Intimidering og slet skjulte opfordinger til vold og hærværk.

Den ekstreme venstrefløj der har styrer slaget i forbindelse med det forhenværende ungdomshus har lagt nogle beskeder på nettet der ikke er til at misforstå.

Opdatering: Igen i nat blev transportfirmaet 3x34 udsat for brandattentat fra støtter af Ungdomshuset. En bil udbrændte - og de ansatte modtager dagligt trusler. Ekstra Bladet fredags 9 marts 2007 Autonome hærger firmaer

Opdatering: Det ser ud til at Kasper Jakobsen, i hvis navn ruthsvenner.dk er registreret har fået kolde fødder. Mens han blev interviewet af Ekstra Bladets Morten Brun blev siden lukket. Hærværk mod transportfirma. Se nederst i indlægget.

På hjemmesiden www.ruthsvenner.dk offentliggøres en liste med navne og adresser på firmaer der har assisteret ved nedrivningen af den kommunistiske kommandobunker. Fundet via www.kickme.to/fdn


Hjemmesiden er registreret hos DK hostmaster den 6 marts 2007

Ruths Venner - vi holder øje med Jer....

Vi bringer her en oversigt over alle firmaer der på den ene eller anden måde er involveret i nedrivningen af Jagtvej 69. Vi vil dokumentere med billedmateriale hvor dette er muligt.

Resultatet
Klik for Firmaetes hjemmeside - Lastbiler fra Firmaet 3x34 brændt af
Lastbiler fra Firmaet 3x34 brændt af

Hvis der på et tidspunkt vil blive forsøgt påbegyndt et byggeri på grunden, vil vi selvfølgelig også dokumentere dette, og ligeledes præsentere alle medvirkende firmaer på denne side.

De udover registreringsoplysningerne (der meget vel kunne være et skalkeskjul) anonyme rødfascister fra ruthsvenner.dk prøver at dække sig ind mod evt. juridiske konsekvenser med denne formulering:

Vi fralægger os alt ansvar vedrørende skader på firmaer der præsenteres på denne side - vi udfører fagligt arbejde, og vores mission er udelukkende at opfordre til boykot af firmaerne og advare folk mod at tage arbejde i de omtalte firmaer.

VI OPFORDRER UDELUKKENDE TIL EN BOYKOT AF DISSE FIRMAER - IKKE VOLD, HÆRVÆRK ELLER ANDRE TING DER LIGGER UDE FOR GÆLDENDE DANSK LOV!

Ja og det skal få os til at tro at dette ikke skal forstås som en opfordring til vold og hærværk, der jo er kommunisternes kendetegn.
Nederst mere om allerede udført hærværk og links.

Ruth Evensen, Adam Kortzen, alias Sætter, Brian Skov Nielsen, Karl Marx
Den Frelsende Engel Ruth

Hvor det sekulære Danmark lod sig overrumple og afvæbne af en rødfascistisk mafia med tilhørende terrorbander der i praksis kontrollerede en hel bydel, formåede den troende Ruth at sætte en kæp i hjulet.

Ruth Evensen fortjener en frihedspris. Hun tog konsekvensen og fjernede voldspskykopaterne fra helvede fra den hårdt plagede bydel. Et lille skridt for de Kristne, og et stort skridt for Danmark.

De voldssympatiserende Nørrebroere virker på mig som de bedste eksempler på et myopisk provinsielt og selvcentreret folkefærd. Ude af kontakt med virkeligheden og uden af stand til at forene logik og moral.

Det berømte "sammenhold" og harmonika-sørgemusikken virker som tomme gebærder udført af en flok hjernevaskede zombier, der ikke har protesteret da den selv samme flok af marxistiske agitatorer fik deres bydel oversvømmet med u-landenes fødselsoverskud, knivstikkeri, voldtægt, etniske husspektakler og kioskvoldtægter.

Men nu er det lige pludseligt frygteligt at en kristen forening slår sine porte op her på pladsen hvor det røde SA korps regerede og rekrutterede bland unge mennesker, hvor erfarne voldsrotter stiller sig til rådighed for uskyldige ansigter der skal formidle budskaberne til medierne og offentligheden udadtil.

Det marxistiske gruppepres, fællesmøder og gadejustits og eftergivenhed fra myndighederne overfor den røde kriminelle pøbel, har præget en hel bydel i årevis.

Som min helt John Schmidt plejer at sige:

Vi skulle have ryddet den rotterede for længe siden!

John Schmidt - Ryd Ungdomshustet
Order to go!

Og for kreative unger uden terroristiske ambitioner havde man nok fundet en løsning. Alt det andet er krokodilletårer.

Jeg afgiver mig som regel ikke med skadefryd.

Men i dette tilfælde skammer jeg mig ikke over at være særdeles opstemt over at rottereden er ryddet.

Jeg er lidt ked af at nogle gadegøgler, scenekunst, og klip og klistre værksteder er røget for de almindelige brugere. Men disse menneskers problemer kunne have været løst på almindelig kommunal vis.

