Spild ikke jeres til med at besvare indlæg på Oles og Aminas Sæbekasse, for humor og selvironi er ikke i høj kurs der. Opdateret med video længere ned (Titlen af indlægget er ændret 18/12/09)

Humorforladte café latte satanister

Jeg havde en lille kommetar til et indlæg på sæbekassebloggen hvor danske højreekstremister nævnes i forbifarten, hvilket inspirerede mig til følgende:

Satanist Humanist

Amina Olander Lap

Den falske Satanist læser religionsvidenskab på Ålborg universitet.

Ak ja ak ja, de højreekstemister..

Så længe sandkasse Amina gør sig så ubehjælpeligt til grin på TV som hun gjorde i programmet med Tove Fergo for ikke så længe siden, har højreekstremisterne frit spil..

Prøv nu ved Satan at blive en smule seriøs venner.

Balder

Det var den 25 februar, men kommentaren blev aldrig vist på bloggen.

Kommentaren var indrømmet, mere godmodigt drilleri end en seriøs reaktion på artiklens generelle indholdt. Artiklens forfatter, Ole Wolf er Aminas partner på sæbekassebloggen og må man formode, i den sataniske dobbeltseng.

For at spare andre for at ulejlige sig med tilsvarende initiativer mener jeg det var godt lige at sætte fokus på disse nyreligiøse tumber.

Fra Deadline Martin Breum Tove Fergo og Sæbekasse Amina den 28 december 2006

Amina Olander Lap:

Den moderne satanisme er en ateistisk moderne rationel filosofi som afvisen enhver form for religiøsitet.

Vi tror derfor hverken på guder, djævlen eller andre åndelige ting.

Når gud bliver sat højere end mennesket bevæger vi os væk fra Humanisme og moderne livssyn.

Tove Fergo Tove Fergo

... Hvorfor kalder du ikke din forening for humanistisk forening i stedet for?

Nå ok.. Man tilbeder den moderne gud "Humanismen" og "det moderne livssyn".

Ja, jeg skal lige lade den åndelige dybgang synke ned..

Amina Olander Lap; mon ikke der er nogle svenske gener begravet et sted?

Det forklarer måske det mutte humorforladte sure indtryk djævletilbederen efterlader seerne med. Amina vil ikke stå ved sin tilbedelse men erklærer sig som tilhænger af en af de mest (ny)religiøse massebevægelser vi endnu har set "humanismen".

Som Judas Iskariot forrådte Jesus, forråder Amina de ægte satanister, som var meget lidt lige disse skabshumanister, der blot bruger satanismen som en moderigtig forklædning for traditionelle marxistiske synspunkter.

Tove Fergo:

Du synes det er en god egenskab at elske sin næste?

At hjælpe den svage, at vende den anden kind til det forstår jeg....

Hvorfor kalder du ikke din forening for humanistisk forening i stedet for?

Tove Fergo satte satanistinden (venstrefløjseren) Amina kærligt men effektivt til vægs, både med sin blide udstråling og sin sammenhængende rationelle argumentation. En skarp kontrast til den sammenbidte femteårsstudent.

Erwin Neutzky Wulf Erwin Neutzsky Wulf

Bevægelsens åndelige leder.. Blandt proselytterne er bl.a. Seidenfaden og Fakkel Rune.

Det var bemærkelsesværdigt at Tove Fergo så ud til at vide mere om satanismen og dens historie end Sæbekasse Amina.

Hvis satanisterne mod forventning efter Amina Olander Laps lidet overbevisende optræden i TV har fået mange nye medlemmer, er det nok ikke på grund af Aminas evner som debattør..

Sjovt nok var det sæbekassedamen der virkede som den mest religiøse, og den kristne Tove Fergo som den rationelle i denne "debat". [Jeg skriver debat i anførselstegn, for man kunne også kalde det for en terapeutisk behandling.]

Fem stjerner for Tove Fergo som på sand kristen vis og med behørig respekt og en varm kærlig udstråling satte den frustrerede "satanist", der ikke er satanist alligevel, til vægs.

