Venstreekstremistisk vold et større problem end højrefløjsvold. Det begynder langsomt at dæmre for politikerne. Marc Perera Christensen er træt af Enhedslistens spil for galleriet

Vi har ikke hørt ret meget fra Dansk Front siden det lykkedes rødnazisterne at nedlægge deres hjemmeside, men fugl Fønix har igen rejst sig, og nogle Dansk Frontere har været vågne nok til at registrere en interessant debat i Århus byråd den 18 april 2007.

Marc Perera Christensen - Konservative Århus
Marc Perera Christensen
[..] Også kigge på den venstrefløj der er fuldstændigt sindsyg i Århus
Jeg synes vi skal have kortlagt hvad der er af voldspsykopater på venstrefløjen der er ved at planlægge diverse angreb på privat ejendom [..] hjernedøde unge mennesker som vi har set tordne rund i København [..] Det skal da da også kortlægges, det skal vi da også slå benhård ned på..
[..]
Vi vil gerne lave en evaluering, men så skal evalueringen laves på alt ekstremistisk vold...

For første gang i mit minde hørte jeg nogle politikere, ikke mindst den konservative Marc Perera Christensen tage bladet fra munden og give det parlamentariske front end for venstrefløjsterroristerne råt for usødet.

Men gå i det mindste ikke glip af Marc Perera Christensens svada som svar på Keld Hvalsø Nedergaards traditionelle hykleriske sludder om den berømte 'stigende højrefløjsvold', som kan høres for sig selv download 1 MB Mp3:

Dansk Front artiklen hernede forklarer sammenhængen og taler for sig selv.

Billeder, kommentarer og formatering indsat af Balder.

Hør hele byrådsdiskussionen her:
mms://streaming.aarhus-m1.dk/byraad-asf/asf/18_04_2007/0518042007.asf

************************************

 

ENHEDSLISTEN TIL GRIN I AARHUS BYRÅD

Enhedslisten har det med at kaste med brosten, selvom de bor i glashus, og da de tilmed begyndte at lege indignerede modstandere af politisk vold, førte det til farceagtige krumspring på gårsdagens møde i århus Byråd. Enhedslistens Keld Hvalsø Nedergaard benyttede sig af den nylige episode ved Sølystgades beboerhus (se mere om den i Kortnyt) til at forsøge at presse bystyret til at skærpe indsatsen mod det, de kalder ”højreekstremistisk vold”. Dette lokalpolitiske afpresningsforsøg mødte bestemt ikke den imødekommende reaktion, som Keld Hvalsø havde forventet, idet de borgerlige partier alle vendte sig skarpt imod det, som de kaldte et simpelt medie-stunt fra Enhedslistens side.

Den konservative Marc Perera Christensen rettede omgående et hårdt angreb mod Keld Hvalsø Nedergaard:

- Konservative tager på det kraftigste afstand fra vold - uanset om den er højre- eller venstreekstremistisk. Men hvis vi skal tage afstand fra noget, er det al slags vold - også indvandreres overfald på grønlændere, og sindssyge venstreorienterede ekstremister, der tager til København med toget for at nedbryde hovedstaden.


Rabih Azaz Ahmad - Radikale Venstre
fmd. Multikulturel Forening Aarhus Palæstinenser

På trods af den klare tale i Århus byråd valgte Århus Stiftstidende at bringe et foto af en bedrøvet indvandrer med hoved mellem hænderne og følgende billedtekst:

»Da jeg stod med kniven på struben, var jeg bare så bange. Jeg troede, at jeg skulle dø, fortalte den 23-årige Abdi til Århus Stiftstidende i 2005. I aftes diskuterede byrådet indsatsen mod blandt andet racistisk vold. Foto: Jens Thaysen«

Man må sige det er noget af et hån al den stund indvandreres knivoverfald synes at være næsten daglig forsidestof på landets aviser, og de ekstreme voldsudgydelser under SIAD demonstrationen ved Gellerup frisk i hukommelsen. Indvandrerens knivshistorie uddybes eller linkes for så vidt jeg kunne finde ud af intetsteds i forbindelse med artiklen.

Og hvis vi skal kortægge noget, skal vi også kortlægge Enhedslisten og deres medløbere af voldspsykopater, der måske planlægger angreb i Århus. Nej, vi vil ikke lægge stemmer til Enhedslistens korstog.

Dansk Front har som bekendt været de første til at dokumentere, at Enhedslisten plejer omgang med den hårde kerne i det autonome miljø, og det lader til, at vores arbejde er ved at bære frugt. Den tid, hvor Enhedslisten kunne foregive at være for gode til at have den slags venner, er ved at være forbi.

Dansk Folkepartis’ Niels Brammer støttede udtalelsen, idet han påpegede, at det er Enhedslistens venner i BZ-miljøet, der bruger vold, og han kunne ligeledes berette om nogle af de overgreb, som Bz’erne havde påført medlemmer af Dansk Folkeparti under den seneste valgkamp.

Også de konservative har oplevet direkte hærværk begået af venstreekstremister.

Disse beretninger om venstreorienteret voldsdyrkelse når kun sjældent ud i medierne på trods af, at de i stadig stigende grad bliver gjort gældende i dansk lokalpolitik, når den drejer sig om indvandrerkritik.

Det ser ud til, at Keld Hvalsø må finde sig en anden politisk strategi. Hans venner i det venstreekstreme miljø gør det svært for ham påtage sig rollen som ren og skær bekymret lokalpolitiker i fremtiden.

Kilde: Århus Stiftstidende 19 april 2007

Redaktionens opdatering:

Byrådsmødet ligger på nettet som lydfil. Gå ikke glip af den radikale Rabir Azad-Ahmad påstå, at fremmede kvinder ikke tør gå med tørklæde, de konservative afsløre at kommunens kampagne mod ulovlig ekstremisme misbruges af EL mod regeringen (nøjagtigt som Dansk Front i sin tid forudså) og Keld Hvalsø vrøvle generelt:

Fra Dansk Front: Enhedslisten til grin i Århus byråd

© 2007 Copyright www.Danskfront.dk Artiklen er Copyright Danskfront.dk Det er tilladt at citere materiale fra sitet så længe kilde og URL (http://www.Danskfront.dk) tydeligt angives.

Hør hele byrådsdiskussionen her (wma)
mms://streaming.aarhus-m1.dk/byraad-asf/asf/18_04_2007/0518042007.asf

Århus byrådsmøder


Print Post