Det drejer sig for de røde om at have et autonomt retsløst kommunistisk område hvorfra de kan dirigere tropperne uden at vække for meget mistanke. Det minder om partisaner der skjuler sig under civilbefolkningen ved at spejle klædedragt og vaner..

Og stakkels gamle bruger hvis verden nu bryder sammen fortjener ikke meget mere end hån, fordi det er alle disse grædekoner der har ladet det ske at aggressive politiske terrorister fik en næsten total magt over et område.

Vi må få vores politikere til at kræve at der oprettes et EU organ for overvågning af disse venstreekstremister og deres foruroligende internationale netværk, oplysning på skolerne om den reelle kommunistiske fare kommunistisk propaganda i en børnevenlig indpakning udgør for samfundets fortsatte stabilitet.

Undervisning i Gulags historie, og pligtlæsning af Solshenytzins bøger mm.

Det kommunistiske spøgelse er langt fra død i nu.

Og hvis man forsvarer kommunismen, så okay. Men hvordan kan man forsvare den politiske vold der traditionelt begås af kommunistisk inspirerede organisationer? Og jeg mener ikke blot det der sker på Nørrebro, men også alt det andet for den store offentlighed usynlige, deres personforfølgelse, overfald på møder, voldelige moddemonstrationer, Internetterror, infame bagvaskelseskampagner? Der findes rigeligt underbelyste emner af denne karakter bare på denne blog.

Jeg håber "det officielle Danmark" regeringen, politi og de muhamedaner-venlige betonhoveder fra PET begynder at indse sagens alvor, og begynder at bekæmpe disse internationale netværk, der nu også er begyndt at danne skole for de i forvejen kamphungrende anden generations indvandrere der til dagligt udgør den største fare på Nørrebro.

Først tog de nazisterne, derefter de nationale, og nu brænder de din bil og bydel af

Det begyndte med fakkelvagter foran enkelte nazister's huse, derefter overfaldt man konsekvent almindelige utilfredse borgere der ønskede at protestere mod indvandringen og tilnærmelse til muhamedanske normer.

Man overfaldt folk under fredelige demonstrationer, efter offentlige møder, partikongresser og på deres bopæl.

Man hængte billeder op rund omkring patrioters bopæle og arbejdspladser med billeder, navn adresse og overskriften "Kend din lokale Nazist", man ringede til arbejdspladser og oplyste om folks tilknytning reel eller opfundet til diverse foreninger.

Man nedlagde hjemmesider med hacking og DOS angreb, ringede til webhoteludbydere med "oplysninger" om deres klienter.

Med velorganiseret bistand fra udenlandske kommunister.

Nu besætter man så danske ambassader i udlandet, brænder gader af i det indre København laver hærværk for millioner.

I TV viser rødfascisterne, hvad enten de gemmer sig bag en nobel facade og en masse udenomssnak som Knud Foldschack, Michael Rothstein, Rene Karpantschof og hele hæren af repræsentanter for ungdomshuset, forældre til Ungdomshusets rødfascister, Enhedslistens parlamentariske stalinister, hvordan de mener verden er indrettet.

Og lad os ikke glemme de over-ivrige gammelkommunistiske fossiler fra fagbevægelsen og relaterede organisationer der mente at skulle profilere deres solidaritet med voldsanarkisterne på TV skærmene med henvisning til forskellige arbejdslovs paragraffer og lignende amatøristiske sabotageforsøg.

De fik deres fem minutters berømmelse i Dansk TV.

Og de er skyldige. Allesammen. Journalisterne, fredsstifterne, organisationsfolkene. De har forrådt demokratiet og stillet sig selv skulder ved skulder med en bevægelse der under dække af at varetage ungdommens interesser udviser en slående lighed med Hitlers SA.

Man skal høre på truslerne og indse at det er vores fejl. Volden er kun en forventelig og retfærdig reaktion som det undertrykkende kapitalistiske samfund selv er skyld i.

En trusselskultur er ved at vinde accept, og mikrofonholderne fra begge TV kanaler bakker entusiastisk op om konceptet og deltager i det.

Den ene uforskammede studievært prøver at overgå den næste i kreativitet når det gælder om at finde måder hvorpå man ustraffet kan kæmpe på rødfascistiske side, ved udvælgelse af interviewofre, selektiv kameraføring, og en lang række andre tricks og manipulationer.

Jeg har nu studeret timevis af optagelser fra både DR og TV2, og i alt det materiale er der utrolig få "aktivister" der er vist sådan de kan genkendes, medmindre de selv har indvilliget i at udtale sig til kameraet.

Dette kan ikke være andet end en bevidst politik fra TV krysterne der ikke undlader en eneste lejlighed for at vise samtlige deltageres ansigter når der en sjælden gang skulle være en nationalsindet demonstration.