Hvis Amina Olander Laps intellektuelle evner er repræsentative for resten af "bevægelsen", har vi vist ikke det store at frygte fra den side.

Havde der virkeligt været tale om en bevægelse med nye ideer havde jeg været tilbøjelig til at smide fordommene til side og lytte til budskabet, men det her er simpelthen gammel vin på nye flasker.

Som mange unge der lige har opdaget den store verden udenfor far og mors trygge hjem er trangen til oprør mod det bestående større end evnen til at tænke selvstændigt.

Således byttes som oftest de gamle dogmer ud med nogle " nye", i stedet for at indgå i en vedvarende kamp mod ethvert dogme.

 

 

DR. Deadline den 28 januar 2007

Martin Breum med et satanisk udtryk i øjnene.

Satanisters og andre okkulte bevægelsers fantasifulde symbolik forsøges nu udnyttet
af traditionelle beton-marxister der søger et nyt publikum..

Sæbekasse Amina indrømmer for åbent skærm at de flotte symboler fra Tarotkortene og de konspiratoriske Pentagrammer og omvendte kors kun er staffage, da enhver henvisning til andet end den biologiske verden åbenbart opfattes som religiøst.

En ateistisk moderne rationel filosofi som afvisen enhver form for religiøsitet

En sproglig flueknæpper kunne sikkert finde et smuthul i denne formulering der kunne bruges som et forsvar for noget andet der ikke umiddelbart kan måles med videnskabelige metoder, men jeg tror nu det umiddelbare indtryk som citatet efterlader er dækkende for de overbevisninger som disse kulørte kommunister holder som rigtige.

 
  Fakler og magi
Bare børnene hygger sig

Religion er Opium for folket

Religion er opium for folket, sagde Marx, og åbenbart har opium være noget der til alle tider har tiltrukket rigtig mange folk.

Hvorfor så ikke tilbyde folket et alternativ, i form af en skal af den religiøsitet som det evigt opiumshungende folk længes så desperat efter, mixet med en sjat af den sunde marxistiske elixir?

Ideen var god nok, Erwin, Rune, Ole og Amina.

Det er udførelsen der er amatøragtig. You have blown your cover.

Opløs Satanistforeningen og start en ny, for det bliver svært at overbevise ret mange om at den mystikke visdom findes noget som helst sted indenfor dette samrend af amatør-okkultister.

 

Satanisme - Amina Olander Lap diskuterer med præsten Tove Fergo from Perspektiv on Vimeo.

Satanisme Amina Olander Lap under kyndig vejledning af Tove Fergo
DR Deadline 28 december 2006 - Vært Martin Breum
 

Sappho 2 september 2011 - ”Ord for ord, slag for slag”. Rune Engelbreth Larsen, selvtægt og satanisme (Katrine Winkel Holm - Med bidrag fra Neutzsky Wulff i kommentarsektionen - Samfundsdebat i sandkassen)

Opdatering: Uriasposten melder at Satans Amina stiller op for Enhedslisten i Ålborg

Uriasposten 18 november 2009 - Enhedslistens spidskandidat opdagede tilfældigvis ulovligt opsatte Kirkeasyl-plakater

Kristeligt Dagblad 28 februar 2009 - Jesus burde have sagt ja til Djævelen

Opdatering: Amina er stadigvæk sur....

Satanisk Forum

Re: Vedrørende Satanisk inspireret litteratur!

Indlæg af Sakhmet » 02 dec 2009: 'Du er jo til grin!'

Re: Vedrørende Satanisk inspireret litteratur!

Indlæg af Amina » 02 dec 2009

'Øh, så fordi en notorisk paranoid højreorienteret Nazi blog skriver noget grimt om mig, så er jeg til grin? Det ville sgu da ført have været pinligt, hvis de havde skrevet noget pænt!'

 

Svar: Nå da da Amina, gå vask din mund. Og jeg har da ikke en gang skrevet noget grimt om dig har jeg? Jeg synes du ser lidt sød ud, når du spiller fornærmet. Vi andre har da også pjattet da vi var mindre Amina! Nyd det så længe det varer.


Print Post