Den udmærkede blog Monokultur har en historie fra Kristeligt Dagblad om to angivelige medlemmer af det Britiske Nationale Parti der er under mistanke for at ville fremstille en bombe. Monokultur: Glædelig nyhed for islamapologeter

Robert Cottage en af de to anklagede i "bombesagen" var et meget aktivt medlem af det britiske konservative parti i 20 år inden han gik over til det Britiske Nationale Parti (BNP), som han kun nåede at være medlem af for at stille op ved et kommunalvalg, inden han blev eksluderet af BNP for excentrisk opførsel..

Det nævnes hellere ikke i medierne at hans kone, der advarede politiet stadigvæk er medlem af det Britiske Nationale Parti. Angående den anden anklagede i sagen den 62 årige tandlæge David Jackson har jeg ingen steder kunne finde påstande om hans eventuelle medlemskab af BNP. Jeg har kontaktet BNP for at få dette be- eller afkræftet, og regner med at få svar inden så længe.

Episoden blev under valgkampen udnyttet til det yderste af de Britiske patrioters politiske modstandere, med en smudskampagne mod BNP på trods af at Cottage på arrestations-tidspunktet ikke længere var medlem. Alligevel vand BNP en stor sejr.

Cottage havde ifølge sin advokat Alistair Webster været udsat for trusler om vold mod ham og hans familie da han i 2006 stillede op til byrådet for BNP.

Medierne som sædvanligt gør meget ud af Cottage's forholdsvis kortvarige medlemsskab af BNP og glemmer at fortælle at han var medlem af det Konservative parti i tyve år. Den "enorme mængde" ekplosive kemikalier viste til sidst at være begrænset til 4,5 liter brint-over-ilte, et helt lovligt kemikalie der bliver brugt af tandlæger til at blege tænder. Resten af det fundne "våbenarsenal"; nogle flitsbuer, luftgeværer og dragter mod radioaktiv stråling vidner mere om en sindsforvirret mands paranoide fantasier end end om en alvorlig trussel mod samfundet.

Mindre fokus på en kriminelles medlemskab af politiske organisationer var der også i sagen om den homoseksuelle massemorder Dennis Nielsen der kvalte og parterede 16 unge mænd i firserne var et yderst aktivt medlem af Labour relaterede voldelige splintergrupper som Anti-Nazi League.

Her en lang liste over afslørede kriminelle ofte højtplacerede medlemmer af de etablerede politiske partier. Her optræder bl.a. to af bl.a. (Labour) udenrigsminister Jack Straws familiemedlemmer. Hans søn Willian Straw blev dømt for handel med narkotika (blev forsøgt holdt skjult af Labour regeringen) og Straws bror blev dømt for et sexovergreb på en skolepige.

Resten af den lange liste med forbryderiske parlamentsmedlemmer og andre højtplacerede personer fra Labour, Konservative (Tories) og Liberal Democrats er rystende læsning og handler om alt fra narkotikahandel,til vold, svindel og sexovergreb. De Liberale Demokrater f.eks. ser ud til at have en særlig forkærlighed for valgsvindel. Flere end 15 medlemmer af dette parti blev ved flere seperate lejligheder dømt for denne forseelse.

BNP Website: Liars, buggers and thieves | Media attack BNP while Labour honours terrorists and criminals
BBC: Ex-BNP man 'wanted to shoot PM'


Print Post
Posted af Balder 19 Feb 2007 under Medierne , Terrorisme | | Direkte link | English Translation | Deutsche Übersetzung |