Ruth Evensen behandles som en spedalsk af de glatte populistiske nyhedsværter

Når Ruth Evensen interviewes behandles hun som en spedalsk, og man holder sig ikke for god til i et evigt moraliserende og kulørbekendende tonefald om hun dog ikke kunne, skulle, nej burde give efter for presset. De smil Ruth får tilbage for sit sobre optræden er ådselsædernes æresløse ulvesmil.

Og selv om jeg må vandre i Dødsskyggerness Dal, så vil Herren dække mit bord i mine fjenders påsyn... [husker jeg]

For mig at se er det Ruths milde modstand der gør hende til en vinder af denne kamp. De voldelige rødfascister, og deres opportunistiske medieheppekors facade krakelerer.

Ruth viser troens magt i sin mest positive gestalt i denne sag. Om der ellers skulle være andet kritisabelt i hendes Kristendom som man hele tiden får at vide mellem linjerne fra TV oppiskerne eller hendes praktiske virke her på jorden spiller ingen rolle i den sag.

Hvor er ordet "venstreorienterede", eller "venstreekstremister" i nyhedsdækningen?

I hele TV dækningen er ord som "venstreekstremister", eller "venstreorienterede" helt fraværende.

Det er "unge", "aktivister", og de voldelige er "ballademagere" der ikke har tilknytning til ungdomshuset, ja nu er man begyndt at være så kreative til at påstå at tyske Nazister deltog i kampene! og selvfølgelig er Nyhedsavisen med på vognen med at sprede rygtet.

Hvis der sker noget ved en national liberal demonstration, så tales der ikke om "ballademagere" der "ødelægger det for de andre" fredelige og retfærdige demonstranter...

Nej, så er det "nazister" mig her og "højre-ekstremister" mig der, i et væk.

At begge TV kanalerne har været loyale håndlangere for rødfascisterne, har videregivet deres opfordringer til at møde op på bestemte tidspunkter, videregivet rødfascisterne's beklagelser over politibrutalitet og talt kommunisternes sag i et væk.

TV på rødfascisternes side

Just say no to DR & TV2

Og man har ikke en gang gjort sig store anstrengelser for bare at fremstå som neutrale medier som man må kunne kræve i den slags situationer. Begge TV kanalerne har været deltagere i krigen, på rødfascisternes side.

Jeg foreslår at de næste antikommunistiske demonstrationer bliver afholdt foran TV2 og DR's bygninger og afdelinger, i stedet for i Gellerup, på Nørrebro eller i Voldsmose.

Det er her de allerfarligste folkefjender holder til, det er her heppekoret for såvel de voldelige anarkistiske voldsbander som for de muhamedanske kolonister er mest udslagsgivende.

Her lidt mere fra kickmeto/fdn :

Ungdomshuset er kommet til himlen

Hist hvor Jagtvej slår en bugt,
lå et ungdomshus så brugt.

Pist væk er den fæle lugt,
af uromagere på flugt...

Læs resten af denne smukke afskedssang hos Morten Sørensen

Flere større firmaer er udsat for så voldsom hetz i forbindelse med nedrivningen af Jagtvej 69, at de frygter for medarbejdernes sikkerhed. Det skriver Politiken.dk.

Vi har fået totalskadet to biler, hvor ruderne er smadret, dækkene er skåret op, og der er blevet hældt syre ind i kabinen. Andre 3-4 biler har fået knust ruder, siger Brian Hetland, som ejer Hetland VVS & El, til Politiken.dk. Fra DR's hjemmeside

Her kan ses de hjemmesider som de autonome benytter til, at organisere deres hærværk:

http://www.ruthsvenner.dk/
http://anarcho.dk/anarkiforum/view.php?id=3250
http://anarcho.dk/anarkiforum/view.php?id=3245
http://anarcho.dk/anarkiforum/view.php?id=3184
http://aktivist.nu/forum/viewtopic.php?t=1053

 

Opdatering:

To lastbiler fra flyttefirmaet 3x34 Transport sat i brand i nat. Firmaet vil ikke længere deltage i rydningen af Ungdomshuset.

Det medførte i første omgang, at firmaet modtog trusler mod 3x34 Transports vogne, materiel og personale. Også truslerne har firmaet politianmeldt.

I nat blev truslerne til handling. Ukendte gerningsmænd satte ild til lastbilerne på parkeringsanlægget ved firmaets hovedkontor. Via FDN, læs mere i Politiken

Hetland VVS & EL

Hetland VVS & EL: Vi har fået totalskadet to biler, hvor ruderne er smadret, dækkene er skåret op, og der er blevet hældt syre ind i kabinen. Andre 3-4 biler har fået knust ruder, siger Brian Hetland, som ejer Hetland VVS & El, til Politiken.dk. Læs mere DR Nyheder Indland

Update: Balder Blog September 2 2007 - Red Fascist Anarchists in Copenhagen once again set city streets on fire

Ungdomshuset - Copenhagen AFA left wing extremists in the foreign media:

Der Spiegel | CNN | BBC | Aftenposten | Aftonbladet

 


Print Post