder CNN om at fjerne Dobbs fra hans meget offentlige platform."

I en udsendelse sidste uge fordømte Mr. Dobbs indvandrer støttegrupper for at fremstille handling mod illegale immigranter som en trussel mod udlændinge som bor legalt i USA.


Gideon Aronoff
Hebrew Immigrant Aid Society
Jewish groups support immigration invasion

"De kunne lige så godt arbejde for Hermann Göring," sagde Mr. Dobbs.

"Jeg mener, de kommer med så meget propaganda og forsøger at lede debatten, den nationale dialog på vildspor ved at tale om immigranter i stedet for illegale indvandrere, og legale immigranter. Det er totalt vanvittigt."

En talskvinde for CNN, Christa Robinson, svarede ikke direkte på kravet om at skille sig af med Lou Dobbs. Men, forklarede hun, hans udtalelser var henvendt mod dem der taler for at give opholdstilladelse til illegale immigranter, som f.eks. borgmester Gavin Newsom fra San Francisco.

'Lou Dobbs' forfærdelse var ikke henvendt til andre end til embedsmændene i San Francisco. Det var helt sikkert ikke meningen at andre grupper skulle føle sig krænket.

Mr. Dobbs brug af Nazi sammenligningen blev først rapporteret på The New York Sun's politiske blog, nysunpolitics.com.

Oversat fra The New York Sun 1 maj 1, 2007: Jewish Group Urges Firing Of CNN's Dobbs Over Nazi Remarks

Opdatering 10 maj CNNs Lou Dobbs: Udemokratiske kræfter presser globaliseringsdagsorden (Balder Blog)


Print Post