Holocaust-bedrag af 'pædagogiske grunde'

Frit efter Der Spiegel 29 januar 2007 Detektivarbeit gegen die Leugner af Jan Friedmann

Holocaust indpiskerne indrømmer:

Svindelbilleder bruges rutinemæssigt i "pædagogisk øjemed"

Det tyske blad Der Spiegel fortæller nu hvad revisionister har sagt i årevis; mange af de fotografier og filmoptagelser vi får vist i "historiske dokumentarudsendelser", skolebøger og holocaustindpisker hjemmesider er manipulationer; billeder fra andre sammenhænge bliver brugt pga. af mangel på autentisk materiale der er gruopvækkende nok til at bekræfte det billede af kz-lejrene som holocaustkultens interessenter ønsker fremmet.

Der Spiegel 29 januar 2007:

"Fotos fra nazisternes dødslejre bliver alt for ofte brugt som psykologisk shock-terapi - men de er ofte dårlig dokumenteret."

"Falske kildeoplysninger tiltrækker dog holocaust-benægteres opmærksomhed."

"Mindemonumentet Buchenwald forsvarer sig nu mod historiefuskere."

Er der nogen der ikke kan se ironien?

Officielle statsbetalte holocaust-fuskere bruger falske billeder for at bekræfte de jødiske forestillinger om holocaust (JVH).

Som forsvar mod "historie-fuskere" der har gjort opmærksom på bedraget fortæller man nu langt om længe lidt mere af sandheden!

Man indrømmer nu at grunden til at man nu trækker i land med nogle helt igennem falske vidneudsagn er at man vil imødegå revisionistiske påstande.

Langt om længe lægger "Gedenkstatte Buchenwald" nu 600 billeder fra lejren på nettet. Vi må gå ud fra at man under indtryk af de seriøst arbejdende løgnafslørende revisionisters ugendrivelige argumenter denne gang har gennemgået materialet med tættekam.

Der Spiegel: Maksimal effekt og pædagogiske virkning..

Det videnskabelige projekt der støttes af det tyske forskningsmiljø er en vigtig tilføjelse til den ritualiserede offentlige mindekultur:

Med "Fotoarkivet Buchenwald" kan Buchenwald-museet hævde at være den første der gør en kildekritisk billedsamling af kz-fotografier tilgængeligt for det store publikum. Ved hjælp af møjsommeligt håndarbejde dokumenterede videnskabsmændene hvor hvert eneste billede stammede fra.

Samlingen markerer en ny måde at omgås nazi-forbrydelsernes foto- og film-dokumentation:
Indtil nu stod for mange mindesmærker og medier den pædagogiske virkning i forgrunden.

For at opnå den maksimale effekt tog man det ikke så nøje med den videnskabelige udforskning af billederne.

Germar Rudolf - Offer for forfølgelse i Jødernes navn
Germar Rudolf
- Lectures on the Holocaust

Kemiker fængslet i Tyskland for at have analyseret materiale fra de angivelige gaskamre og for at have konkluderet at det var usandsynligt at disse rum var blevet brugt til at gasse mennesker i vha. Zyklon B..

Lidt længere henne i artiklen i Der Spiegel:

"I stedet for at oplyse, ifølge Volkhard Knigge, direktør af Gedenkstätte Buchenwald, har indtil nu "pædagogisk snak og moralistisk spin præget omgangen med historien. "

Der Spiegel kommer ind på revisionisternes kemiske prøvetagninger af gaskammer-væggene:

Løgnernes opfindsomhed skal ikke undervurderes

Løgnernes opfindsomhed..? Løgnernes undersøgelser kunne jo lige så godt have modsagt en del af revisionisternes påstande, men det afholdt dem dog ikke fra at foretage de undersøgelser, der selvfølgelig for længst burde have været udført af myndighederne.

Man kunne lige så godt sige:

Holocaust-lobbiens opfindsomhed for at fastholde gaskammer forklaringen skal ikke undervurderes:

Bl.a. har en 'ekspertgruppe' med deltagelse af vores hjemlige holocaust-forsker Mikkel Andersson lavet en ret kreativ "virtual Auschwitz model", hvor det man faktisk ikke ved om bygningerne erstattes med forskernes forestillinger. [Det viser sig at linket til denne pdf fil hos vho.org ikke virker. Mærkværdigvis findes artiklen ellers kun på to sider (I II) hvor der skal betales til Holocaust and Genocide Studies Online for at kunne se den banebrydende virtuelle efterrationalisering, som forskerne åbenbart ikke er interesseret i at udbrede til et større publikum, lige som EUMC der gemmer sine konspiratoriske protokoller i låste pdf filer der ikke indekseres af søgemaskiner! Der skal åbenbart ikke vækkes alt for mang sovende hunde ...]

Til gengæld bekræfter den virtuelle model en del ting der ud fra de faktiske beviser var svære at forklare..

