Den militante jødiske kamporganisation JDL på dansk 'Den Jødiske Forsvars Liga' som de fremmødte bøller tilhørte, står bogført hos amerikanske efterretningstjenester som den næst mest voldelige terroristgruppe i USA.


Paul From - CAFE
Canadian Association for Free Expression
“Zionist terrorism has got to stop. Whether it is assassinating Arab leaders in the West Bank and elsewhere, or assaulting and intimidating supporters of free speech, it has to be resisted if civilized society is to prevail.”

Her en oversættelse af artiklen.

Af Marc Lemire

Den Canadiske menneskerettigheds-aktivist Paul Fromm overfaldet af medlemmer af den jødiske terrororganisation Jewish Defense League [ofte forkortet til JDL].

Toronto -

Den canadiske ytringsfriheds forkæmper Paul Fromm blev i går den 19 april 2007 overfaldet under en høring på Lærer-Kollegiet (College of Teachers) i byen Toronto i provinsen Ontario, hvor Kollegiet er i gang med høringer angående forsøgene på at inddrage hans bestalling som lærer, begrundet i en serie politisk motiverede beskyldninger [fra jødiske organisationer].

Han mødte op til høringen om morgenen, for at finde 10 bøller fra Jewish Defense League der stod og ventede med israelske flag og de sædvanlige skilte med fornærmelser.

Så snart JDL bøllerne genkendte Fromm satte de angrebet ind. From stod fast, maste sig forbi dem og gik ind i elevatoren. To af voldsbøllerne tvang sig derefter adgang, og to politibetjente fulgte med.

Så snart dørene blev lukket forsøgte en af de jødiske bøller at kvæle og vælte Paul Fromm. Politiet greb ind med det samme og trak JDL bøllerne fra Paul Fromm. En af politimændene blev lettere såret.


Jødisk Liga nr. 2 på FBI's terrorliste

De to JDL bøller blev arresteret af Metro Toronto politiet.

Fromm kom uskadet fra episoden og ved den efterfølgende høring repræsenterede Paul Fromm sig selv som det blev beskrevet 'med værdighed og mod'. Han forklarede tribunalet hvad der var sket og medlemmerne trak sig tilbage i en halv time.

Under afbrydelsen gav Paul From et emotionelt og indsigtsfuld interview til den Canadiske avis Globe & Mail. Len Rudner fra det Canadiske Jødiske Kongres overværede høringen siddende i høringslokalet.

Høringen fortsætter..

 

FPP: JDL Thugs Attack Paul Fromm

Lidt mere info hos American Free Press: Mainstream Mum on Jewish Terror Attack

David Duke: Free Speech Hero Attacked By Zionist Thugs

 

 

Medierne


Robert Faurisson

Dem de andre ikke vil lege med

På sygehuset efter livstruende overfald i Paris.

En jødisk organisation påtog sig skylden.

Udsat for otte overfald samt konstant retsforfølgelse og chikane.

Og det her er hvordan medierne introducerer et overfald på et uskyldigt menneske begået af fanatiske Jøder fra en yderliggående organisation..
På samme måde som i Danmark præsenteres ofret først på den mest nederdrægtige metoder inklusive rygter og anklager før man nævner angrebsmændene; 'aktivister' , 'unge', 'demonstranter'.

Sådan er retstilstanden i snart det meste af den vestlige verden. Så længe nogle i egne rækker åbenbart synes at det er rimeligt i orden så længe ofrene er nogle der er beskyldt for nazisme, anti-semitisme, eller som i Paul Fromms tilfælde er advokat for sådanne personer, eller hvis angriberne er Zionister, er det intet under at vores frihed bliver mere og mere begrænset.

Vi må aktivt insistere på ret til ytringsfrihed, personlig sikkerhed og upartisk behandling af retsvæsenet til alle, inklusiv nazister. Men rund om kring lægges der op til en glidebane der kun kan ende i selvtægt.

 

Activists confront controversial educator

Demonstrators charged as scuffle erupts over ex-teacher tied to white supremacists

JILL MAHONEY

EDUCATION REPORTER

A former teacher linked to white supremacists was targeted yesterday by a small group of activists in a confrontation that ended with scuffling in an elevator and assault charges against two demonstrators...........

20 april 2007 The Globe and Mail

Heilende Jøder - Jewish Defense League - JDL Den jødiske Forsvarsliga
Heilende Jøder fra Jewish Defense League
Næst mest aktive terrorgruppe på FBI's liste

Paul Fromm blev fyret fra sin lærerstilling uden at der havde været nogen kritik af hans undervisning og uden at have været beskyldt for at have brugt sin stilling i politisk øjemed. Fromm har tvært imod været rost af Robert Lee hovedansvarlig for undervisning i Peel Ontario som 'en eksemplarisk lærer', og har gentagne gange modtaget udmærkelser for sit arbejde.

Paul Fromm er bl.a. beskyldt for:

At have oprettet organisationer der promoverer 'overbevisninger og værdier der står i modsætning til principperne for multikultur og tolerance'.

6 års jødeforfølgelse - Hadkampagne fra Canadian Jewish Congress and the League for Human Rights of B’nai B’rith (ADL): Mainstream Mum on Jewish Terror Attack.

 


Paul Fromm er en canadisk menneskerettighedsaktivist og formand for organisationen Canadian Association for Free Expression, (CAFE)

5 april 2007 - JDL mistænkt for brandattentat mod Neturei Karta synagoge, i Monsey, New York.

A fire deemed sus picious destroyed a New York suburban synagogue of an anti-Zionist Jewish group heavily criticized for attending a conference last year where participants debated whether the Holocaust occurred.

Haaretz 5 april 2007: Synagogue of New York Rabbi Friedmann who attended Iran revisionist conference destroyed by fire.

Rabbi Friedmanns fire børn smidt ud af Torah skole fordi han også deltog i konferencen i Teheran [tysk] Læs

Balder Blog 11 december 2006 Rabbiner Friedmann advarer mod strategisk misbrug af Holocaust.

JDL's tidligere leder Irv Rubin døde i fængsel under mistænkelige omstændigheder. Han var blandt andet mistænkt for at stå bag et bombeattentat mod den fænglede revisionist Ernst Zündel, der formodes at skulle tilbringe resten af sit liv i et tysk fængsel for at sige noget mange Jøder ikke kan lide at høre...

Former U.S. JDL chairman Irv Rubin boasted of having a hand in the 1995 arson attack on the home of Toronto publisher Ernst Zundel that did $400,000 damage.


Print Post