De holocaust-troendes mangel af interesse for at foretage de kemiske og geofysiske undersøgelser der én gang for alle ville kunne lukke munden på den irriterende Professor Faurisson med sit evige "no holes no holocaust", må så til gengæld være motiveret med at man selv tvivler på om undersøgelserne ville bekræfte de påstande der udgør livsgrundlaget for holocaustkultens prædikanter og menigheder, eller er det bare en mangel på opfindsomhed?

Bekvemt undlader Der Spiegel at fortælle at udtagningen af disse prøver øjsommeligt blev dokumenteret ved hjælp af foto og video, og hvad de forseglede prøver der blev sendt til et anerkendt amerikansk analyseinstitut viste. Resultaterne viste ifølge revisionisterne at disse rum ikke kunne have været brugt som gaskamre.

Nutidig zionistisk propaganda

Wiesenthal Centeret - En zionistisk propagandamaskine
Løgne fra Wiesenthal Centeret forår 1991

Irak bruger tysk fremstillede gaskamre for Jøder. Klik for at se et større billede

Det nævnes heller ikke, at Auschwitzmuseet efter offentliggørelsen af revisionisternes resultater selv gentog prøvetagningen og analysen, og fandt endnu lavere værdier for det Zyklon B der angiveligt skulle være brugt der end der blev fundet ved revisionisternes undersøgelse

Bedraget fortsætter altså, selv om man nu har taget sig sammen til at opgive nogle af de mest iøjnefaldende historiske løgne, åbenbart mere af nød end af lyst.

Imens sidder kemikeren Germar Rudolf fængslet i Tyskland, netop for at have konkluderet at det var usandsynligt at de påståede gaskamre var blevet brugt til at gasse mennesker i.

Wehrmachts-udstilling afslørede løgne og forfalskninger

Den såkaldte Wehrmachts-udstilling der blev afholdt i Berlin for 6 år siden endte i skandale og måtte lukkes og revideres fra grunden, efter at kritikere havde påpeget alvorlige fejl i det anvendte billedmateriale. Formålet med udstillingen var at fratage tyskerne den sidste illusion om at den almindelige hær; Wehrmacht i modsætning til Waffen SS enhederne havde opført sig nogenlunde hæderligt under krigen.

Til dette ædle formål havde man anvendt billeder af grusomme handlinger begået af den Sovjetrussiske NKVD der blev tillagt tyske soldater. (95% af billederne var af ubestemmelig herkomst. Kun på halvdelen af billeder var soldaterne tyskere, de værste grusomheder på billederne blev begået af russerne)

Ak ja, bare endnu et led i det fortsatte psykologiske folkemord på tyskerne der fandt sin foreløbig kulmination ved udgivelsen af bogen "Hitler's Willing Executioners" hvor i forfatteren Jøden Daniel Goldenhagen påstod at Tyskerne har en genetisk defekt der gør dem til et "Tätervolk"; et "folk af gerningsmænd".

Der Spiegel fortsætter: Gruen mere virkningsfuld med større ligbunker

Det videnskabelige udvalg der under den midlertidigt skrinlagte Wehrmacht-udstilling undersøgte hvorfra forskellige billeder egentligt stammede fandt det samme foto i 5 forskellige billedarkiver med 5 forskellige billedtekster og forklaringer. Billedernes ægthed var overhoved ikke blevet efterprøvet af udstillerne.

Ved deres undersøgelser stødte forskerne fra mindesmærket også på nogle forfalskninger: Således tog DDR historikerne sandheden endnu mindre højtideligt end mange Vesttyske historiepædagoger.

De antifascistiske lagerforvaltere mente at de bunker af lig der blev fotograferet af amerikanerne ved lejrenes befrielse ikke var store nok til at illustrere forbrydelserne, især da man havde billeder af endnu større bjerge af lig. Således klippede de ganske simpelt billederne fra to ligbunker sammen for at gøre gruen endnu mere virkningsfuld.

Der Spiegel der i denne artikel bekræfter hvad revisionister har sagt hele tiden, slutter artiklen med et rituelt spark til de sandhedssøgere der nu igen tvinger holocaust-indpiskere og dokumenterede historieforfalskere til at ændre nogle af deres bedrageriske påstande og materiale:

Det begrundede håb hos forskerne : Den der åbenbarer et sådanne fuskerier og uoverensstemmelser styrker beviskraften af de mange autentiske dokumenter endnu en gang - og besværliggør professionelle holocaust-benægteres perfide håndværk.


GESCHICHTE MARKE WIESENTHAL
AuschwNoSmoke

Det oprindelige foto der viser nye ankomster i Auschwitz i maj 1944.
Fra Auschwitz Album 1978 (1st edition, Beate Klarsfeld Foundation, New York, 1978), photo No. 165.

AuschwSmoke
Kosmetisk forbedret version på Wiesenthal hjemmesiden:
Pludselig er der røg i baggrunden bag hegnsstolperne, pæle og nyeankomne.
Oprindelse af Wiesenthal foto direkte herovre: 2/3 ned på siden, klik på thumbnail foto: "Hungarian arrivals after the "Selektion" at "Auschwitz" | forstørret foto [Billederne er nu fjernet, linket er her kun dokumentation for bedraget].

En rejse på titusind mil begynder med et enkelt skridt

Lidt efter lidt kommer små brudstykker af nye sandheder og afsløringen af gamle propagandaløgne frem til overfladen.

Hvis man læser udenlandske aviser altså. Den jævne befolkning vil nok foreløbig skulle døjes med de sædvanlige løgne og fordrejninger i en snes år i nu. For man forestiller sig vel ikke at man sletter de gamle propagandafilm eller lader være med at sende dem. Den pædagogiske virkning af overdrivelsen skal ikke undervurderes..

Uanset Der Spiegels giftige spark til de revisionister der nu i årevis har bidraget til en mere sober og sandfærdig historieskrivning, om ikke andet ved presset fra den blotte tilstedeværelse af skeptikere, der bl.a. har resulteret i en reduktion af det officielle dødstal i Auschwitz fra 4 mio til 1,5 mio (nu endnu lavere) afsløring af utallige falske vidneforklaringer, dokumenter og billeder efterlader man kun med endnu mere tvivl.

Alle disse påstande man læser i aviserne om holocaust som "en af de bedst dokumenterede begivenheder i historien", skal man nu virkelig tro på det?

Er det derfor at en ganske traditionel kildekritisk undersøgelse af billeder først nu finder sted, mere end 60 år efter krigen?

Er det derfor at man endnu aldrig alvorligt har forsøgt at bevise gaskamrenes eksistens ved hjælp af kemiske undersøgelser, og at man aldrig har forsøgt at finde påståede massegrave der skulle huse millioner af lig ved hjælp af moderne teknikker, jordbundsundersøgelser og diverse scanninger?

Er det derfor at notoriske løgnagtige holocaust "vidner" som Elie Wiesel (Nobelpristager!) og Simon Wiesenthal aldrig er blevet draget til ansvar for deres løgne, og at vi stadigvæk forventes at tage deres mange (bevisligt) fantasifulde historier alvorligt?

Denne historie om de facto indrømmelse af revisionistisk kritik er nr. 2 efter vi i sidste uge kunne fortælle om kvindelejren ved Mauthausen der ifølge holocaust mytologien havde en dødelighed på 95 % mens dødeligheden i virkeligheden lå på 1,6 %.

Bordellet i Auschwitz

Siden så jeg igen ganske tilfældig en holocaust propagandaudsendelse; det har nok været DR, men jeg husker det ikke. Her hørte jeg for første gang fra "indpiskerside" om bordellet i Auschwitz.

En lang og omstændelig historie selvfølgelig der blev vredet på alle mulige led for at den dog skulle indeholde nogle beviser for tyskernes umenneskelighed; de stakkels piger der havde været tvunget til at arbejde der osv.

Jeg husker også for kun lidt længere siden at en kvindelig TV vært med foragt og indignation i stemmen og had i øjnene fortalte om den onde danske holocaustbenægter hjemmeside holocaust.nu, der "påstod at der både var swimmingpool bordel og bibliotek i Auschwitz.."

Det var helt klart at damen troede helt alvorlig på at den revisionistiske hjemmesides nazi-bagmænd bare havde opfundet påstandene; endnu en beskidt jødefornærmende nazistisk løgn.

Også her ser det ud til at indpiskerne har skyndt sig at komme med deres version af bordel, bibliotek og svimmingpool historien.

Det var så tre historier med essentielt det samme indhold, alle tre udvalgt ud af aktuelle nyhedsartikler; holocaustindpiskere der tilpasser deres historier en smule mere til virkeligheden, for ikke at være helt til grin overfor de uvidenskabelige charlataner til holocaust-benægtere...

Det bliver spændende at se hvor mange nye lignende historier der vil dukke op i den nærmeste fremtid, eller om det vil lykkes holocaustlobbien at stramme grebet om ytringsfriheden så meget at det endnu for en stund vil kunne friholde den officielle holocaust versions profeter for alt for store og pludselige ydmygelser.

Static Page
ID 2007-02-06 ?p=195

En lignende historie: jan 24, 2007 186  Østrigsk avis indrømmer nu at regeringspublikation lyver om koncentrationslejren Mauthausen Treblinka

 


English Germar Rudolf - Lectures on the Holocaust
Deutsch Germar Rudolf - Vorlesungen über den Holocaust
English Jügen Graf - The Giant With Feet of Clay Raul Hilberg and his Standard Work on the Holocaust
Deutsch Die Verbotene Wahrheit


Print Post